La ce varsta te-ai maritat? (2)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anic spune:

Ne-am casatorit la 28 de ani,dupa 11 ani de relatie....longevivi,nu? Si ne iubim mai mult ca la inceput..iubirea din liceu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elodie spune:

eu ma_m maritat la 26 de aniIn septembrie fac 28!!!

Rody si puiul Elodie!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

eu ma-m maritat la 21 de ani iar sotul meu avea 23,acum am 28 iar el 30,si ne iubim mai mult ca la inceput,avem un copil de 6 ani iar acum sunt insarcinata cu al doilea.nu regret nimic!cred ca varsta optima este atunci cand simti ca vrei sa faci pasul asta ,ca esti pregatita sa-ti petreci toata viata alaturi de un singur barbat!
cris10+

T.CRIS si baietelul meu
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela imai spune:

buna fetelor!eu m-am maritat la 19 ani am facut primul copil la 20 si anul asta l-am nascut pe al doilea acum am 22 de ani si doi copii fetita 1an si 7 luni si baiatu 3 luni jimate e foarte greu dar nu regret nimic din contra sunt foarte fericita!

mihaela imai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

la 28 de ani ( el tocmai implinea 26 ) si uite ca-n septembrie facem 6 ani de casnicie si fetita noastra 4 anisori

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Eu m-am maritat prima data la 25 ani, am divortzat dupa 1 luna jumate si a doua oara la 28 ani si ieri am implinit 3 ani de casnicie

Doina si Oana(03.04.2003)

Album Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marilena_ral spune:

Eu aveam 29 si el 25 (trufanda), dupa o relatie de 4 luni. Dupa 11 luni am nascut-o pe Raluca bucuria si rostul noastru in viata. Te mariti atunci cand simti ca esti pregatita. Eu una nici n-am realizat ca m-am maritat pana nu am nascut gaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns D-na Ghost spune:

Eu m-am maritat la 22 iar sotul meu avea 28. Ne-am casatorit la o luna de zile dupa ce ne-am cunoscut. Acum dupa un an de casnicie asteptam unsi este super

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Aproape ca ma apuca asa o nostalgie cand citesc ca toata lumea e fericita si va iubiti mai mult ca la inceput....eu m-am maritat la 21 de ani si am divortat 14 ani mai tarziu. Si pana la un punct credeam si eu ca ne iubim mai mult ca la inceput. Dar iubeam numai eu....

Iulia, mama lui Cristi (13)

Unii cauta fericirea, altii o creeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

M-am maritat la 23, iar el avea 26. Au trecut 3 ani de atunci (deja?!?); Ema noastra are aproape 5 luni.

Anca Micaela, mama Emei Ioana

http://community.webshots.com/user/AncaMicaela

Mergi la inceput