Liceul Economic 1 (Virgil Madgearu)

Liceul Economic 1 (Virgil Madgearu) | Autor: light

Link direct la acest mesaj

Am absolvit in 92 si tare mi-ar placea sa intalnesc foste colege, ca baieti, cred nici o sansa, aveam 2-3 in clasaMi-ar placea sa am cu cine povesti despre profesorii din acele vremuri. Cati or mai preda azi la acest liceu oare, din cei care erau acum 13 ani?!mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - iunie 2005

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Salutare..Eu am absolvit in 95 asa nu e prea mare diferenta intre noi si cred k o parte din profi au fost comuni..tu ce iti mai amintesti..eu cam asa mate Badescu, romana Scanteie, economie un domn batran care nu stiu cum il mai cheama, contabilitate Capota, organizare si nu mai stiu cum Stanciu..nu mai imi aduc aminte dar poate se mai gasesc fosti colegi sa ne mai depanam amintirile..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Ce ma bucur ca te-am gasit. E adevarat, din cei enumerati de tine doar Stanciu mi-a fost si mie profesoara, apoi cel batran de economie cred ca e Soroceanu.Profesori care mi-au fost mie dragi si de care imi amintesc cu placere sunt Aldea si Corbu de romana, Chelan de contabilitate care dealtfel era destul de tinerel si iti dai seama ce mult ne placea contabilitatea! Apoi ar mai fi Vrabie de sport, Vatasescu de engleza. A, chiar tu ce limbi straine faceai? Eu faceam rusa cu Proca. Iar cei mai de groaza profesori pentru mine au fost Daescu si Aposol de drept. Tie cine ti-a fost diriginta? Noi am avut-o pe Mateiciuc (erau doua surori gemene), a noastra era de merceologie si cealalta nu stiu ce preda, parca tot asa.mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - iunie 2005

Mergi la inceput

ai dreptate cu proful de economie il chema soroceanu si stiu k nu mi-a placut si nici mare lucru nu invatam..eu am avut-o la geografie pe sora lui mateiciuc.
Limbi straine am fcaut franceza si germana nu am avut onoarea de rusa cu singura profa care era in liceu si pe care o stia tot liceul.
De corbu am auzit k era o profa super de treaba dar in rest nu prea cunosc.eu am mai fost in liceu acum 2ani pentru practica pedagogica si s-au schimbat multe..
voila cateva din impresiile mele dar mai sunt de spus..Catalina

Mergi la inceput

Eh, se pare ca nu prea mai e nimeni pe aici care sa fi absolvit acest liceu.Mi-am mai amintit de DAnescu de fizica, de Kober de istorie al carui chip imi venea mereu sa il desenez pe banca. Odata la o lucrare era chipul ei desenat sub foaia de hartie si a venit la mine si a zis: " Pe banca sa nu aveti nimic decat foaia de hartie". Am tras o sperietura, daca vedea zicea ca fac misto de ea.mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - iunie 2005

Mergi la inceput

crede_ma pe kober nu poti s-o uiti asa de repede..a fost rea dar pana la urma s-a dovedit o profa super de la care am invatat ceva..parerea mea..pacat k nu mai este nimeni pe aici din liceul nostru pe care sincer l-am iubit..si din care am iesit cu ceva..

Mergi la inceput

Da Kober era o profa buna, kiar daca atunci nu prea imi era la suflet.Stiu ca ne-a dat o lucrare despre Revolutie ca tot prinsesem faza si ne-a pus sa scriem ce gandim. Nimeni nu se gandise sa scrie despre ce se intamplase si pe plan extern. Toti o tineau cu Iliescu in sus Iliescu in jos si terosristii.Alti profesori, Bacalu de mate si una Greu care saraca nu putea sa faca lectie daca nu avea caietul sau la indemana de unde preda, daca i-l furam, era terminata.Bacalu insa era profa buna. Chiar cine era director pe vremea ta?La noi era una Creanga, parca de franceza.mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - iunie 2005

Mergi la inceput

Nu mai imi amintesc exact cred k o profa de geografie Georgescu sau ceva de genul asta..nu pot sa cred k nu se mai gaseste cineva pe aici din liceul nostru..pacat puteam schimba mai multe pareri.;

Mergi la inceput

Si ce mai chiuleam in Gradina Icoanei!Acum, am trecut recent pe langa liceu si m-a surprins sa vad un grup foaaaaaaaaarte mare de elevi in fatza portii, inca nu intrasera la ore, toti fumand. Abia am reusit sa trec printre ei.Asta a fost acum cateva luni. Si cand ma gandesc ca pe vremea noastra erau vreo 3-4 care fumau langa intrare si alti 5-6 in curtea din spate. Si cu jena, pe ascuns cat de cat.Acum erau toti, cred ca vreo 20 chiar in fatza si fara nici o jena fumau de mama focului si blocau si trecerea pietonilor pe strada.mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - iunie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebi spune:

Wowwww! Eu am absolvit Econ 1 in 1995. A fost tare frumos: diriginta am avut-o pe Lancor, de la Kober am invatat o groaza de lucruri, la mate am avut o profesoara scripturoaica dar pana la urma mi-a devenit buna prietena ( a stat la mina acasa o perioada impreuna cu baietelul ei). A fost tare frumos in liceu si mai tin asi acum legatura cu cateva colege.

Mergi la inceput

bebi pai e posibil sa te cunosti cu cait ca ati absolvit in acelas an.

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - iunie 2005

Mergi la inceput