Drumul Taberei (4)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EmmaT spune:

Mai fetelor pe unde umblati...
eu ieri am fost in cora si plaza....seara
azi pe la 17 am iesit cu Maya Ssimonei in parc....si ne-am plimbat si pe la Molena....am fost doar noi 2...
maine am meditatie...dar poate ne vedem duminica
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Multumesc, Andora, de primire... La Moghioros locuia, pana sa se marite, o prietena de-a mea f buna, Carmen, cine stie daca va cunosteati, avea/are un frate - Marian.
Alesssandro are 3 ani si aproape 6 luni, este un copil vesel, vorbaret, pus pe ghidusii si, mai nou, pe... declaratii de dragoste!
Tu ce imi povestesti? Ti-am vazut pozele, ffff frumoase.
We placut!
Cum e vremea in Bucuresti?

Irina & Alessandro

"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Emma, pup-o pe Maya care creste vazand cu ochii... sit tie portie dubla de pupici , ca nu te-am mai vazut din vara Cu Ramona si Maysa (care-i fura lui Gogo pufuletii de zor) m-am intalnit alaltaieri, e tare ocupata...
Iriale, nu cred c-o cunosc pe Carmen... era doar o Carmen mai mare decat mine cu vreo 5-6 ani cand eram mica, dar s-a mutat... si nu prea vorbeam.
Mai, despre noi ce sa va mai spun? Suntem taaare alintate si smechere si santajiste. Nu mai e bebelina inocenta de demult... Acum stim sa ne guduram cand avem nevoie de ceva, cu pupici, imbratisari si alte alea, dar si sa ciupim crunt si sa muscam. E perioada cazaturilor,n-are simtul pericolului si mor de frica cand o las sa mearga singura, sunt mama paranoica . Vrem sa papam singure si facem cocina in jur, iar in magazine nu-i de ea ca trage de tot. Zice da si nu, dar acum cand vrea ceva spune "da" neintrebata de nu stii ce vrea. Si da din cap de cred c-o doare saracuta. Mai spune pa-pa, bau, opa (=mingea), Aia (Maria vara-sa), Cata (varu-sau), Aeia (eu Andreea). "Tata" nu mai zice ci "nenea", iar "mama" cat o tinme gura.
OOps tre' sa inchei mai vorbim va pup paaaaaa!

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

eu ieri m-am vazut cu Andora si cu Gogo...doamne ce a crescut si cat e de scumpa....
noi abia aseara pe la 19.15 am ajuns acasa ne-am plimbat si avea Maya nasucul si falcutele reci reci...si a fost atat de cuminte...nici macar nu a vrut in brate...ci doar sa o tin de manuta...

pupici si abia astept sa ne vedem iar

Mergi la inceput

poze din parc de ieri

Mergi la inceput

fetelorrrrr cine iese maine dimineata la plimbare in parc....ca eu ies cu Maya afara....?!?!?!?!?!?!?!

Mergi la inceput

Hahaha Emma mama se pare ca tot singurele suntem pe aici ... Mie mi-e dor de fete, sunt tare curioasa ce mai face Mishulina fiindca am o sete nestavilita de razbunare pe barza cea capoasa
Maine si noi vom iesi dar daca iesi dupa masa nu promit nimic... ca se intuneca asa repede.... Poate vorbim pe Mess daca iesim.
Va pupic pe toate si pe toti bebicii!!!!!!!
PS: Ma uitam acum la pozele din parc si mi se pare ca tare seamana maimuticile...

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

SARBATORIFERICITE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Fetele din Drumul Taberii ... Sarbatori Fericite va urez de aici de pe meleaguri mai mult sau mai putin indepartate. Cind va mai plimbati prin Moghioros sa va ginditi si la mine ( chiar daca nu ne-am cunsocut cind eram si eu acasa- asta si pt ca sunteti tareeeeeeeeee tinerele voi nu ca mine ).

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Multumim mult de tot de urari, Cristina , si la randul meu va spun asa:

A fost odata un subiect
A fost si-a cam murit
care avea ca si obiect
cartierul nostru indragit...

In Moghioros ne intalniram
Doar cateva mamici
Erau puiutii nostri mici
Si-acuma mari crescuram.

De-atunci cam bate vantu-aici
Salbatic suierand
Mi-e dor de-ai vostri scumpi pitici
Pozne de zor facand...

Dar singura vorbesc se pare
In prag de Anul Nou
Si imi doresc ca-n 2006
Sa ne vedem din nou.

Sa fie dorinte desarte?
Sa fie-o utopie?
Eu tot sper netul sa imi poarte
Aceasta poezie
Catre a' mele pretenutze
Mamici sau ne-mamici dragutze
Si sa le sape-n inimioara
Dorinta de-a iesi pe-afara
Sa ne-ntalnim sa mai vorbim
In Moghioros sa hoinarim
Cu puii sa ne plimbarim
Si poate sa ne si-ncuscrim
Si-acum de sfinte sarbatori
Va daruiesc sute de flori
Viata sa v-o parfumeze
Visele sa coloreze
Iar anul care-ncepe-acum
Sa fie unul mult mai bun
Mai plin de zambete curgand,
Mai cald, mai luminos, mai sfant!!!
LA MULTI ANI!
Mda, eu am zis ce aveam de zis, pe voi toate va pup, va doresc cel putin dublu fata de cat va doriti si voi, pup mult de tot puiutii si sper sa fie un an superb si sa avem parte doar de bucurii!!!

SARBATORIFERICITE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Andora ce poezie frumoasa ... bravoooooo!!!
Eu din pacate nu ma pot intilni in parculet ( dar tare mi-ar fii placut), sunt departe si nu am nici bebe ...
Las' ca vine ea primavara si ies iar fetele la parculet...

Daca cumva faceti poze prin cartier poate le puneti aici in vreun album sa mai vedem si noi ( si eu si Iriale) cartierul copilariei noastre. Pupiceeeeeeeeeeee

Cristina

Noi doi... si nu numai

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput