Atentie miresici! Fotograf recomandat cu caldura!
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
vmariejeane spune:
Imi cer mii de scuze. Am postat raspunsul unde nu trebuia. M-am grabit....sorry, nu a fost cu intentie.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_man.png)
radu300 spune:
Dimineata devreme s-a incheiat extrem de frumoasa nunta a lui Flori, castigatoarea pachetului gratuit pentru luna August. Impresii o sa va spuna chiar ea, probabil cand se intoarce din "luna de miere". Posibil ca marti sau miercuri sa vedeti si ceva fotografii (noi am facut peste 1200 de fotografii, a fost o nunta superba, la fel si mirii). In continuare este edschisa promotia pentru septembrie. Asteptam mail la adresa office@PentruNunta.ro cu datele voastre. Pana pe 28 August. Bafta
ralucah spune:
Sa aveti sute de nunti frumoase si mii de poze superbe. Bafta in continuare!
quote:
Originally posted by radu300
Dimineata devreme s-a incheiat extrem de frumoasa nunta a lui Flori, castigatoarea pachetului gratuit pentru luna August. Impresii o sa va spuna chiar ea, probabil cand se intoarce din "luna de miere". Posibil ca marti sau miercuri sa vedeti si ceva fotografii (noi am facut peste 1200 de fotografii, a fost o nunta superba, la fel si mirii). In continuare este edschisa promotia pentru septembrie. Asteptam mail la adresa office@PentruNunta.ro cu datele voastre. Pana pe 28 August. Bafta
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!
![](images/user_man.png)
radu300 spune:
Am postat cateva din cele peste 800 de fotografii de la nunta castigatoarei din luna August (Floricika)-numarul de fotografii reprezinta fotografiile finale, alese pentru client. Fotografiile au fost reduse de la dimensiunea initiala (1.8-2.1 MB) pana la 100 k (mai putin de 10%), pentru o mai buna vizualizare. Astept comentariile voastre.
http://community.webshots.com/user/pentrununta
ralucah spune:
SUPERBEEEEEEEEE!!!
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!
Alinus25 spune:
quote:
Am postat cateva din cele peste 800 de fotografii de la nunta castigatoarei din luna August (Floricika)-numarul de fotografii reprezinta fotografiile finale, alese pentru client. Fotografiile au fost reduse de la dimensiunea initiala (1.8-2.1 MB) pana la 100 k (mai putin de 10%), pentru o mai buna vizualizare. Astept comentariile voastre.
Radu, intr-un mesaj postat de tine, dar nu cred ca la acest subiect, ai spus ca recomanzi pe cineva din Oradea. Daca nu sunt indiscreta, ai putea sa-mi spui despre cine e vorba?
Noi am avut la nunta un fotograf extraordinar, s-ar putea sa fie vorba despre aceiasi persoana.
Superbe pozele de la nunta lui Floricika!
Merci mult.
Nunta noastra
dianette spune:
nici eu nu am contract si nici fotograf :(((
dar sunt membra DC
si nunta e la Cernica, dar eu tot Bucuresti ii spun''
Merge??
SPER!
DIANE
krelia spune:
quote:
Am postat cateva din cele peste 800 de fotografii de la nunta castigatoarei din luna August (Floricika)....
Off topic
![](icon_smile_blush.gif)
![](icon_smile.gif)
...daca se merge tot asa...ia, sa mi se aloce un subiect separat la rubrica "fierbinte"
![](icon_smile_big.gif)
![](radtare.gif)
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
dianette spune:
da, si eu am observat...
pai, krelia, mai compune, ca e pacat de asa talent sa se piarda (poate iese ceva ce se potriveste si pt. mine )
pup yu
DIANE
![](images/user_man.png)
radu300 spune:
Da Krelia, textul e frumos, haide sa infiintam un topic de texte frumoase pentru carduri si pentru invitatii. Care compune, care copiaza... si tot asa infloreste comunitatea. Ti-a placut mireasa? Nunta? Hai ca astept orice semn de la voi (chiar ma ajuta), chit ca e vorba de vorbe de bine sau de suturi in partea posterioara, nu ma supar. Daca ai vazut la mi9ne pe site, chiar folosim tot felul de texte pentru a compune invitatii personalizate, in mod gratuit, pentru mirese. Asa ca ... hai sa facem ceva frumos, cine stie cand o sa-ti fie si tie de folos.
Krelia, mi-a placut mult "cercul de prieteni..." Nu stiu de unde ai chestia aia, daca ai compus-o sau nu, da' mare dreptate ai...