casnicie sau simulacru?

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

quote:
mergeti la munte numai voi doi, in weekend, nu cred ca nu da rezultate.... trebuie sa iesiti din amorteala.

asta zicea cineva mai sus.suntem de aproximativ o luna SINGURI far griji fara copil(concediu,deh) si nu am reusit nici macar o"harjoneala" daramite sex.

pentru a apela la terapie de cuplu trebuie sa recunoastem ca undeva ceva scartiie.dar nu recunoste.cand ii spun ca as dori sa discutam despre apatia asta imi spune ca nu e nimic de disutat.cand i-am zis ca sa incercam sa ne descoperim problemele la un terapist mi-a zis ca sunt paranoia.
revedeti povestioara de mai sus ca spune multe.

espiritu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

espiritu, ai o rabdare de fier ...
problema e daca se merita, daca intrevezi vreo schimbare, altfel vei rabda "pina ce moartea va va desparti" ?

http://community.webshots.com/user/simonabb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

Espiritu, esti sigur ca nu are pe altcineva? Nu de alta, dar sa nu te trezesti ca tu iti bati capul cu rezolvarea acestei probleme si, cand colo, mandra ta sa aiba alte socoteli...

Eu zic ca dupa ce elimini total si aceasta varianta, problema se va pune altfel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Eu cred ca nu te mai iubeste si ii este frica sa recunoasca, poate chiar si fata de ea insasi. Nu e neaparat sa fi intervenit o a treia persoana, uneori dragostea moare de la sine .

Poate a fost crescuta cu o educatie mai rigida si atunci nu poate sa discute asa ceva in mod deschis, niciodata. Nu stiu daca mai ai ce sa incerci, dupa parerea mea ai facut tot ce ti-a stat in puteri, ea nu pare dispusa sa cautati o solutie impreuna. Discutie nu vrea, marturisiri nu vrea, nici macar nu accepta ca are o problema - de comunicare daca nu de altceva.

Inclin sa fiu de acord cu Loma, incearca sa afli de la altcineva ce se intampla. Stiu ca e penibil si foarte riscant, dar ce ai mai putea face?... Eu discut uneori probleme de suflet (dar nu intimitati) si cu prieteni barbati si de multe ori mi-au dat sfaturi foarte bune. Nu te duce cu intrebarea "are pe altcineva?" sau "de ce nu mai vrea sa facem dragoste?" ci pur si simplu intreab-o pe respectiva daca stie cumva daca sotia ta are vreun necaz, sau vreo suparare, sau ceva care o macina, pentru ca pur si simplu o gasesti schimbata. Dar ai grija sa abordezi pe cineva suficient de discret si care sa o cunoasca bine.

Eu iti doresc succes, desi nu stiu daca mai este ceva de salvat .

Luminous beings we are, not this crude matter.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona25 spune:

si eu zic ca si fetele de mai dinainte ca nu te mai iubeste. daca iubesti cu addevarat pe cineva, iti vine sa faci dragoste cu el, chiar daca mai rar... poate are pe altcineva, poate nu, dar iubirea a cam disparut.
poate si ca esti insistent o enerveaza, daca ai fi mai distant si rece poate si-ar pune si ea un semn de intrebare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauditzadennis spune:

Casnicie sau simulacru? - asa ai inceput tu postarea asta...dupa 9 pagini de "discutii" (la un moment dat si eu aveam alta parere, pe la nu stiu care pagina) se pare ca raspunsul este simulacru...acum numai tu stii daca mai poti sa-l transformi din nou in casnicie...Succese!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

sorry, dar eu nu cred ca te mai iubeste.. dc te-ar iubi ar face si ea un minim de efort...

parerea mea e ca asta nu e casnicie... e simulacru!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyssa spune:

Pai ce e casnicia pina la urma?... Cu totii ne "casnim" in casnicie intr-un fel sau altul...
Eu zic totusi ca e casnicie si ca orice casnicie marita sacrificii.

Alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

o casnicie fara tandrete (nu ma refer la sex, da el zice ca nu au nici un fel de tandreturi; btw - dc nu exista probleme de sanatate, sexul nu trebuie nici el sa lipseasca.. uneori mai putin, ca asta e... serviciu, stress, copii... dar nu sa lipseasca...) si fara comunicare? ...

nu prea vad de ce sa te sacrifici pt asa ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunaa spune:

Espiritule, pana la urma tu ce vrei?Vezi ca sotia ta nu vrea sa ma aiba o relatie cu tine(sexuala), ai facut tot posibilul(asa afirmi tu) sa o readuci la tine in pat si fara folos, refuza comunicarea...Toata treaba asta dureaza de ceva vreme.Chiar nu ai ajuns la vreo concluzie?Sau daca ai ajuns chiar nu poti lua nici-o hotarare?

Si eu am avut momente cand numai de sex nu-mi ardea(si sunt convinsa ca multe dintre noi au trecut prin asta) si totusi am gasit o solutie de compromis(pt o perioada) si asta pentru ca-mi iubesc sotul.

Toate cele bune!

Mergi la inceput