Liceul Economic 1 (Virgil Madgearu)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Asa este ai dreptate daca stau sa ma gandesc k in grupa de la ASE erma 5 fete si 1_ baieti..am ramas impresionata dar toti baietii se visau directori mama de banca si uite asa era plin de ei..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

buna. desi va citesc demult este prima data cand si raspund. am absolvit madgearu in '96. diriga mateiciuc. profesori: daescu-drept, bacalum-mate, geografie sora lui mateiciuc am uitat numele.a bucur sa mai intalnesc foste colege chiar dc nu de generatie

serban

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns navradyo spune:

buna, am absolvit in '90 asa ca nu am cum sa va stiu; dar pe apostol nu l-am uitat-m-a lasat corigenta in cl a 11a; avusesem hepatita ...si nu invatasem; si soroceanu..si-a pierdut obiectul interesului in '89, cand s-a scos economia de la ase; fizica cu damian, nu stiu daca o stiti, lancor cand eram eu in 86 parca nu era titulara, cu ea am facut steno-dactilografie;nici noi nu ne-am intalnit dupa 10 ani si nici dupa 15 s-a pierdut orice legatura; multe fete nu mai sunt in tara iar cele care sunt.. parintii mei s-au intalnit si la 40 ani de la terminare, parca erau alte vremuri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Wow iata ca au mai aparut absolventi!Irinabobe pai inseamna ca mateiciuc v-a luat pe voi dupa ce am a terminat seria noastra in 92.Navradyo parca in 92 cand am terminat eu, inca nu se scosese economia de la ase. Stiu ca se dadeau mate si economie la ase.In fine, am auzit si de damian dar nu am facut ore cu ea. Iar pe apostol parca-l aud si acum:" nimic pe banca in afara de foaia de hartie!"

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi

Mergi la inceput

Mai dar se pare ca nimeni nu a facut istoria cu Kober..chiar nu va aduceti aminte de ea ?
Cand eu am terminat economia se mai dadea inca la ASE .Si eu am facut un an cu Soroceanu dupa care in a11 a plecat si a venit alta profa cu care am mai invatat ceva.
Putin cate putin ne mai adunam cativa pe aici.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Da mai, eu am facut istoria cu ea. Stiu ca in toiul revolutiei din 89, ne-a dat o lucrare in care ne punea sa povestim evenimentele si sa redam fiecare ce am inteles din revolutie. Nimeni, da chiar nimeni nu s-a gandit sa inceapa cu evenimentele internationale, cu ce se intamplase pe la vecini. Eram toti prea infierbantati de evenimentele de la noi.Iar eu mai aveam o dambla, in orele de istorie ma apucam sa o desenez pe profa pe banca. Ma inspira figura ei, cu parul ala lung si ondulat si ochii cenusii parca, sau verzi...

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CHOWPERSA spune:

Eu am absolvit in 1991 si am avut-o diriga pe Kober in a 9-a si a10-a pana la tr.1 apoi o tipa de merceologie-contabilitate pe care sincer am uitat cum o cheama.Dar dreptul l-am facut cu Apostol in toti anii.Pe dansul il tin minte cel mai bine.

Mergi la inceput

Ma gandeam eu ca nu oputeti uita asa de repede pe D-na Kober care in ultimii ani pe care i-a petrecut in liceu se bacuse asa de buna..toata lumea se mira..inca nu stiu ce s-a intamplat de a suferito asa metamorfoza.

Cait

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CHOWPERSA spune:

Chiar nu stiu despre ce matamorfoza vorbesti.Eu am avut-o diriginta 2 ani si nu stiu nimic de schimbare.

Mergi la inceput

Am zis in ultimii ani pe care i-a petrecut in liceu ; eu am ansolvit in 1999 si ea a plecat in 2003 cand a terminat fratele meu.;de aceasta metamorfoza vorbeam eu.

Cait

Mergi la inceput