Mamici de martie-aprilie 2006 (2)
Raspunsuri - Pagina 13
utocatalina spune:
Fetelor nu va mai vaitati de sex
..eu nici acum nu am primit bilet de voie de la doctor..poate dupa 14 sapt...cu cheful stau asa si asa...cind vreau cind nu, dar am inceput sa am vise erotice ca in adolescenta...sunt varza!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
13+
Simburica
utocatalina spune:
Adriana mica trebe sa ai 40 de zile de la ultimul cm (daca aveai cm normal de 27 sau 28 de zile si ai ovulat intre zilele 13-15)ca sa-l vezi pe bebe! Succes!
Cafeluta draguta
13+
Simburica
jane04 spune:
Utocatalina si eu am inceput sa am vise....
. De cand l-am conceput pe bb nu am mai facut nimic
, dar nici nu mi-a interzis nimeni.Tu de ce ai interdictie ?Adevaru e ca nu am chef de nimic (doar noaptea in vis..) si mi-e rau seara (cred ca de oboseala) si ma mai doare si burtica...Asa ca ...mai asteptam.
Fetelor poate ma mai luminati si voi: am sunat acum la Dr Pop la eco morfologie fetala si nu mai e loc liber decat in noiembrie.M-am programat pe 4 nov. dar atunci sunt in sapt.23 la sfarsit chiar
.Asa mi-am dat seama ca am gresit calculul si acum sunt in 8+.
Nu stiu cum de mi-a scapat !Am sunat la dr. ginecolg si mi-a zis ca e prea tarziu la sf.sapt. 23 si sa-mi mai fac o alta programare altundeva mai repede. M-am programat la Centrul Med. Unirea in sapt a 19-a. Voi ce ziceti, am facut bine ? Am de gand sa ma duc la ambele eco , chiar daca la Pop este prea tarziu.Uto, tu ce zici ca ai mai multa experienta ?
8+
utocatalina spune:
Jane in general Tutunaru zice sa ne abtinem pina la 14 sapt. sa se fixeze bine sarcina..la mine insa a fost si cauza pp ca in sapt. 10 am avut o singerare, asa ca mi-a zis repaos pina la 14 sapt..cit priveste programarea la Pop o prietena a facut vineri eco morfologica la Pop la 23 de sapt. deci nu este tirziu..cit priveste prima eco morfologica nu stiu ca sapt. 19 este tirziu..Ai incercat la CMU la Iosup? Totusi diferenta intre cele 2 eco mi se pare mica..cred ca prima trebuie sa o faci mai repede..mai incearca sa obti o programare undeva prin sapt.14-16!![]()
Cafeluta draguta
13+
Simburica
jane04 spune:
Uto ce zici sa-mi scimb programarea din sapt. 19 in sapt 16 ? Pe urama oare nu e distanta mare intre sapt. 16 si 23 cand ma duc la Pop? Ma intreb oare in sapt 16 ce se vede , se vad organele ?
Tu cand faci prima morfologie fetala ?
Oare cate morfologii fetale sunt suficiente pe parcursul sarcinii , ai idee ? Orice eco de acum incolo tr. sa fie morfologie fetala ?
8+
utocatalina spune:
Jane eu fac prima eco morfologica sapt. viitoare la 14 sapt. si 2 zile, adica luni sapt. viitoare! La restul intrebarilor nu stiu sa raspund, dar cred ca 3 eco morfologice sunt suficiente..mai intreaba!
Cafeluta draguta
13+
Simburica
Adriana mica spune:
Multumesc, Cata, stiu ca mi-ai mai spus o data, dar eu oricum sunt uituca din fire, iar acum graviduta, mare lucru sa nu uit cum ma cheama. Inseamna ca maine, la doctor, voi avea doar o discutie preliminara (am o lista de intrebari), ne vom uita peste analizele din perioada prenatala si imi va recomanda ce alte analize sa mai fac pana luni, saptaman viitoare, la urmatoarea intalnire.
Vad, fetelor, ca deja v-ati facut programari pt ecografia morfologica; eu astept sa merg maine la medic si il intreb cum sa procedez, probabil tot la CMU la dr.Iosup, ca acolo sunt "arondata" cu firma. Sper sa nu fie prea tarziu.
Adriana
5sapt+2zile
http://photos.yahoo.com/apreutu
Loo spune:
Fetelor in sfarsit sunt fericita. Am fost ieri la eco si mi-am vazut samburelulul(nu doar saculetul), i-am vazut si ascultat inimioara. Azi am anuntat si la servici. I-am cam lasat cu gura cascata cand au aflat ca maine intru in 3 luni si ei nu "au mirosit" nimic.
Loo 7+
tcelen spune:
JANE04 pun pariu ca bebelul tau o sa fie si mai minunat si mai frumos!multumesc mult!
FlorentinaE felicitari ptr. bebel si sarcina usoara !
LOOfelicitari si tie cred ca esti foarte fericita,eu azi ma duc peste vreo 3 ore la doctor si ecografie,am niste emotii!!
am vazut ca ati vb. de sex si eu cu cheful stau c-am naspa,ptr. ca imi e somn tot timpul si imi e si rau adica greturile astea nu ma lasa de loc!!
pupici cris
8
T.CRIS si baietelul meu
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
dananita spune:
Buna dimineata fetelor!
Am comis-o!
ieri am facut prima ecografie si n-a fost chiar asa de rau.
Am vazut doar saculetul, corpul galben. Mai mult nu se poate pentru ca este o sarcina incipienta. Urmatoarea eco va fi la sfarsitul lunii august sau in septembrie (sa vedem cand ma cheama doctorul).
Pupaturi la toate
6+
DANUTA BANANUTA