Pestisori, pestisori...(13)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Buna seara iubitele!

Mirela bafta maine la examen! tinem pumnii! Sigur o sa fie bine! Robert ce nazbatii a mai facut ca e deja baiat mare!!!

Salisa drum bun spre ro.! si ai grija de bebiku din burtik!

Emilly fetile frumoase! Mey dar ce cuminte e mandra zici la gradi! Si zici ca te cauta? Faina metoda ta de a sta o saptamana sa o supraveghezi pana se acomodeaza cu cupii!!!

Elyanne ce a zis dr de pisoi?? Ce are? pupa printesa scumpa ca mauitai aseara la poze si a crescut de numa!! Fata de cat de mica era cand am vazut-o eu in parc!! Am vazut-o pe Alexia si a crescut si mandra Mihaelei ... desi stam asa de aproape ne vedem din an in paste!

Sebi mi-a facut un circ asearaaa of ... de la 1 pana la 4 juma dimineata numai s-a agitat! Cred ca l-a durut burtica dar nu stiu de la ce! Azi in schimb a recuperat cu somunul! Aproape toata ziua a dormit!

Pupilai!

Nally si Sebastian (14.04.2004)

Sebi la 1 An!

Poze nou-noutze cu Sebastian!!!

Poze...Poze...Poze

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Emilly, dar gaza ta nu este prea mica pt. a merge la gradinita?Ai rabdare ca se va acomoda ea.
Nally, hai la apel!Marite Sebita, hai te rugam sa ii dai voie lui mami pe aici!Multam!
Elly, tu cred ca esti deja in parc?Plimbare racoroasa!
Viitoarele mamaici aveti grija de burtici!Na ca am facut si rime.
Eu azi sunt cam ciufu, am chef sa ii zic vreo 2 directorasului de 2 bani...Abia astept!
Va sarut si o zi minunata!
Maruta , e tare ocupata la servici, abia am reusit sa o salut la tel, e cam singurica pe akolo, lumea e in concediu, asa ca o scuzam.
Bafta la examen, Mirela!
Acest mesaj l-am scris dimineata, dar desi m-am chinuit de vreo 3 ori imi aparea asa:Eroare!
There was an error = The log file for database 'florinsnitz1' is full. Back up the transaction log for the database to free up some log space.

Dana

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

zapacita cum sunt
Pisicul are nispip la rinichi... i-a facut aseara dr. 3 injectii si nu prea i-a placut... e foarte rau... Asa ca azi nu l-am mai chemat pt. ca a zis ca daca se simte mai bine nu are rost sa-l mai chinuim cu injectii...
Pup pitica si din partea voastra... il pupam si noi pe Sebi... Bine ca nu l-a mai durut burtica...

Eliana si Elena – 23 octombrie 2004

Mergi la inceput

Denisa am uitat! esti cu bb la purtator trecuta! Pupici si sarcina usoara in continuare!

Aaaa... fetile mie imi e dor de o noua sarcina! A fost azi pe la mine o prietena care e insarcinata in luna 5 si are o burtica asa fainaaa!!! Asa am mangaiat-o cat a stat la mine de cred ca a facut plinul de mai-mai!!! imi venea sa o strang tare in brate si sa ii fac toate poftele... nu stiam ce sa ii mai dau sa manace!!!

Hieeeeeloooouuuu Marutuleeee unde esti maicaaaa???!!!!

Sebi la 1 An!

Poze...Poze...Poze

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

Mergi la inceput

Daniela si pana la urma ti-ai revenit din ciufu??? ca nu ai actualizat mesajul! Pup io fata ciufu poate trece daca nu trecu pana acu!!!
Bine ca ne mai spusei tu cate ceva de Lore ca deja ma gandeam acu sa o sun maine dimineata sa vad ce face mandra scumpa! Dar daca zici ca e asa de ocupata ...

Ely multa sanatate matzului!

Sebi la 1 An!

Poze...Poze...Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Nally si eu vreau bb2... ca tare frumos era cand am fost gravida... da parca as mai astepta un pic... ca mai creasca Elena... macar sa faca un an... Da' nu mai am rabdare...

Eliana si Elena – 23 octombrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

am intrat l acopilasi de mai-iunie se vorbeste de bb2, am intrat la pestisori se vorbeste de bb2.
asa ca, eu ma duc sa ma culc ca am deja doi si cand va aud, imi dau seama ca la mine "s-a inchis". asa ca, am intrat sa va salut si sa va zic ca ma duc la nani.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004) HERASTRAU
MAMAIA 2005

Mergi la inceput

Elyanne si mie imi e un pic teama de bb 2! Dar... parca....

Sebi e foarte posesiv in ultima vreme ... mi-e si teama de reactia lui la un nou membru permanent a noi in familie! oricum bb doi e pentru la anu pus in plan! Sa vedem!

Sebi la 1 An!

Poze...Poze...Poze

Mergi la inceput

Vanessa ai fost dulce rau!

La mine se pare ca e o zi da un nu de !!!! V-am zapacit cu mesajele in ultima ora! Dar cam asa prind si eu calculatorul si profit al maxim de asta cand pot!

Sebi la 1 An!

Poze...Poze...Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Nally-sar'na ca ai schimbat listutza.
Da, Marutza mama hai das i tu un semn, stiu ca e greu sa fii busy..
fetele, ma faceti sa rad cu bb2, eu nici nu l-am nascut pe primul si puteti sa credeti ca dupa ce face pestisorul meu 1 an si vreo 3 luni vreau sa ne punem iara pe treaba ,ca nu vreau sa fie mai mult de 2 ani jumate intre ei si suntem si noi batrinei, nu

Denisa
14+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput