Bebelusi de nov-dec 04 (62)
Raspunsuri - Pagina 5
mikimi spune:
Mey mai dati-mi copilasi la alaptat !!!! Ca eu nu mai pot.Ziua si noaptea am sanii umflati, uneori ii mai dau in timpul zilei si lui alex ca nu mai pot, dar nici cu el saracu' nu ma pot "descarca" ca mananca destul solid.Stiu ca daca ma mulg se face si mai mult...of nu poate exista un echilibru ?
Slava Domnului eu nu m-am confruntat niciodata cu problema somnicului lui bebe, el a dormit linistit la el in patut de mic, sta si se joaca ziua inca singurel daca ma vede din cand in cand, problema mea este ca vreau si eu in seara nuntii sa nu trebuuiasca sa vin acasa sa ma dezechipez, sa-i dau papa, iar imbracata si fresh la nunta...dar nu stiu daca voi reusi..caci pe bibe nu-l accepta decat pentru apa si suc.Apoi nu stiu ce fel de lapte praf sa cumpar pentru seara aia, daca cumva reusesc sa-l pacalesc, ce numar de formula ? ajutati-ma.Daca conteaza el are 8,500 kg.
Simonacip sa ne povestesti cum a fost la petrecere si mai ales cum a adormit puiul fara tztitzi...
Simina te iubeste asa mult puiuta ca nu poate fara tine, trebuie sa ai multa rabdare sa o inveti si altfel.Iti doresc noroc si perseverenta fara nervi.
Gangacica interesanta explicatia cu jocul "cucu-bau", mai ales ca e asa la indemana...cred ca toate lumea il practica, al meu e pe jos de ras cand ne jucam asa.
Roserb cand vor mai creste, si asta foarte curand..simt eu... nu vor mai raci deloc...ca le-au bifat acum !!!
Sanatate multa si sa le treaca repede ca vrem sa-i pupacim.
familia nebunica
Miki si Alexander (12.12.04)
mikimi spune:
Bits Ken e un grasunel super frumos, are cu cine semana doar !!!
familia nebunica
Miki si Alexander (12.12.04)
mamaluidavid spune:
Buna fetele!
Intru cam rar dar sper ca nu ne-ati uitat
.
Zilele trecut au fost de cosmar,ultima data cand am scris va spuneam ca David a luat raceala mea.Nimic grav,doar muci si din cand in cand tuse.Ei,am fost la doctor,am primit medicamentele pentru raceala,face, tratamenntul 4 zile,NORMAL ca nu trece (mereu trebuie sa facem tratamentul cel putin de 2 ori
),mergem si a doua oara doar ca acum nu mai tusea,mucii erau mai putini,insa era tare fornait din gat
.O intreb pe pediatra daca are ceva la plamani,il asculta zice ca nu are nimic,sunetul vine din gat.OK,luam din nou tratament
.
Intre timp David incepe sa nu mai doarma noaptea.Din 10 in 10 min se trezea in niste urlete de ziceai ca ii face cineva ceva.
Am zis ca e din cauza dintilor,gingia de sus e inflamata.
Vineri mergem la doctor,bineinteles ca inca era fornait ,mucii au disparut complet.
Pana la urma a avut ceva la plamani,cica se trezea noaptea fiindca nu putea respira cum trebuie.
Cand am auzit am crezut ca innebunesc.Cred ca a fost destul de grav ca mi-a zis sa il@urmaresc in noaptea aceea si daca se agraveaza cat de putin sa merg dimineata neaparat la spital

Din fericire cu noul tratament a trecut,nu mai fornaie aproape deloc, ne-au dat si niste plasturi care se pun pe piept sa poata dormi.
Cam atat despre noi,sper sa nu mai a sperieturi din astea prea curand.
David a inceput sa manance ffffff bine legumele si fructele, FACEA FITZE DIN CAUZA LINGURITEI! Inainte foloseam lingurite CHICCO,din acelea de silicon.Se pare ca nu sunt pe gustul domnului meu.De cand i-am schimbat linguritza mananca (virgula) cam 300-400 ml. legume sau fructe. Inainte daca il pacaleam cu cateva linguritze,si alea prin urlete.
Pupici! 
Stefania si David 24.12.2004
mamaluidavid spune:
Bits bine ati revenit! Ma bucur ca ati avut un drum usor! 
Ionela-Roxana chiar ma intrebam ce mai faci.
Stefania si David 24.12.2004
FELIS spune:
quote:
Originally posted by mikimi
Mey mai dati-mi copilasi la alaptat !!!! Ca eu nu mai pot.Ziua si noaptea am sanii umflati, uneori ii mai dau in timpul zilei si lui alex ca nu mai pot, dar nici cu el saracu' nu ma pot "descarca" ca mananca destul solid.Stiu ca daca ma mulg se face si mai mult...of nu poate exista un echilibru ?
MIKI...
(Ca eu de la atatea pastile de tuse nu i-am mai dat Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=6" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
Ele spune:
Buna!!
De doua zile suntem mai fresh..
.
Am fost plecati la tara , unde am tinut plodul cat mai mult afara si de la ora patru (PM) fara somn deloc. Asa ca am avut doar doua treziri pe noapte si acuma parca iti mai vine sa traiesti.![]()
Siminna, poate si a ta mai prindea cate o jumatate de ora de somn pe la 6 ( a mea asa facea). Nu o mai lasa sa doarma deloc, plus ca penultima masa este importanta, aia in jur de 6-7. Eu ii dadeam iaurt chior dar in ultimele zile i-l dau cu banana sau cereale. De ex aseara a papat doar 50 ml lapte la culcare dar mi s-a trezit dupa 5 ore.Acuma sa vedem si la noi cum mai merg urmatoarele nopti.
Va pup si sa aveti o saptamana buna.
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adelina_e2001/my_photos
Siminna spune:
quote:
Originally posted by Otiliavquote:
Originally posted by Siminna
otilia, sint foarte frumosi cu bretonel - mai ales ile! imi place de ea cind sta in cap. foarte original!
Siminna si Maria (1 nov 2004)
Siminna, nu-s ai mei dar tare frumosi sunt!
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
Mey, asta e, mi-o mai iau si eu in freza! Da; am fost bine intentionata! Gindacelu,

onitza spune:
CINE IMI SPUNE SI MIE CATI ML DE PIREU TREBUIE SA MANANCE UN BEBEU DE 7 LUNI?????? 
pozele noastre
gandacelu spune:
mai stiti ceva de medicamentele gratuite? se mai dau sau nu?!
try, eu am mai lipsit de pe forum si nu am stiut ca ai reusit sa il faci pe alex sa doarma!
felicitari! acuma doarme toata noaptea?! moooooooooama! parca-mi vine un ambitz!![]()
mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004) - i-am tuns!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!
Siminna spune:
quote:
Originally posted by onitza
CINE IMI SPUNE SI MIE CATI ML DE PIREU TREBUIE SA MANANCE UN BEBEU DE 7 LUNI??????
pozele noastre
Onitza, cite vrea el...