Mamici de martie-aprilie 2006 (2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

DA EU JANE04 EU MA SPERII MEREU SI DIN ORICE!STII CA ASTA CICA AFECTEAZA SI BEBELUL,ASA AM AUZIT SI EU!!
SI LA NOI LA GALATI E FOARTE FRIG!DA CRED CA IN TOATA TARA
PUPICI CRIS7+

T.CRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jane04 spune:

Utocatalina , tcelen
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananita spune:

Dragele mele colegutze de burticutza,

Dimineata m-am uitat la stiri si am bociiiiit cand am vazut amaratii cum stau pe acoperisuri si in pomi si asteapta o minune ca sa fie salvati. Am mai vazut nenorociri, dar parca nu mi s-au parut asa de mari ca acum.

Ma sperii si eu din orice, ocolesc cainii (traversez daca nu mi se pare distanta considerabila), imi tin respiratia cand trec pe langa un aurolac sau un "indian". Ieri am coborat din autobuz pt ca stranuta una in spatele meu si nu se mai oprea si simteam ca ma imbolnaveste...ASTA DA PARANOIA Dar de ce sa-mi para rau ca nu m-am ferit, nu??

Cel mai mare of al meu este ca ma doare rau burtica (imi vine sa ma gheia o pauzasc de durere) si drept urmare iau NO-SPA. Eu, care ziceam ca nu o sa pun medicament in gura in sarcina.

Si eu am stari febrile, mai ales dimineata, imi zice sosul ca ard. Nu am temperatura, insa imi ard sanii si burta.

Voi aveti transpiratii, urina mai inchisa la culoare? imi cer scuze daca a mai fost postata o intrebare asemanatoare. Nu am mereu timp sa citesc din urma.

TOATE GRAVIDUTELE

DANUTA BANANUTA

Mergi la inceput

dananita: Si eu transpir , mai ales noaptea .Esti haioasa cu paranoia...

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Tcelen: mi-a disparut total incapatanarea, dar ma mai enervez uneori din nimic. Starea generala pe care o am e de oboseala si parca nu am chef de nimic ( chiar plictiseala as spune).
Saptamana trecuta am avut temperatura, 37,5 apoi 37 si tot asa si a durat cam 3 zile. Nu am putut lua nimic, pt ca medicul mi-a interzis. Nu era vb de raceala sau gripa, habar nu am ce-a fost. Daca stie cineva de ce apar starile febrile, sa-mi spuna si mie.
Am inceput sa pap multe fructe si acum ma simt mai bine. Apa nu pot sa beau, mi-e greata, doar cateva inghitituri. Poate o sa-mi fie mai bine, mai incolo.
Pusi la toate gravidutzele!
Ingrid S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananita spune:

Voi tot asa un MORCOV MARE ati avut pana ati fost la eco sa vedeti ca BB e prins unde trebuie si cum trebuie??

Ecografia transvaginala DOARE? Ca n-am mai facut :( Trebuie sa ma pregatesc si altfel decat sufleteste pentru prima vizita la doctor? La voi cum a fost? Cam cat costa o eco?

DANUTA BANANUTA

Mergi la inceput

dananita este normal sa fii speriata.Toate fetele cred ca au fost asa. Eu zic ca la fiecare eco esti stresata inainte, pt. ca la fiecare trebuie sa vezi cat a evoluat bb-ul. Stai calma ca daca nu era bine simteai ceva pana acum.Eco transvaginala nu doare deloc, de fapt iti introduce un instrument ( asemanator cu un vibrator) in vagin. Este un pic de disconfort, dar in rest nimic. Pe mine m-a costat la Centrul Unirea in Bucuresti 1.200.000 lei.
De pregatit te pregatesti ca la dr. ginecolg.
Te pup si astept rezultate NEAPARAT BUNE !

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna fetelor,

Cata, si eu iti multumesc ca ne mai ajuti cu raspunsul la cate o intrebare sau cu cate vreun sfat. Ai burticuta frumoasa, dar esti atat de slaba...Ce n-as da sa fiu si eu ca tine.

Fetelor, mie imi vine sa plang de ciuda. La seviciu ma chinuie ca pe hotii de cai. Nici macar concediu nu mi-am programat, ca si asa nu stiu cand se termina renovarea la casa (acum, insa am scapat de vopsitul usilor). Si imi vine sa le spun la toti vreo 2, sa ma lase in pace. Voi ati anuntat deja la serviciu? Ma tot gandesc ca ar fi mai bine sa le spun, poate se gandesc sa ma mai menajeze. Am sa astept prima vizita la medic, si apoi, gata dau vestea la sefi.

Am fost ieri la doctorita de familie. Nu s-a intamplat nimic spectaculos: mi-a facut fisa de gravida, m-a intrebat despre antecedente de boli in familie, daca am fost vreodata internata in spital, si alte asemenea, si cred ca s-a mirat cand am raspuns negativ la toate aceste intrebari.

I-am aratat, pentru a doua oara, analizele prenatale si a comentat putin doar la IGg antitoxoplasmoza si antiCMV; la aceste 2 analize mi-au valori foarte mici, in intervalul denumit negativ pe buletinul de analiza, adica nu am avut niciodata aceasta boala si trebuie sa fiu foarte precauta. Data trecuta cand i-am arata analiza a zis ca este bine ca este negativ si ca nu este cazul sa mai merg la medicul meu ginecolog sa le vada si el. Acum a revenit, si a zis ca este posibil sa fi avut bolile dar foarte demult, si ca oricum trebuie sa le repet acum ca sunt insarcinata si ca mai vedem. Poate era mai bine sa ma fi dus cu analiza si la medicul meu, dar pentru ca era greu de obtinut programare, m-am gandit sa merg pe mana ei, si acum imi fac tot felul de ganduri negre. Ce ziceti de acest tip de PARANOIA?

Si eu am o usoara stare febrila, mai ales acum ca m-am enervat la serviciu. Hai, ca trecem noi si peste asta.

Adriana 5+

Adriana
http://photos.yahoo.com/apreutu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

DANANITA NICI EU NU AM AJUNS INCA LA ECO,SAPTAMANA CARE VINE PE 19,MA DUC PRIMA DATA,PTR. CA AFOST DOCTORUL MEU IN CONCEDIU SI BINENTELES CA STAU CU FRICA MAI ALES CA EU AM AVUT IN TRECUT PROBLEME,MA REFER LA ALTE SARCINI SI LA PRIMA DIN CARE AM BAIATUL SI CEA CARE AM PIERDUT-O ACUM 8 LUNI!
EU DURERI DE BURTA AM AVUT FOARTE PUTINE LA INCEPUT ACUM NU PREA MAI AM DELOC!
CRIS7+

T.CRIS
P.S.
APROPO SI EU BOCESC CAND VAD LA TELEVIZOR CE E IN TARA!
SI SUNT SI DINTR-UN JUDET ,GALATI,CARE ESTE DESTUL DE TARE AFECTAT,SI IMI ESTE MILA DE SARMANII OAMENI!

Mergi la inceput

Adriana Mica nu te mai enerva ( eu vorbeam...).Eu zic sa mergi doar pe mana ginecologului, ca ei sunt mai instruiti in cazuri de sarcina.Astia de familie ( nu vreau sa generalizez)....Cel putin dr. meu de fam. mi-a spus ( o chestie de bun simt, zic eu )ca nu se baga in analizele mele si urmarirea sarginii d.p.d.v "patologic" ca mai bine stiu ginecologii.Eu zic sa te duci sau mai bine sa suni la dr. ginecolog pt. orice lamurire. Daca nu poti da de el la telefon, eu zic (dar nu dau cu parul doar imi dau cu parerea) sa iti faci rost de un dr. bun si disponibil la mobil ca e fff important sa-l suni fara sa te mai duci la el pt. fiecare nimic.
La servici eu am spus de 2 saptamani ca sa nu ma mai bata la cap. De altfel toata lumea se poarta ffff frumos si protector cu mine
ceea ce era si scopul. Faci cum crezi , dar poate te mai scutesc...
Pup fata !
6+

Mergi la inceput