Va rog frumos, stiti cumva de unde trebuie sa obtii si ce anume trebuie sa obtii (autorizatie?) pt a putea sa vinzi ceva pe strada? Cum stau oamenii aia cu masutele pliante intinse pe strada si cu diverse produse intinse pe masute?
Ma intereseaza in special pt litoral, pt ca am dat telefon la Primaria Constanta si mi-au spus ca nu se elibereaza asa ceva, ori eu stiu caz concret in week-end-ul asta, o tipa a fost oprita de un agent si amendata 1.000.000 pt ca nu avea autorizatie. Si cind i-a dat amenda a oprit o vinzatoare de "loz in plic" si i-a aratat cum trebuie sa arate autorizatia ...
Scuze daca am fost cam incoerenta , dar n-am inteles de ce mi-a zis aia de la Primarie ca nu se dau autorizatii ...
Multumesc,
Boghi
http://community.webshots.com/user/bogdanai
Mda, cred ca primaria da autorizatii numai cu shpagi. De dat se dau sigur pt ca stiu pe cineva care confectioneaza martisoare si in sezonul respectiv isi ia autorizatie de la primarie..cu spaga, bineinteles. Primaria da autorizatii cum are chef, adica nu poate da un numar infinit, depinde cat spatiu vrea sa puna la dispozitie si autorizatiea e legata de zona clar delimitata( nu te poti aseza oriunde daca ai autorizatie). La primarie nesimtirea e mare..peste tot in tzara, si bineninteles foamea..nu le permita sa zica ceva la telefon. Orice informatie se "plateste". Dar decat sa le dai o spaga la alea de la primarie, mai bine ii dai cateva sute de mii unei doamne care vinde lozuri si poate iti explica ea cum a facut