Bebelusi de ianuarie - februarie 2005 (33)
Raspunsuri - Pagina 8
Shobo spune:
Erica, faptul ca ai facut tu peltea in timp ce tii regim mi se pare ca esti ff hotarita!... sa gatesti fara sa maninci deloc- tb sa fii ff tare!!! Bravo!
si sa stii ca mi-e si jena sa spun cite kg am acum... n-am avut niciodata atit de multe...
stiu ca eu ma ingrash destul de frumos daca pot spune asta, adica nu prea vezi asa direct, insa cintarul si hainele in care nu mai intru DELOC........ spun multe!!! oooof...
in alta ordine de idei, fetele, dragele mele, vreau si eu sa fac un sondaj ca sa ma lamuresc si eu cu ceva:
CUM ADORM BEBEII VOSTRII?
1. in timp ce sug la sin/papa biberonu cu laptic?
sau
2. pusi in pat treji si papati/schimbati adorm singuri (avind un orar bine stabilit deja pt somn)?
M-ar interesa mai ales adormitul la somnul de noapte dar si cele de zi.
Va rog frumos sa-mi raspundeti si mie cit mai multe ca sa-mi pot face o idee cit mai clara.
Va pup
dulce pe toate si pe bebei
;
Noapte buna!
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin
Camera lui Codrin
crinuta spune:
Rayan adoarme numai cu noi, si numai cu suzeta. Il punem in pat numai cand e adormit, altfel nici o sansa sa adoarma singur.
Are momente de oboseala crunta cand adoarme in orice pozitie ( de ex pozele de azi), dar astea sunt raritati.
Alina Maria, eu zic ca are prea multe mese.
De ex, in loc de jumatate de para si branzica, ar trebui sa manance cel putin o para intreaga, iar distanta dintre mese sa fie mai mare.
De asemenea sunt prea multe mese de lapte.
Rayan mananca dimineata 1 mar cu 2 piersici+ branzica sau biscuiti.
Crinuta si
Rayan
V. Erica spune:
Neatza fetelor,
A mea adoarme cu bibe (inainte la san) de obicei, dar uneori mai face nazuri si o adoarme tat-so plimband-o in brate.
Azi noapte - MINUNE: nu s-a trezit fata mea deloc sa pape!!!!!
Amaya, nu, nu le-am mancat cu kaizer ca nici nu-mi plac asa (ciupercile inlocuiesc carnea cu succes dupa parerea mea), ci cu 1 lta de ulei de porumb calite in tigaia de teflon, cu sare, piper, si cimbru proaspat.
Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)
V. Erica spune:
Fetelor, voi ati vazut ce tragedie e prin Moldova? Bietii oameni, unii cu copilasi in brate pe acoperisuri!

Iar am plans...
Nu stiu ce-i cu mine, de cateva zile plang din aproape orice...
Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)
Amaya spune:
Shobo, baiatul meu adoarme singurel in patut dupa ce mananca, dupa toate mesele la fel, mai putin dupa cea de la ora 18...de fapt e aproape adormit de cand il pun pe umar sa eructeze. Chiar, pana cand ii punem sa eructeze? Aveti idee?
Dana, nu stiam daca la regimul asta sunt permise prajelile...dar daca asa iti plac, pofta buna si la multe kg. jos...cum il tii? 3-3-3 sau cate o zi pentru fiecare grupa? de cand l-ai inceput?
Cu nenorocirile din tara, din pacate toate astea se intampla atat din vina autoritatilor care nu au luat masuri de prevenire dar si din vina oamenilor care au defrisat in nestire fara sa se gandeasca la consecinte. S-au bucurat de banii luati pe lemnele taiate ilegal si acum trag. Ma doare sufletul pentru ei dar nu pot sa nu ma gandesc ca au si ei contributia lor la aceasta situatie...sa-i ajute Dumnezeu.
Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
tomasa spune:
V. Erica, si eu sunt tare trista cand vad asa prapad. Ma ingrozeste tot ce se intampla si vremea asta in schimbare. O sa apara tot felul de mutatii si la insecte, trebuie sa ne ferim copilasii de intepaturi ca pe vreme ploioasa devin tare veninoase toate.
Shobo, nu sunt chiar sigura de faza cu fierul dar mie asa mi-a spus atat Culcer cat si pediatra gratuita. Totusi paraca pe prospect nu scrie asa. Vezi si tu, mai intreaba...
Tudor adoarme in general la san, de fapt atipeste si apoi il pun repede, pe burtica, in patutul lui si ii infig adanc suzeta. Asta se intampla atat ziua cat mai ales noaptea. De fapt atunci se scoala doar sa pape si e logic ca e mutat direct de la san in pat.
Tomasa, fericita mamica a lui Tudor
baietelul meu minunat
la mare
papacim
PatriciaArdeleanu spune:
Rebecca adoarme de cele mai multe ori dupa baia+masa (in jur de ora 11), o pun in patutz, suzy OBLIGATORIU, si caruselul. citeodata adoarme in timp ce maninca, o pun sa ragaie si patutz.
Are si seri cind vrea sa stea linga mine sau in brate pina adoarme, dar nu mereu. si uite asa doarme neintoarsa pina la 10,11...
Crinuta, multumesc
, dar asa vreo 2-3 macar...mie imi place numai apa plata si ma simt f. bine cind beau. si eu nici nu beau sucuri de obicei, foarte rar mi se intimpla, nu simt nevoia.
Rds-ul asta ma omoara...dupa ce luni mi-au zis la tel ca pina la mijl saptaminii ma rezolva, acum au zis ca au probelem cu piesele -amplificatoarele furate - importatorul nu's ce probleme a avut...asa ca, iar nu se stie. O sa trec cit de curind la retea de bloc, le-am spus ca daca pina la sf. saptaminii nu se intimpla nimic, reziliez contractul.
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos
tomasa spune:
Alina Maria, am inteles mai ca era vorba doar de teoretic. De-aia ti-am si zis bravo, ca esti fata desteapta! Resul e doar indemanare
. In alta ordine de idei si mie mi se par cam multe mese la Mandy, dar daca ea le primeste probabil ca asta e ritmul ei. Sunt bune si mesele mai mici si dese mai ales daca nu are un stomacel prea incapator si daca seamana cu mami probabil ca asa este! 45 Kg. oau!!!
baietelul meu minunat
la mare
papacim
tomasa spune:
Amaya, eu marturisesc sportiv ca nu prea il mai tin sa eructeze. Decat intamplator, cand il transport pe umar inspre patut, si asta doar pt. ca asa e modalitatea de transport ![]()
baietelul meu minunat
la mare
papacim
PatriciaArdeleanu spune:
Cred ca nu mai trebuie sa ii tinem la erucata atunci cind vor sta bine in fund.
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos