am avut ultimul CM in data de 18 mai, ciclul normal la 30-32 zile, incat timo se vede la eco transvaginal?Eu am fost la eco si nu avazut nimic, se pare ca e extrauterina, sau poate se inseala?luni sunt programatal adopller,sunt disperata!!!am astepta 5 ani mmemtul asta, si acum...ce sa fac?
La 3-4 saptamani, in cazul meu s-a vazut saculetul embrionar, iar 6-7 deja batea inimioara. Incearca la alt medic.
Oana D - saptamana 32
Foto
Dupa 6 sapt se vede si iniam batind, mergi la un medic cu un ecograf bun, ok?
Ai grija si multa bafta!
Denisa
11+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
DRAGA TEODORAN,IMI PARE FOARTE RAU PENTRU CE TI SE INTAMPLA,DAR POATE E O ALARMA FALSA!!!POATE ,ZIC SI EU,NU PREA MA PRICEP,DAR AR FII BINE SA TE DUCI SI ALT DOCTOR SI POATE O SA AI TIMP SA NE TII SI PE NOI LA CURENT!
NOI FETELE DE LA "MAMICI DE MARTIE-APRILIE 2006"NE GANDIM LA TINE SI SUNTEM CU TOT SUFLETUL ALATURI DE TINE!AI SI ACOLO CATEVA MESAJE DE LA FETE,DACA AI TIMP CITESTELE!!
PUPICI SI MULTA SANATATE CRIS
6+
T.CRIS
Teodoran ne gindim la tine...Doamne ajuta
sa fie bine...
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
12+
Simburica
In a 4-a saptamana de la conceptie se vede foarte clar sacul embrionar la o echo transvaginala, care nu-i periculoasa pentru bebel. Iti doresc sa fie cu ochisori la echo, poate nu a vazut bine dr tau. Nu-ti pierde speranta. Te inteleg, si eu am facut tratamete si am tot sperat vreo 5 ani pana s-a intamplat minuea.
Pupici, Cati si Alexia 36+