Ardeleni nu mai sunt ? (4)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Papadia spune:

Anina nu am reusit inca nimic.Astia de la firma ma tot poarta cu vb.Si dupa ce m-i s-a terminat preavizul de 15 zile eu tot mai merg la lucru.Cred ca pina la urma atita ma poarta pina nu mai reusesc nimic.Oricum miine ma duc sa-mi iau adeverinta de la fisc si de la medic si pe urma am sa merg la fortele de munca si sa vad ce imi zic aia de acolo.Am sa-ti spun ce am rezolvat pina la urma.Pa

moldovan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

De azi, timp de 4 zile, sunt zilele orasului, aici. Abia astept sa mananc vata de zahar si colac secuiesc(kortos kalacs.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54099" target="_blank">bb Sabina - intre viata si moarte
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52612" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

vai,nina,ce pofta imi faci!!!desi am mancat de zilele bistritei destui,mi-e o pofta!!!!!distractie placuta!!!!!sa te dai in masinute!!!

Ema

Zilele Bistritei

Calatorie

Mergi la inceput

Nina ma bucur ca o sa te distrezi si sa aveti o vreme buna ,dar astia anunta numai ploi.

moldovan

Mergi la inceput

Emma, multumesc, dar fara Cristina nu m-am dat in masinute. Am fost doar prima seara, ca in rest a plouat in fiecare seara, cum a prezis si Papadia. Artificiile le-am vazut de la balcon, kurtos si vata de zahar am mancat, asa ca sunt multumita.
Astept zilele berii Ciuc, poate atunci va fi vreme mai frumoasa si formatii mai atractive pe scena.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54099" target="_blank">bb Sabina - intre viata si moarte
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52612" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

Servus !

Nu ma uitati nici pe mine......Brasov.
Ma bucur sa aud de voi.

Dantje & Martijn

Mergi la inceput

Dantje, esti si tu pe lista acum !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

Sar'na Anina....

Dantje & Martijn

Mergi la inceput

Anina vreau sa-ti spun ca in sfirsit am reusit cu somajul si pot sta linistita acasa cu copii.Tu ce mai faci??Fetita??Sunteti bine??Eu am ramas numai cu copii ptr ca sotiorul meu drag a plecat in Italia.Tare-i greu fara el si atita mie de dor ca simt ca nu mai pot.Noroc cu baietii ca imi mai trece ca daca nu, nu stiu ce m-as face.

moldovan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabry spune:

Servus ,ma treceti si pe mine?
Brasov-bucuroasa de a fi printre voi!!!
O zi buna!

Mama lui Elena- Stefaniasi Mircea

panagia gabri

Mergi la inceput