Noua lege- vreau lamuriri!!!Va rog

Noua lege- vreau lamuriri!!!Va rog | Autor: ancutzathree

Link direct la acest mesaj

Sunt insarcinata in 39 de saptamani si nu sunt in clar daca ma afecteaza noua lege privind indemnizatia de crestere a copilului?
Va multumesc anticipat!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

In ce sens "noua lege"?

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzathree spune:

Marius,e vorba de un nou proiect de lege care prevede ca indemnizatia de crestere a copilului sa fie 35% din salariul mediu.Dupa vechea lege e 85% si as vrea sa stiu daca eu ma incadrez la noua lege sau intru cu vechea lege daca sunt deja in concediu prenatal,am 39 sapt de sarcina.Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Nu degeaba te-a intrebat Marius care lege. Stie la ca te referi, dar asa cum singura ai zis e un proiect. Mai mult, deocamdata e retras si nu se stie ce forma va avea in final.
Si in plus, el (proiectul) se va aplica, daca va fi pana la urma pus in practica numai de la anul. Tu vei intra in CIC pe legea de acum, ca nu mai ai mult si nasti, nu?

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Punct ochit punct lovit. Imi aduc aminte de modificarea legii asigurarilor sociale candva prin mult discutata ordonanata 9. Si atunci erau intrebari de acest gen. Am fost un pic rau si imi cer scuze dar intrebarea a fost pertinenta asa cum a fost ea formulata.
Cu alte cuvinte nu se poate da un raspuns cert pentru o idee. se pot emite pareri. Eu prefer certitudini chiar si asa gresesc de multe ori dar ce sa fac daca nu le pot cuprinde pe toate? Noroc cu voi cei care raspundeti la obiect. Ma simt mult mai linistit cu voi alaturi.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput