Miresele anului 2006 (10)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Modificat listutza, tigrutz, trecut restaurantul si biserica .
Apropos de biserica, tu ai vrea sa faci acolo, si vei face tot posibilul s-o poti lua, nu??
ti-am zis ca ei incep sa faca listele dupa boboteaza...cel putin asa stiu eu
Eu am avut un fix cu Casin...dar, m-am linistit....cica superstitii...ca nu-i bine sa faci acolo...si am zis, mai bine lasa ...mi-as dori totusi o biserica care sa aiba cor.....

Asteptam proforma de la agentie...apoi mergem sa platim integral prin mandat postal...sa ne trimita actele si sa plecam la maaaaareeee...iuuupiiiiii (ah, dc mandat postal? pt ca agentia nu-i din Buc. sac! )

Ah, ca sa nu uit, stiti vreo firma serioasa, de calitate si IEFINA , care face profile PVC (din Buc. sau care are reprezent. aici)(adekalea termopane, termopane?)

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

Oi fi fraier...n-oi fi fraier...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolici26 spune:

Buna dimineata fetelor!

Nu stiu voi cum stati la capitolul nunti, dar noi avem 4 nunit in 2 luni - duminica - 31 iulie, la o nunta la Casa Doina, pe 20 august - la Cta la Parc, pe 27 august - La Provence si pe 3 Septembrie - Palatul Snagov.
Va dati seama ca o sa cam "falimentam" :))

Totusi e bine ca am rezolvat cu rochita si sandalutele din timp, azi sunt gata ambele. Am descoperit un magazin de fabrica - de incaltaminte din piele - 850.000 - si poti face si comanda, la alegere model + culoare - in Unirii si Cocor...daca aveti nevoie puteti incerca acolo :)

Krelia - ai trecut restaurantul si biserica de la Trigutz, la mine ;)

Pupici pentru toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Si pe noi ne intereseaza sa punem termoplici !...

Raza de soare

"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Raza de soare
Krelia, tu ce mai zici, cum merg pregatirile ? Ce se mai aude cu Calipso ? Ai gasit J. Iglesias & D. Parton ?

well, hai sa va zic si voua (fac si eu ca tigrutz ). Cu Calipso a fost in felul urmator: avem intrare acolo (sort of, ca la mama acasa) si am zis, ca daca tot ne putem "desfasura", ce rost are sa ma mai stresez cu cautarile??? Drept pentru care, as putea spune ca este deja arvunit, desi nu am dat nici un avans.... In general, meniul acolo este 30 Euro fara bautura si se percep si cei 10%. In salonul mare ei spun ca nu accepta decat de la 110-120 pers in sus, dar...ti-e clar ca va merge si cu 90-100 pers, nu?
Dolly P ti-am zis ca o am in calc, numa' sa-mi zici cum sa ti-o trimit si se rezolva!
Poza aia cu salonul festiv de pe site...hm...dragutzel, da' sincer, io nu prea-s adepta scaunelor si mobilierului d'asta super modernist, cu 3 spitze si un blat...si gata masa...iar scaunele alea...cu gauri intre ele, numai spatar nu e...mie-mi trebui ceva sanatos, cu buretel, sa simt ca stau pe scaun, frate ...acuma...fiecare cu gusturile lui, nu? daca restaurantul are ambianta misto si culori primitoare....cine stie....fa zi tu o proba la scaune daca te duci int-o vizionare

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

'Neata! La 3 jumate puneam poze pt voi si pana acum am dormit! Dar tot mai vreau sa dorm, ca mi-e somn!!!

Mie imi trebuie pantofiori/sandalute marimea 35 pt nunta!!!!!!!!!! Si nu cred ca voi gasi nicaieri! Adica, pe langa problema nasilor, se mai adauga una... Deci am deschis drumul problemelor, probabil ca asa voi continua!

Acusi ma duc sa iau un cadou pt o cununie civila (sambata) si sa scot niste poze de la cununia civila pt bunicii mei!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/album?.dir=/2b1a&.src=ph

E si maine o zi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolici26 spune:

Termopane, Termopane = are verisoara mea firma - si sunt seriosi :) ca ii cunosc chiar bine.
Daca vrei iti pot da nrul ei de telefon; si dupa o discutie in prealabil si dat dimensiuni iti poate face o oferta si vezi dc iti convine sau nu.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nicolici26
Krelia - ai trecut restaurantul si biserica de la Trigutz, la mine ;)

Taaaaaaci, ca ma retrogradeaza din functieee!!!!
Stt, sa nu mai stie nimeni, gata, am modificat de indata!!
si bine ca mi-ai zis!!

La capitolul nunti, hmm...sa vedem:
- pe 27 august se marita sefa lu' iubi si programu' va fi asa: dimineata cununie, p'orma biserica (cred) si de acolo tzup in masini si "baieram" de vreo 200 de pers. la o vila inchiriata la munte (o sa fie tare nashpa, cred...in fine) Ah, si pupincuristele de colege vor sa dea cadou separat...si al meu spumega, evident...
- pe 3 septembrie, e programanta o nunta a fetei unui coleg de la serviciu, pe 11 septembrie - nunta fetei unei colege de la serviciu - sa vad la care primesc invitatie si la care ma duc...si de fapt, pe care din ei o sa-i vreau la nunta mea
- tot pe 3 sau pe 11 septembrie (am uitat data - aici e buba) - nunta unui prieten din copilarie, amic de joaca de la bloc de-al lui iubi, pe care l-am trecut si pe lista si la a carui nunta mai mult ca sigur va dori sa mergem.
Si cam atat...parca astea-s toate....subtire!

26 august 2006

Mergi la inceput

Krelia, am melodia, dar n-am Brasoveanca... si-mi place mult !
Si eu am probleme cu incaltarile, ca stau pe picior mic... 36... si ce gasesc sa-mi placa... " N-avem asa mici... " . Uite, chiar nu-mi pusesem problema dc. sa-mi iau pantofi de pe acum... eu am zis ca mai e timp... dar nu e idee de lepadat, sa gasesc ceva care-mi place si sa iau... Dar dc. la anu' vad altceva ? Bun, nu deranjeaza o pereche-n plus, dar as simti ca-mi tradez primii pantofi de mireasa...
Cumnata-mea, de ex., are nunta peste 2 luni si in afara de invitatii, n-are nimic. Si tot zice ca are timp... pai normal, dc. vrea sa-si ia rochia din Europa... si sa zica, eventual, ca a luat-o dintr-un magazin mai scumput... gen... Lipscani... Ca in Eu o rochie costa 2 mil, iar pe Lipscani, 3-4... si sunt identice.

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Sa ma "laud" si eu???
Deci...
-23 iulie--verisoara primara a sotului--cununie civila...
-24 iulie--nunta de aur a bunicilor mei+aniversarea de marti a bunicii
-31 iulie--cununie civila+nunta in toata regula la o colega--prezenta obligatorie (desi nu mai vine nimeni din tot biroul!)
-10 septembrie--cununie religioasa+nunta la alta colega, de data asta la Pascani, unde sigur nu vine nimeni...
-8 octombrie-- cununia religioasa+nunta verisoarei care poimaine are cununia civila--prezenta obligatorie...
-si tot pana la sfarsitul lui august (desi cred a sambata acum sau saptamana viitoare)-- botez+cumatrie la bebeul celor pe care soacra mea ii viseaza nasii nostri (tatal bebeului este finul ei!)...
Deocamdata atat anuntate...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/album?.dir=/2b1a&.src=ph

E si maine o zi!!!

Mergi la inceput

Kreliut, zi si la bebe... cum fac sa scrie si la mine, jos, Nicoleta & Marian ? Si mai vreau si chestia cu miresica de 2006, sub nickname... Ca eu-s mic si nu stiu... Si sa nu razi de mine, dar mai e ceva... Zau ca nu stiu ! Cand raspund altei miresici, faza cu " Quote "... cu copierea raspunsului, stii tu... ca-mi bat capu' si nu-mi iese...

Raza de soare

Mergi la inceput