Buna ziua,
Tocmai am aflat ca sunt insarcinata in 5 saptamani. As vrea sa stiu daca ma mai incadrez la vechea lege si daca urmeaza sa primesc indemnizatia de 780lei.
Multumesc!
DANUTA BANANUTA
Ca si la alte subiecte (oare chiar nu le-ai citit sau vrei un raspuns individual?) spun si eu alturi de ceilalti: proiectul respectiv a fost retras. Deci nu se stie cum si daca se va modifica legea 19, prevederile referitoare la CIC sau orice altceva privitor la mame si concediu de ingrijire copil.
Dupa parerea mea, cu guvern in schimbare si framantarile ce vor urma, nu se va zbate nimeni sa mai modifice legi....Dar sa nu avem surprize si tocmai de aceea sa treaca "neobservat".
Ca sa fiu la obiect, daca se modifica ceva de la anul, logic nu vei mai intra pe legea de acum (pentru ca nasterea bebe-ului tau se va produce la anul si normal, ca nu vei intra in plata dupa o lege care nu mai e in vigoare).
Daca nu se modifica nimic.....vei primi aceasta indemnizatie (care de la anul nu va fi de 780 lei ci cat se va stabili prin legea bugetului).
Cristina si Alexandra (30.09.2004)