Scorpiutzele - pe unde sunt ? (14)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

neata!
HELLENEC, sotul nu-l dau, dar tare mult as evada de aici.e asa o aglomeratie.sambata am iesit toti 3 in mamaia si sotul meu a baut o berica, asa ca am fost taximetrista ca sa-mi duc baietii acasa.m-au apucat niste draci pana am reusit sa ies din parcare(ca toti ma blocasera) si am mai stat 15 minute ca sa intru in sensul giratoriu de la Oxford(daca stiti).i-am zis sotului sa nu mai bea vara ca ma apuca dracii pana gasesc loc de parcare.
mai ales ca de doua zile ploua in draci pe la noi si nici la plaja nu ai cum sa te duci.
o zi buna!

albumul meu
poze noi
la plaja
Adriana & Razvan(01.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Buna scorpiute
mai dar ne plaua peste tot si in toate directiile vad:la munte,la mare ,la deal,la campie.Si la noi a inceput de aseara,acum ploua intruna si e innorat ,pare seara afara.
Ema si Anina chiar asa si e de cand cu Iris s-au limitat drastic actiunile mele de genul asta si cand mai patesc si una ca asta...Ca si la voi seara de multe ori adorme sotul primul,dimineata se mai trezeste fata,vai de noi.
Elena,sanatate la "popica" si apropos nu stiu daca ti-am zis si fata mea se inchina de zor si zice "mare" ceea ce i-a ramas ei din "Domane fa fetita mare,sanatoasa si frumoasa!".Cum vede popi la televizor sau aude slujbe cum se inchina,pe strada cand vede biserici se vede ca a dus-o mama ei pe la biserica !
Monica si tie insanatosire grabnica ca vorba aceea ne lipseste energia ta!
Adriana,doar din atat te-ai enervat,intreaba-ma pe mine fiindac conduc zi de zi in Bucuresti unde e jungla si prin tara mai plec!adevarul e ca o berica poti sa-i ierti sotului tau,dat de exeplu bun pe aici

Va pup si hai sa ne rugam sa stea ploaia asta odata!

Syd pe unde esti?

poze
Iri si Iris

Mergi la inceput

nu ii interzic sa bea, doamne fereste!dar nu cand iesim in mamaia cand nu ai loc de parcare sau nu poti sa scoti masina ca te-au blocat doi nebuni.tre sa invart de volanul ala pana nu mai pot.desi recunosc ca bucuretiul ma depaseste.nu cred ca m-as descurca.bye

albumul meu
poze noi
la plaja

Mergi la inceput

Fetelor am SITE !!!!
Ia uitati-va si spuneti-mi ce aprere aveti?!
www.sqc.ro

poze
Iri si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syd spune:

Buna Iri,intru mai rar.Salutare scorpiute!

Azi m-am sculat cu chef de slabit,.Am alergat,putina gimnastica,cereale la micul dejun..sper sa ma tin.ma simt grea,prea grea si ma dor genunchii,asa ca e pt sanatatea mea. Apropo,insanatosire grabnica lui George si Monicai

De joi seara am baiatul,soacra a ramas si ea acasa dar nu de mare folos,tot timpul se impung copiii,si eu ca la armatatip si dau ordine.Ieri deja tipam ca o nebuna ,i-am spus ca nu-l mai suport,saracul copil,n-o fi atat de negru dar nu-mi place cum vorbeste si toate prostiile pe care le face.Azi pleaca,sper sa nu-l mai aduca..ce mi-era sila de vacanta din cauza asta..

Ce ziceti mai de soacre,a mea dk ii dai un pic de atentie face orice pt tine.Nepotii sunt viata ei,la problemele parintilor nu prea se baga. dar e femeie buna.
Ne-a ajutat mult desi barbatul nu recunoaste si inca mai ajuta,dk n-ar fi ea,ne duceam de rapa..

Barbatul meu,sau mai bine zis fostul,isi face viata alaturi,abia a ajuns ieri sa-si vada copiii,macar atata lucru.Si chiar dk nu voiam,am pus-o de una mica,asa cu foc,bine a mai fost..dupa ce a plecat radeam de una singura,eram tare multumita.

Cu munca greu,greu,cand credeam ca am gasit ceva nu stiu cat de sigur e,tipul de la somaj imi pune bete-n roate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syd spune:

Iri tu te-ai ocupat de site?Bravo este foarte explicitEste vorba despre societatea ta? Si te ocupi de toate cele enumerate? Pai unde sunt clientii,ar trebui sa stea la coada cu o asa reclama

p.s. in engleza e tradus,ca la mine nu merge?

Mergi la inceput

Syd,m-am ocupat in sensul ca am stat de capul baiatului care mi l-a facut!!!Sper sa fie un avantaj de acum si sa atrag clienti.Mai e ceva de lucrat la el ,la portofoiul si la recomandari de la clienti.Trebuie sa ma pun si pe un motor de cautare.
Da,cu asta ma ocup eu.
In engleza nu e inca tradus,alti bani...mai astept!
Bravo ca ai initiative si de schestiile rapidi si pe negandite sunt...super!Lasa ca e bine ca macar de hormonii tai are grija!

poze
Iri si Iris

Mergi la inceput

foarte frumos site-ul!multa bafta in continuare.

albumul meu
poze noi
la plaja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetele, eu sunt in casa cu alex si ne jucam, ma simt un picutz mai bine dar tot ametita sunt
va pup si va doresc o zi buna in ciuda vremii de afara

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

buna!!!
iri,felicitari pentru site,uite asa aflam mai multe despre tine.sa stii ca am auzit de firma,dar acum imi bat capul in ce conditii.cred ca atunci cand lucram la tiranul ala.nu mai stiu.f fain,si aveti si forum.super!!!!
syd,eu chiar nu inteleg cum se impaca "fostul" cu "una mica"...si cum adica tipul de la somaj iti pune bete in roate???nu sunt interesati sa scape de someri?!!uff....
monica,de ce esti ametita???nu cumva ai luat medicamente cu alcool?

Ema

Picnic-ul mult asteptat

Calatorie

Mergi la inceput