Indemnizatie de nastere...amanunte.

Indemnizatie de nastere...amanunte. | Autor: pisi_ella

Link direct la acest mesaj

Bun!! Ieri am venit cu bb de la maternitate....Stiu ca trebuie sa mergem la Primarie pentru acea indemnizatie de nastere, (1 milion si cat o mai fi )...sau cum se cheama...ca nu mai stiu. Spuneti-mi si mie, va rog....ce acte trebuie si alte detalii. Trebuie sa mergem in mai multe locuri? Mai intai am inteles sa trebuie depuse actele pentru alocatia lunara...Nu mai stiu...
Va multumesc mult!

_Ella, Emma & din burtica

http://community.webshots.com/user/emmaandreea

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

atunci cand depui actele pentru alocatia lunara iti spune unde sa te duci pentru indemnizatia pentru primul copil nascut.parca ne-a trebuit certificatul(original+copie), buletinul mamei(original+copie) si dosar.si pentru la ridicarea banilor iti trebuie buletinul tau si certificatul copilului in original.
sa-ti traiasca bebeul.

albumul meu
poze noi
la plaja
Adriana & Razvan(01.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Daca certificatul de nastere este eliberat in alt sector decat acolo unde stai (adresa din buletinul tau), pentru ca spitalul era in acel sector, te duci sa obtii o adeverinta (negatie) ca nu iei din acel sector indemnizatia. Pentru asta iti trebuie copie dupa certificat de nastere si dupa buletinul mamei. Apoi, cu acea adeverinta, impreuna cu buletin mama (copie si original), certificat nastere copil (c+o), livret de familie (c+o), mergi la primaria sectorului unde ai adresa in buletin.
Serviciul este Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului si nu este musai sa fie la adresa unde functioneaza primaria.

http://community.webshots.com/user/tora97

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Mie mi-au cerut la dosar (cu sina), negatia dupa care am umbla 5 luni, nu atat eu cat o buna prietena de pe forum din Bucuresti, copie buletin, copie certificat, cerere tip si declaratie tip, legalizata la notar, astea le-am cumparat de la birou de xerox. Le depui in termen de 6 luni de la nasterea bebelusului si abia dupa cateva luni te programeaza ei sa vi sa ridici banii (nascut in ianuarie, depus sapt asta, ridic in septembrie)

POZICI:
Omuletul_meu_drag
Omuletul_meu_drag_2
Omuletul_meu_drag_3

BABY_LAND

Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag

„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii Lui să te îndrume mereu.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babisa spune:

Imi spuneti si mie despre ce indemnizatie este vorva??este alta decat cea care este 8 milioane si despre care se zice ca se face 3 mil ? iar alocatia lunara cam cat mai este??...am dpus actele pt alocatie acum 7 luni si am ridicat acel bonulet de la primarie...dar nu am trecut niciodata sa ridica alocatia...banuiesc ca banii sunt acolo si ii iau cand vreau,nu??....scuze pt off topic
Astept si eu raspuns ...merci mult si inca o data SCUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Multumesc!! As mai avea o intrebare, daca aveti idee: Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, unde trebuie depuse actele pentru alocatia lunara, pentru sect 6, se afla chiar in sediul Primariei sect 6? Sau in alta parte?...Sa nu batem drumu' degeaba...

Va pupam,

_Ella, Emma & din burtica

http://community.webshots.com/user/emmaandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzathree spune:

Gogomarla hai ca-ti raspund eu:e vorba de o suma de 1 milion si ceva care o primesti cand nasti,nu stiu daca nu ai pierdut-o daca nu te-ai dus atunci,dar merita sa incerci,cine stie.

Ancutza-gravidutza&Alex 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Iar daca vei cauta la legislative vei gasi toate informatiile dorite.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Eu ce fac daca am buletin de Pitesti dar nasc si locuiesc in Bucuresti? De unde iau indemnizatia de nastere?

Luminita
35+ cu Andrei

www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3791" target="_blank">poza buburuza1
www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3794" target="_blank">poza buburuza 2
Tati si mami lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denise spune:

Indemnizatia este in suma de 1860000 lei, dar nu va faceti planuri imediate in baza ei. Eu am nascut in aprilie, am depus actele in mai si mi s-a spus sa dau un telefon dupa 20 iulie ca sa vad cand pot lua banii. Mai mult, am inteles ca aceste sume imense se platesc numai trei zile si atunci se formeaza niste cozi imense, de te lasi pagubas. Asa intelege statul roman sa aiba grija de copii....Ca sa nu mai spun ca pana in prezent nu am primit nici un leu din alocatia de nastere.....Noi sa fim sanatosi si sa ne traiasca puiutii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

1.780.000 lei + la ceea ce s-a scris mai sus o declaratie ca este printre primii patru copii nascuti vii
Bafta !!! totul e sa depuneti documentele inainte de a implini copilul sase luni altfel pierdeti prima de nastere

Mergi la inceput