Scorpiutzele - pe unde sunt ? (14)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
Ana68 spune:
'Naseara scorpiute,
Adriana,ai reusit sa te odihnesti?
Carmen,ce ciudat!Ce e pan' la urma cu lapticu' ala?sanatate multa Andei!
Nina,inca nu as vrea sa ma gandesc la inceperea serviciului,dar se pare ca nu am incotro....Singura solutie cu Luana e cresa...Am aflat de o cresa ,destul de ieftina...Cineva dintre mamicile din Timisoara a fost acolo si mi-a povestit...E a celor care sunt pocaiti,nu stiu ce religie au,iar mamica aia a intrebat cate in luna si in stele cand a fost acolo....Vreau si eu sa merg pana acolo,mai ales ca mamica de care iti spun era foarte incantata de ceea ce a vazut.M-a incantat si pe mine ideea si vreau sa fac o vizita cat mai curand....Iti doresc numai bine!Pupici Cristinei!
Scorpiute,sa aveti un weekend placut!Sa fiti iubite!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
HelleneC spune:
Buna seara!
Gata si saptamana asta, nu pot crede!
Fetelor, am primit azi mail de la Nina referitor la campania pentru o fetita superba: Sabina, vedeti si in semnatura ei si la mine... eu am vazut cazul si la tv pe Acasa si Otv... e cumplit, chiar daca sunt in faza in care nu pot sa ajut consistent, macar sa trimitem si noi mai departe la cine mai stim informatii despre acest copilut! Sunt total off-topic acum, dar m-a terminat cand am vazut si pozele si cum se lupta parintii ei! Pot sa spun ca sunt o norocoasa, o fericita ca problemele mele sunt fleac, nu vreau sa fiu in pielea lor. Plus ca azi la serviciu am aflat despre un copil de al meu ca e pe ultima suta de metri
, nu mai are mult, nu ma gandesc ce va face mama lui dupa... E horor!
Mii de scuze, am devenit super patetica, dar sunt scorpiutza si super-sensibila (cred ca de asta mi-am si ales meseria pe care o am)!
Va pup si daca stiti oameni cu dare de mana, hai sa le povestim de ingerasul asta! Eu sper sa mai faca un teledon pentru ea, ca e mai simplu de strans bani si la indemana oricui!
Va pup si fug in pat langa dl. Goe (nu pot sa ma gandesc decat ca ce bine e sa fim copilul si noi sanatosi)!
O noapte buna! Elena
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890&whichpage=1" target="_blank">Povestea Sabinei - are nevoie de noi
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
nastasie spune:
Ana, nu m-am odihnit deloc.sunt un zombi ambulant.lui razvan ii ies dintii si e un terminator.nu-i convine nimic, nu mai doarme ca la 6 e in picioare ne da desteptarea.intr-adevar e si cald.
da, ravnesc la munte, ravnesc dupa un concediu.eu ravnesc sa fac o baie in mare de munte nici nu mai zic.un weekwnd minunat!
albumul meu
poze noi
la plajaAdriana &
Razvan(01.11.2004)
HelleneC spune:
Buna tuturor!
Adriana, muntele e la o ora de mine! Ca sa vezi, eu ravnesc dupa mare! Doar vremea nu ne prea lasa, ca iar e aiurea, soare cu nori, cand vroiam sa iesim undeva!
Carmen chiar asa, cum e cu laptele ala? Si eu mai patisem dupa ce o perioada nu am avut... si pana pe la 1 an si ceva tot mai curgea apoi, dar nu am facut nimic.
Va pup pe toate, ma duc la George, mare noroc am de el, ma relaxez numai cand il vad langa mine!
Elena
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890&whichpage=1" target="_blank">Povestea Sabinei - are nevoie de noi
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
emma27 spune:
neata,fetelor.
elena,ai dreptate.si eu am primit de la nina.la fel ca si tine,nu am cum sa o ajut prea mult.persoanele influente din jurul meu nu sunt atat de caritabile.e adevarat,noi nu am cun inca disperarea adevarata.sa speram ca nici nu o sa trecem prin astfel de momente.eu,sincer,nu as rezista meseriei tale,mai ales ca toate trairile astea le iei si acasa....spuneam si in alta postare,ca incerc sa par mai rece decat sunt,altfel nu as supravietui.e atat de rau sa nu poti face nimic sau sa-i vezi pe cei care ar putea sa o faca si nu ai cum sa-i tragi de maneca si sa-i destepti.
eu am o presimtire ca te duci in concediu,asa ca nu-ti face griji.dc iti spune mama omida.
nina,intr-adevar,s-a incalzit si la noi,dar parca nu mai am aceeasi pofta de a iesi la plimbare sau in verde.am zis eu ca e inceput de depresie.m-am mai certat si cu sotiorul.am reusit sa ne si impacam.dar am impresia ca trec printr-o perioada mai aiurea...
adriana,si daria se trezeste la 6 fara ceva,mai ales in week-end.o placere!!!!si se culca in jur de 23.dar asta face mereu,asa ca ne-am obisnuit.se duce in cealalta camera,isi da drumul la desene si mai vine cateodata,ca de ex azi dimineata,pe la 7, si urla trezireeeeeaaaaaa.a tb sa ne executam.
carmen,chiar ca e ciudat.sa ne tii la curent.mai toate tb sa trecem prin teroarea unui risc de sarcina.saraca nina,cred ca se amuza pe seama noastra.
ana,ce fericire ar fi!!eu am facut prostia de a o duce la o gradi scumpa si acum oricare alta mi se pare aiurea,desi stiu ca si acolo ar fi bine ingrijita.asta e, suferim financiar cativa ani.insa mi-e ca si la scoala va fi mai rau.
Ema
Zilele Bistritei
Calatorie
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
carmensilva spune:
neatza dragelor !
am crezut ca voi avea mai mult timp daca suntem singure ,dar de unde!
aseara a inceput sa ma doara gatul si eu nu consum nimic rece ,nici macar sucurile.habar n-am de unde.micutza mea e mai bine ,dar e mofturici si parca vede otrava cand vede laptele,abia azi am pacalit-o cu 100 ml ,ieri nu mi-a mincat nimic.
cu laptele meu se pare ca e o dereglare trebuie sa vad ce e ca nu ma simt chiar bine.
Adriana si la mine urmeaza dintisorii,nu vreau sa ma ganndesc ce ne asteapta!
Nina,am cezariana si probleme cu colul,asa ca-s prinsa la mijloc ,nu am voie nimic,si mai iau si pilule.ieri ma gandeam daca au fost expirate ca alta explicatie nu gaseam.numai probleme am avut dupa nasterea asta si numai dereglari ,de aia am apelat la pilule ,dar vad ca au aparut altele.era mai bine inainte ,am avut o sarcina frumoasa desi am tinut-o tot numai in pastile nu mi-a fost rau deloc,insa am luat 30 kg in greutate.ei,dar daca bb e frumos si sanatos nu mai conteaza nimic.
pupici si we placut !
nastasie spune:
carmen, noi avem deja 3 dinti dar astia au iesit fara durere.acum apar altii 2 sau 3 ca are toata gingia de sus umflata.nu are stare si e intr-o foiala continua.si eu pe langa el.
albumul meu
poze noi
la plajaAdriana &
Razvan(01.11.2004)
Ana68 spune:
'Neata scorpiute,
Uite ca si eu am stat ca nebuna pe DC aseara pana spre dimineata.Nu aveam somn,ca m-a pus un dracusor sa dorm de amiaza cu Luana si....pac!mi-a zburat somnu'.
Elena,George e o binecuvantare!Sa pupicesti baiatu' frumos de la mine si Luana!Ce fain ca aveti unde evada in weekend...Aici la Timisoara nu prea stiu locurile,dar e la campie,deh!...si mare distractie,daca vrei,gasesti,dar eu nu prea sunt pentru localuri.Si mie imi place in natura...Acasa,la Cta,mergeam pe plaja,aici...habar n-am unde sa merg.Ma batea gandul la un moment dat,sa imi iau tzancii si sa merg la strand.Apoi cand am auzit cat de aglomerate sunt strandurile si ca la pretul de intrare care exista conditiile sunt vai de ele...m-am lasat pagubasa...Inca iesim in cartier,in parculete....Asta e! Iti doresc weekend frumos!
Adriana,of,of,of....si cu dintisorii astia!ies ei si pe urma vin altele si altele....Nu-i bai!Cand ii vezi pe ingerasii astia de copilasi,parca uiti si de nopti nedormite si de oboseala!Ce satisfactii imense ne dau cand spun prima oara mama,cand fac primii pasi....Pupam printisorul si tie,mamicuto,iti doresc sa fi sanatoasa si sa ai parte de odihna cat mai curand!
Emma, trebuie sa ma gandesc din timp cu toate chestiile astea:cresa,gradi,scoala....Marius imi zice uneori ca sunt panicoasa,dar mie mi se pare normal sa fiu panicoasa,caci de multe ori m-am trezit pe ultima suta de metrii si,uf!,greu a mai fost.Cand ne-am mutat in Timisoara,Alex trebuia sa mearga la grupa pregatitoare...Prin iulie,cand am hotarat ca vom sta definitiv aici,incepusem sa ma agit de gradi pentru Alex.Marius m-a luat la misto,ca sunt panicoasa,prapastioasa....si asa mai departe.M-am lasat pe o ureche,luandu-ma dupa el,ca stie el,ca mai e timp si ca abia suntem in iulie si pana in septembrie ,mai e....Sti tu cum sunt barbatii astia.Ei bine,prin august,cand deja eram stabiliti cu servici,cu locuinta,cu catel ,cu purcel in Timisoara,iar m-a apucat fobia gradinitelor.Bine ca mi-am ascultat instinctul,ca vreau sa spun ca am ajuns pana la Inspectoratul scolar ca sa rog sa mi se acorde si pentru Alex loc intr-o gradinta...Norocul meu ca am gasit o inspectoare de treaba,cred ca i s-a facut mila de mine,si(fara spaga) a telefonat la o gradi in apropiere de serviciul meu si a rugat acolo sa il primeasca si pe al meu copil....Asa am reusit.De aia ma agit acum,ca cine stie ce o mai fi pana in octombrie cand incep munca....Sunt Stan patitu' si suflu si in iaurt acum....Numai bine Dariei si voua!
Scorpiute,sa aveti zile frumoase si sa fiti iubite!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
nastasie spune:
Ana, multumesc mult.sper sa ma odihnesc ca tocmai am aflat ca vecina mea se apuca sa sparga prin casa asa ca sunt nevoita sa ma mut pentru o saptamana sau doua (nu stiu cat va dura) la matusa mea ca si asa e plecata in germania ca altfel nu il mai calmez pe razvan de la bicamer sau bormasina.bine ca macar m-a anuntat femeia.asa ca, ANA, ma mut mai spre tomis nord.sper sa ma odihnesc pentru ca matusa mea are blocul in fata blocului mamei mele.asa ca dupa masa cand iese de la munca il mai duc la bunica .ca altfel nu fac nici o baie in mare anul asta.nu stiu daca voi mai intra pe DC ca acolo nu am net.doar de la mama, cand am o fereastra.ma gandesc cu groaza cate am de carat:tarc, premerg, pampers, haine, etc.mi-e groaza.dar asta e.nu pot sta cu razvan aici daca vecina face santier in casa.
va doresc la toate un week-end cat se poate de frumos!
albumul meu
poze noi
la plajaAdriana &
Razvan(01.11.2004)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
carmensilva spune:
buna dragelor!
eu sunt din ce in ce mai rau,ma doare si gatul si imi curge nasul,Anda a reusit sa manince azi binisor ,dar degeaba ca s-a stricat la burtica si de cate ori a papat a eliminat tot cu toata smecta care i-am dat-o si eu iau pastile peste pastile dar...
am chemat ajutoare sa mai fac si eu ceva prin casa ca fata nu a dormit la amiaza decat cate o jumatate de ora si se trezea intr-o gura ,nu puteam s-o calmez,eu o tratam de nas infundat si ea saraca cred ca tipa de burtica.
pupici ca iar ma miriie gazutza!
Adriana macar ai unde te muta!
Ema,sarcina n-am, ca la ora 8 eram la farmacie cu bb in brate si ceream 2 teste ,cred ca vinzatoarea se amuza,ca nici nu deschisese bine si se vedea ca nu eram iesita la plimbare!
duminica placuta!