Asa i-a iesit lui Robert la analize acum doua luni, cand a fost internat in spital cu amigdalita pultacee, gastro-enterita si deshidratare
. Am intrebat atunci, dar doctorul mi-a dat un raspuns evaziv si n-am inteles nimic (de fapt nu era nimic de inteles). Ce-ar putea insemna, concret, numarul scazut de trombocite (din pacate nu-mi amintesc valoarea)? O fi fost ceva temporar, fiziologic, datorat bolii si dupa ce s-a vindecat a revenit la normal? N-am repetat analizele de sange la externare. Totul e bine acum, dar eu tot imi fac griji, nu-mi iese din minte. Va rog mult sa-mi raspundeti daca stiti ceva despre asta!
ps. Am postat acelasi mesaj la "Parintii intreaba..." si va rog sa-mi permiteti sa apara si aici, sper sa-mi raspunda cineva.
Cristina
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Robert, 14.12.2002
Nu te ingrijora, scaderea spre limita inferioara sau mai jos se intampla si in cadrul unor boli generale (ai zis ca a avut probleme de sanatate), dar valorile revin la normal dupa o perioada. Nu are mare relevanta acesta scadere, decat daca apar si alte manifestari sau semne clinice :petesi, hemoragii, purpura.
Poti sa-i repeti o hemoleucograma dupa o perioada, spre linistea ta.