Sunt insarcinata in 4 saptamani si caut un medic genetician din Bucuresti. Sotul meu este purtator de sindrom Marfan si as vrea sa fac niste analize genetice. As vrea, daca imi poate spune cineva unde pot face aceste analize si la cate saptamani de sarcina se pot face. Credeti ca ar fi utile aceste analize, tinand cont ca probabilitatea de a fi copilul purtator de acest sindrom este de 50%.
Va rog sa-mi dati un sfat.
As mai vrea sa stiu daca mai stie cineva cazuri in care unul dintre parinti avea acest sindrom (in special tatal ) si daca da, s-a transmis si ce urmari au fost.
Va multumesc anticipat.
Eu mi-am facut teste genetice pentru ca am pierdut in mod repetat sarcini; nu mai stiu numele doctorului, insa laboratorul era in interiorul Gradinii Botanice - e o cladire cum intri pe dreapta. Oricum, dr. tau ginecolog ar trebui sa-ti recomande un dr. genetician.
Gabriela si
Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
http://community.webshots.com/user/leelooga
quote:
Initial creeata de alinuta12
Sunt insarcinata in 4 saptamani si caut un medic genetician din Bucuresti. Sotul meu este purtator de sindrom Marfan si as vrea sa fac niste analize genetice. As vrea, daca imi poate spune cineva unde pot face aceste analize si la cate saptamani de sarcina se pot face. Credeti ca ar fi utile aceste analize, tinand cont ca probabilitatea de a fi copilul purtator de acest sindrom este de 50%.
Va rog sa-mi dati un sfat.
As mai vrea sa stiu daca mai stie cineva cazuri in care unul dintre parinti avea acest sindrom (in special tatal ) si daca da, s-a transmis si ce urmari au fost.
Va multumesc anticipat.
Exista la Maternitatea Giulesti un medic bun, Dr Albu, sau poti suna la GeneticLab(www.geneticlab.ro), e undeva prin Dr.Taberei...
Alina
Mai bine mergi direct la Genetic Lab, in dr. Albu personal nu am incredere...sunt patita...
Mami-Mada si minunea Sofia Maria,12/08/2004
POZE SOFIA, DE LA NASTERE PANA IN PREZENT
La Prahon este mai ieftin (1 mil) sau la GeneticLab (4 mil).La GeneticLab trebuie sa-ti faci programare cu 2 sapt inainte
Roxi