Cu dragoste,din IASI (15)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
leoaica spune:
buna ziua!
nepotelul meu, in varsta de 6 ani si trei luni, vrea mult-mult sa mearga la un curs de calculatoare.
va rog sa ne ajutati pentru ca nu am mai gasit la Casa Studentilor fostul Palat Copiilor...
unde se mai organizeaza in Iasi cursuri de calculatoare pentru copii?
multumim!!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/carmenp/carmenp.jpg)
carmenp spune:
Auzi, bre vv, adeca tu ai facut fara mine?? ntz, ntz... iaca io de luni is la cura de aia fara dulce si piine si s-ar putea sa nu cedeze asa repede nasturii
...
quote:
Originally posted by Veve
Hai,bre,philip,ce noi n-am fost la striptis?Colea la chinese cand am mancat pan' ne pocneau pantalonii si ne-am lasat cu burtile nude.Aia ce fu?Nu striptis?
...Si-am o vaga senzatie ca tot la striptis de-asta ajungem si tura asta...+
multa.
Irina,veve & croko
poze,poze,poze si iar poze
Carmen
![](indragostita.gif)
![](bibe.gif)
![](bonjovi.gif)
tzucurei de iunie la serbare
Toti pentru unul!...Iata-ma-s !
carmenp spune:
Adriana,
Andreea, uite am sa beu o bere si-am sa ma gindesc la tine, bine-asa?
Carmen,Ilinca
&Ionut
philip spune:
taci mai veve, ca o inceput sa-mi scada burta de suparare ca m-am intors aici...
auzi, carmen, o bere doar de incalzire asa, ti-am zis ca-mi trebuie macar 5-6. asa ca daca poti, tre' sa fii la fiecare din ele cu gandul la mine, daca nu, mai roteste cu veveroaica
ei, cand o puneti de petrecanie? sa-mi ziceti ca nu dorm ziua/noaptea aia si ma pun si eu pe baut, ca sa am filingu'
pupi
philip&andreea
carmenp spune:
Andreea, sincer, o bere, dooa, trei, hai patru beau da` pe-a cincea nu stiu dac-o mai duc... adeca o duc da` nu ma raspund de mine... las` ca-ti dam de stire cind vine cuconiada, pregateste-ti filingu`
quote:
Originally posted by philip
taci mai veve, ca o inceput sa-mi scada burta de suparare ca m-am intors aici...
auzi, carmen, o bere doar de incalzire asa, ti-am zis ca-mi trebuie macar 5-6. asa ca daca poti, tre' sa fii la fiecare din ele cu gandul la mine, daca nu, mai roteste cu veveroaica
ei, cand o puneti de petrecanie? sa-mi ziceti ca nu dorm ziua/noaptea aia si ma pun si eu pe baut, ca sa am filingu'
pupi
philip&andreea
Carmen
![](indragostita.gif)
![](bibe.gif)
![](bonjovi.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/paula2003/paula2003.jpg)
paula2003 spune:
Eu m-am mutat din Iasi, dar imi este asa de dor de anii studentiei si de meleagurile moldovei.....
Va sarut si sa auzim de bine.
Paula 15+
Alexandra
GabrielaG spune:
Hei, fetelor, cum ramane cu cuconiada? Atin intrat la apa? Nu mai dati nici o veste?
Matei are ceva nou in repertoriu:"ma inevezi" adica il enervez (recunosc ca pe mine ma imita, asa ca aveti grija ce discutati in prezenta copiilor).
Am vorbti azi cu Cristinica, Rares a ajuns la colici, Mihnea vrea bagat in seama, ba chiar i-a spus Cristinei a se duca inapoi la spital, dar sa lase coca acasa, ca el ramane acasa cu tata si coca.
Va pup si mai asteptam vesti,
Gabriela si baietii
PS. A fost cineva la circ? Sunt intr-adevar atatea animale cate sunt enumerate pe afis sau sunt tot porumbei, caini, corocdili serpi si un cal? Se poate sa vizitam numai animalele, ca sa nu le vine copiilor mei vreo idee daca vad acrobatii.
Pupici din nou la toata lumea.
carmenp spune:
Ionut a fost la circ cu bunica-sa da` uite ca nu m-am gindit sa confrunt ce a vazut el cu ce era pe afis. In schimb pot sa-ti zic ca a venit super incintat, mai ales ca pentru trej`de mii de lei vechi a putut calari si-un cal. A!!! Si super incintat cind l-a vazut pe nenea cum arunca cu cutitele in tanti, sper sa nu incerce si el. Maica-mea mi-a zis ca a fost prea lung spectacolul si ca spre sfirsit se cam plictisise ... Nu m-am dat la fund cu cuconiada, numa` ca pe ai mei i-a inundat si nu mi-a mai ars de nica...
quote:
Originally posted by GabrielaG
Hei, fetelor, cum ramane cu cuconiada? Atin intrat la apa? Nu mai dati nici o veste?
Matei are ceva nou in repertoriu:"ma inevezi" adica il enervez (recunosc ca pe mine ma imita, asa ca aveti grija ce discutati in prezenta copiilor).
Am vorbti azi cu Cristinica, Rares a ajuns la colici, Mihnea vrea bagat in seama, ba chiar i-a spus Cristinei a se duca inapoi la spital, dar sa lase coca acasa, ca el ramane acasa cu tata si coca.
Va pup si mai asteptam vesti,
Gabriela si baietii
PS. A fost cineva la circ? Sunt intr-adevar atatea animale cate sunt enumerate pe afis sau sunt tot porumbei, caini, corocdili serpi si un cal? Se poate sa vizitam numai animalele, ca sa nu le vine copiilor mei vreo idee daca vad acrobatii.
Pupici din nou la toata lumea.
Carmen
![](indragostita.gif)
![](bibe.gif)
![](bonjovi.gif)
Veve spune:
Io nu m-am dat la fund(u nimanui...inca),da' maine plec la Shusheava si ma-ntorc duminica.Ramane saptamana viitoare?
Irina,veve & croko
poze,poze,poze si iar poze
ralucami spune:
Daaa! E bine si saptamana viitoare ca am si eu timp sa slabesc . Eu am tot tras cu okiul pe aici sa vad ce mai spuneti si vazand ca nimeni nu a zis nimic, m-am dus si mi-am luat un pachet de slabire (10 sedinte de electrostimulare + 10 de masaj+10 de termo). Poate nu ma laudati la cat stau si sufar acum ca sa fiu bella atunci cand o fi cuconiada.
Va astept saptamana viitoare sa facem un plan de bataie.
De Adela nu mai stie nimeni nimic? Cum o anuntam si pe ea?
Gabi ai grija ce le arati copiilor atunci cand mergi la circ. Daca de faza cu aruncatul cutitelor de care povestea Carmen, mai scapi (cu chiu cu vai
) la chestia cu :"mami cumpara-ne un crocodil/elefant/cobra/zebra!" , nu ai cale de iesire.
O zi buna tuturor!
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!