Mamici de martie-aprilie 2006 (2)
Raspunsuri - Pagina 10
tcelen spune:
mutumesc ADRIANA MICA!
CAT CU SFATURILE ,MAI SLAB PTR. CA ERAM FOARTE TANARA 21 DE ANI SI NU PREA BAGAM IN SEAMA CE SE INTAMPLA CU ORGANISMUL MEU,ERAM FERICITA CA IN MINE CRESTE O NOUA VIATA ,TOTUSI IMI MAI ADUC AMINTE CATE CEVA!
CRIS
7+
T.CRIS
SI BAIETELUL MEU LA
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
Catalina spune:
Buna fetele, va multumesc ca m-ati inclus si pe mine pe listuta aia draguta. M-am simtit tare bine sa ma vad acolo.
Am fost azi la echo. Din pacate rezultatul nu e roz dar nici negru. Din pacate unul dintre puiutii mei a cedat (nervos cred la emotiile mamei nebune la cap) si acum in uter a vazut o sarcina in evolutie (i-am vazut inimioara) si un sac embrionar hemoragic. Pentru ca sarcinii sa ii mearga bine, acest sac (care ca dimensiuni este cam de trei ori cat sarcina)trebuie fie sa se elimine (ceea ce e mai riscant pentru ca poate sa deranjeze si sarcina de la locul ei) sau poate sa se resoarba, ceea ce ar fi cea mai buna situatie. Acuma, Dumnezeu cu mila Lui cea mare. El mi l-a dat, El mi-l va tine daca vrea. Doctora mi-a zis sa stau cat pot de linistita dar sa ma vad si cu dr niculescu cat de curand.
Am vorbit azi cu el la telefon si i-am citit exact echografia ca imi scrisese doctora in cuvinte tot ce reiesea din poza, si mi-a zis sa stau linistita, ca bebele poate fi ok si ca daca nu sangerez pana atunci (caz in care tre sa dau fuga la spital - sper din tot sufletul sa nu se intample) ne vedem joi la cabinetul lui. Sper sa am acolo timp mai mult sa stau de vorba cu el.
Sper sa fie toate bune, ce sa va zic, sunt destul de speriata dar incerc sa stau linistita si in acelasi timp totusi sa am o activitate ca sa imi pastrez mintea cat de cat limpede.
Va pup si va doresc tuturor multa, multa sanatate
Catalina si bebicii din burtica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/catalinapieptea/album?.dir=/930f
http://pg.photos.yahoo.com/ph/catalinapieptea/album?.dir=54ca&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
Delia21 spune:
Tcelen,scumpa,te roooog ,nu o lua ca pe un atac la persoana,dar scrierea cu majuscule ingreuneaza citirea;este defapt si una din regulile acestui forum sa nu exageram cu folosirea majusculelor.
Maria28 spune:
Delia ,vezi ca nu-i frumos ce faci ,dai cu rosii cand nu trebuie !Sunt la mamici de ian -feb si nu am vazut pe nimeni sa te refuze acolo ,dar nici intrebarea ta nu am vazut-o nicaieri postata .
Zii asa ca vrei aici neaparat ,dar nu da cu rosii ca ne doare si pe noi ,si fetele de la ian -feb sunt super fete faine ca si cele de aici ,nu as vrea sa imi schimb parerea !
8 fix
Maria
tcelen spune:
quote:
Originally posted by Delia21
Tcelen,scumpa,te roooog ,nu o lua ca pe un atac la persoana,dar scrierea cu majuscule ingreuneaza citirea;este defapt si una din regulile acestui forum sa nu exageram cu folosirea majusculelor.
scuzeeeeeeeeeee,ramane pe majuscule dupa ce imi bag parola ,am sa incerc sa nu mai uit sa apas iar pe caps lock si sa scriu cu litere mici!!!!
T.CRIS
Maria28 spune:
Catalina ,stai linistita am citit deunazi pe forum pe DC o intamplare asemanatoare si se pare ca s-a resorbit si nu au fost probleme .Iti doresc numai bine ,incearca sa nu te mai stresezi ,nu fa efort si odihnestete cat mai mult ,ia tratament daca ti sa prescris asa ceva daca nu asculta de sfaturile medicului ,ca in mod cert are multa experienta 
.Tine-ne la curent si da-ne vesti bune .
pupici
8 fix
Maria
Delia21 spune:
Maria,scumpa,nu inventez deloc.Daca ai citi mesajele mele postate acolo si ai vedea raspunsul lui Giova,....bine nu m-a dat nimeni afara si sa tipe la mine,dar.....m-am simtit exclusa si nu sunt genu care sa raman undeva daca mi se pare ca ceva nu e in regula cu prezenta mea acolo,asa sunt eu mai simtitoare sau....cine stie ,mi-oi fi dezvoltat vreun complex de victima ,nu este exclus.Si ca dovada nici nu sunt trecuta in listuta lor.
Catalina,sa dea Domnu sa fie totul bine.
Tcelen,ai un baiat frumos......sa nu ti-l deochi,cu ochi verzi....sa-l mananci nu alta.Sa-ti traiasca si sa te bucuri de el!
Maria28 spune:
Delia nu imi vine sa cred
,eu sunt pe acel forum de cand am aflat ca sunt graviduta ,ce sa zic eu nu a trebuit sa spun de doua ori ca vreau pe lista .Ele sunt fete faine ,nu stiu ce sa zic personal despre Gio ,dar poate a omis din greseala sau pentru ca se simtea rau ,nu cred ca ar face asa ceva dinadins .Trebuie sa imi cer scuze de la tine acum
,dar nu generaliza ,noi fetele cu mult drag te-am primi la noi si poate ca ai si observat Utocatalina intra destul de des aici si vorbeste cu voi ,nu suntem rele in mod cert Gio a omis ceva ,pupici ..hai sa nu dramatizam 
8fix
Maria
utocatalina spune:
Fetelor am trecut sa va urez un weekend placut si sa va simtiti bine, fara greturi, dureri de burtica sau orice altceva de genul asta...nu va impacientati, stati cumintele si mincati bine si beti multe lichide...eu ma lupt cu 4 sau 5 cosuri din alea dureroase si maine am 2 petreceri la Cernica
...ma rog sa dispara pina la urma! Doamne ajuta!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
12+
Simburica