Bebelusi de ianuarie - februarie 2005 (32)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Oana, nu te supara pe mine ca nu ma pot abtine si imi dau si eu cu presupusul, dar tu crezi ca aici vei putea sa iti intretii singura copilul? Mai ales ca zici ca nici nu ai pregatire si din cate am inteles eu, nici parintii tai nu dau pe afara cu banii. Si mai strici si relatia voastra atat de frumoasa...Mai gandeste-te...Poate ar fii mai bine daca l-ai convinge pe George, ptr. ca, ce folos sa stai in Franta si sa faci foamea? Doar asa, sa te numesti ca nu stai in Ro?

Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Am uitat sa va spun ca am scapat de vaccin. Cu bine dar cu febra. Acum il pazesc si imi este tare mila de el. Are 39. Il tot pipai in somn pt. ca a adormit si vad ca este tot fierbinte desi i-am pus comprese, i-am dat Nurofen si un supozitor cu Eferalgan, e adevarat ca de curand si poate ca inca nu si-au facut efectul. Sper sa-i scada. Imi pare doar rau ca asa cum se intampla tocmai astazi nu i-am putut face baita calduta care ar fi fost tare bine-venita pt. scaderea febrei, dar la robinet curge apa murdara, atat la baie cat si la bucatarie. Legile lui Murphy! Doarme cu geamul intredeschis ca sa-i fie mai racoare.

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor
baietelul meu minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

La cat de scump e Infanrix-ul asta, nu trebuia sa faca febra.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Dana, iti multumesc inca o data.

baietelul meu minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

Buna dragele mele

Suntem noi Ixii si Piersicuta Cristina...va mai amintiti de noi?
Ne/am facut mari inca putin si vin zilele noastre....
Imi pare tare rau ca nu am mai reusit sa intru pe net...dar stiti si voi cum este cu bb+casa_sot. Cu cea mica ies de 2 ori pe zi afara, pe la 6 vine sotul acasa, iar in timpul fiber: spal, calc, gatesc, ordine, curatenie...stiti si voi la fel de bine....iar timp pt mine = 0. Acum am terminat sesiunea cu bine si mi/am propus sa ma mai ocut si de mine. Sunt cam in urma cu forumul, dar promit sa recuperez, saptamana asta sotul este plecat in delegatie si imi fac de cap.
Crisu ma uimeste pe zi ce trece, creste, creste si iar creste. Ca ieri am venit acasa de la maternitate....si azi vrea sa stea numai in fundulet si trage tot ce vede....
Inca o alaptez, iar dimineata ii dau fructe sau morcov, nu pentru a inlocui o masa, ci pentru vitaminizare. La 4 luni si 3 sapt are doar 6.350 kg, este micuta, dar are 64 cm, nu pare slaba, dar pe langa cei de 8 kg.... O sa mai asteptam pana la 6 luni cu papica mai consistenta, acum doar suc si pulpa de fructe (mere, zmeura, piersici si morcov).
Alintata mica nu vrea suculet in biberon, ci cu lingurita si sa ma vedeti cun ii dau 40-50 ml de suc....

EU sunt si parca in ultimul timp am mai luat ceva in greutate, dar incerc sa nu/mi pese doar alaptez! Acum incep sa fiu un pic deprimata caci vine ziua mea si ...inca un am... Imi vine sa si sa ies a doua zi.
Si ca sa ma simt si mai bine de ziua mea...vine soacra in vizita! imi vine sa ma impusc...

Amaya - casa de piatra si toata fericirea din lume!
Oana - gandeste/te ca un copil are nevoie de ambii parinti, probabil ca cei 8 ani nu au fost usori, dar impreuna ati trecut peste toate greutatile. Acum sunteti o familie si deciziile voastre nu va afecteaza doar pe voi 2 ci si pe acel sufletel nevinovat. Curaj o sa fie bine!

E tarziu ma duc sa pap un pic si ...nani ca trebuie sa fac laptic.

PS cum fac sa pun si eu poze in album?
Aaaa am pus poze noi cu noi si un mic album cu fetele din parc

Beatrice si piersicuta Cristina Mihaela (18 februarie 2005)
http://community.webshots.com/user/ixxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Anuc ma bucur ca ne mai dai de veste ,cat despre mese Iustin mananca san la 8 si la 11 apoi la 14 ii dau supa dupa care i se mai face foame abia la 18,30-19 cand papa san si ultima masa la 22-22,30 tot san.Cel putin asa s-a intamplat astazi caci a fost prima zi cand am inlocuit complet masa de la 14.
Kita eu una ma descurc destul de greu tre sa recunosc, am renuntat de mult sa calc mai mult decat strictul strictului necesar , gatesc doar ce se face repede si usor iar la curatenie ma ajuta sotul.Mai este deranj prin casa nu-s toate la locul lor dar nu am ce face si nici nu are rost sa ma mai necajesc din cauza asta ,asa ca fac ce pot pe apucate.
Shobo voi cand plecati la mare si unde?Avem si noi rezervare la Mamaia de pe 25iulie.
Gabiu daca scaunul are spatarul vertical fara sa se poata lasa pe spate macar o treapta eu cred ca-l poti pune doar daca sta bine in fundulet .
Anda multumesc pt carte este foarte interesanta .
Oana subscriu la ce ti-a scris Tomasa si eu cred ca pentru un copil cel mai important este ca mama si tatal lui sa-i fie alaturi.
Crinuta cred ca am mai scris pe aici eu am internet printr-o retea de cartier si sunt foarte multumita de ea .Platesc 8eurolunar si am internet nelimitat iar problemele sunt destul de rare.daca te intereseaza este un site www.retele.ro unde gasesti mai multe retele pt diferite zone.Iar in privinta branzicii eu stiu ca iese cam 250-300g dintr-un litru de lapte.
Ixxi ma bucur ca ne-ai mai scris si tu si ti-am vazut si piersicuta care a crescut si este frumusica tare.
Noi de astazi papam supa de legume si suntem innebuniti dupa ea , duminica am stat singuri in fundulet si incet incet ne iese si al doi-lea dintisor.Ne-am facut mari ce mai…

Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE

Mergi la inceput

Hai ca am trecut si noi noaptea cu bine, febra a scazut si sper ca toate vor reintra in normal.
Crinuta, pediatra gratuita a lui Tudor spunea ieri la vaccin ca branzica de casa nu trebuie tinuta mai mult de trei zile. Nu sunt convinsa ca are dreptate dar am vazut ca te interesai de subiect si m-am gandit sa-ti spun.
Anuc eu nu am inceput decat de cateva zile diversificarea asa ca inca suntem cam haotici la capitolul mancare. Inca mai papam laptic toata ziua si noaptea, dar sper sa se rezolve si asta curand.
Gabi.i, ma bucur ca va merge bine cu diversificarea.
Ixxi, ce bine ca ai venit cu vesti despre voi. Chiar ma intrebam zilele astea ce mai faceti. E o scumpa piersicutza ta dulce. Iar mie nu mi se pare micuta de loc la dimensiunile pe care le are. Nu te mai gandi la slabit acum cat alaptezi, incearca sa te bucuri de perioada asta si sa te rasfeti putin. Si asa sunt femeile amarate si cu gandul la regimuri de slabire toata viata, macar in sarcina si alaptare sa nu avem grija asta. Plus ca eu cred ca slabesti fara sa vrei atunci cand incepe copilul sa mearga si sa traga de toate iar tu sa alergi dupa el.

Apropo de slabit am vazut ca se vorbea despre Monti zilele astea, parca Oana si Erica, daca am retinut eu bine. Eu cred ca as putea sa-mi dau doctoratul in Monti , ca in jurul meu numai despre el se vorbeste si asta de mult, cred ca sunt ani. Familiarizata fiind cu subiectul il recomand cu caldura, prietenele mele au slabit excelent cu regimul asta si ce este mai important este ca s-au si mentinut. De fapt este doar o varianta sanatoasa de regim disociat, care poate fi tinut si toata viata. Am inteles ca dupa o perioada in care il tii cu strictete iti intra in reflex si nici nu mai poftesti la alimentele interzise, ti se par gretos de dulci toate cele. Pe urma treci la faza 2 care e mult mai usoara si te mentii fara probleme. Singurul minus este ca nu slabesti intr-un ritm accelerat, dar asta e un lucru destul de sanatos, zic eu. Si se pot gati o gramada de bunatati, regulile sunt relativ simple si usor de retinut. Bafta!

baietelul meu minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelursu@k.ro spune:

Crinuta, multu pentru informatii!!! Din 100 ml lapte mie imi ies cam 2 lingurite. Si branzica io fac cu lamaie ca Stefan are calciu peste limita maxima. Mie pediatra mi-a zis sa ii fac atunci pe loc ca se altereaza foarte repede. Acu stii cum e fiecare medic cu parerea lui, da io de frica sa nu faca diaree sau altceva ii fac mereu proaspata.
Tomasa ma bucur ca ati scapat de vaccin cu bine. Vreau si io consultatii cu regimul monti, pleaseee ca io nu mai slabesc
Gabi i asa ziceam si io ca daca are spatarul rigid sa mai astept. Oricum nu ii mai cumpar altul. Offff daca nu m-am interesat inainte de a-l cumpara
pupici si o zi insorita ...in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Neatza,
Multumesc fetelor care mi-au raspuns.

Tomasa, am inregistrat oferta: te angajam `consilier pe pb de slabit`. Hai mai spune-ne de prietenele tale: cate kg au slabit, in cat timp... ca sa ne mobilizezi.

Eu sunt la a2a zi de facut foamea cu legume-fructe...

Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Gabi, merci mult. Deja sunt disperata din cauza netului.
Ai idee, daca trebuie montat ceva in scara? Ca astia de la asociatie cand aud de montat, parca aud de lepra.

In alta ordine de idei, Rayan doarme din ce in ce mai prost noaptea.
Accidentele de trezire noapea sunt din ce in ce mai dese. Ori se sperie, ori se trezeste. Sunt nopti cand il iau la mine in pat si adoarme imediat, altele cand are nevoie de ceai si dupa aceea nu mai adoarme decat greu.
Nu inteleg! El ziua doarme extrem de putin, si atata mi-as dori si eu sa doarma si el pana dimineata la 8 macar..

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput