probleme la 32 sapt
Arsuri si dureri de stomac (am citit ca sunt normale), dureri ca la menstruatie, nu dese, nu persistente, greturi si cateodata varsaturi dupa masa.
Mai are cineva starile astea? Stiti daca e normal? Eu am devenit paranoica si tot timpul ma gandesc ca poate bebelina nu-i ok.
Pupici
Raspunsuri
cornelia_laura spune:
Draga mea, arsuri si dureri de stomac poti avea toata sarcina mai ales daca ai un stomac mai sensibil, la fel si greata si varsaturi.In ceea ce priveste dureri ca la CM trebuie sa mergi la doctor.La fel am avut si eu si mi-a dat tratament pana la sf sarcinii. Eu aveam 33 sapt si durerile alea de burta a zis dr ca sunt contractii si colul incepuse sa se scurteze. Asa ca mai bine spune dr si sa-ti vada colul daca e modificat. Eu cu tratament am dus sarcina 41 saptamani si ceva.
Sanatate si nastere usoara si un bebe sanatos si frumos!!!
------------------------------------------------------------------------
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"-Michael Levine
CORNELIA_LAURA mamica lui bb Eduard (21 06 2004)
mcm spune:
Contractii zic si eu ca ar putea fi. Repede fuga la medic.
Cristina, Christian si bebe Alexia Maria Uimirea (D.N. 02.10.2004)
mamini spune:
durerile de stomac, greturile sunt normale, iar dureri de burtica apar mai ales la virsta asta a sarcinii cind bebelusii iau in greutate repede si creste uterul repede...ar putea sa fie si contractii, si astea sunt ok doar sa nu fie dureroase...
te asteptam la mamici de iulie-august, acolo "ne vaitam" impreuna si ne linistim una pe alta
.
M
Kittycat spune:
Simptomele digestive sunt normale, apar la unele mamici din cauza ca orificiul cardiei se relaxeaza (cel mcare separa esofagul de stomac) si apare reflux gastro-esofagian (mai ales dupa masa si noaptea la orizontala). Mananca mai putin si mai des, evita bauturile carbogazoase si nu sta la orizontala cel putin 30 minute dupa masa. Durerile ca la ciclu nu sunt normale, pot fi contractii, si eu am avut exact aceleasi dureri la debutul travaliulu; ia niste No-spa si daca persista cere sfatul medicului tau.
Andra,
de printesa
(15 noiembrie 2004)
oriadam spune:
Multumesc mult pentru raspuns. Am sa merg sapt asta la control si la eco si probabil o sa aflu exact cum stau lucrurile. Pe mine greturile ma ingrijorau si daca voi spuneti ca-i normal m-am mai linistit.
Pe mamici de iulie -august intru zilnic, dar doar citesc,pana acum nu am participat activ. Dar cum de acum am intrat in concediu...probabil se va schimba situatia.
Pupici si inca un multumesc