Cu dragoste,din IASI (15)
Raspunsuri - Pagina 15
l_carmen2003 spune:
tot eu...
Gabriela, tu ai organizat pentru Octavian ziua la kid's land parca, nu? nu-mi mai amintesc, a fost OK? Pe 15 august Alex face 2 ani si ma batea gandul sa ii adun cativa copii insa nu stiu cat intelege el din petrecerea aceea... ce zici? merita? trebuie sa ma ocup din timp de rezervare?
buli spune:
eu in principiu vin ... si nu singura, ci cu o prietena. sper insa ca ora de intilnire e tirzie pt. ca noi putem cam pe la 22-23
dar si dac-o fi mai devreme va prindem noi din urma
adusca spune:
quote:
Originally posted by l_carmen2003
adusca, eu am dat ceva mobila la corturile astea de la podu'ros si am trimis haine atat la punctele de colectare de la Mitropolie cat si la cele de PD si de la PSD. o ajunge ceva si la necajitii aceia. ma simt naspa pt ca desi erau haine aproape noi - cele ale lui Alex cel putin, nu le-a prea purtat - eu mi-am facut si loc in casa...adica m-am ajutat si pe mine...
uite Carmen, asta-i problema la mine, puteti interpreta ca-s zgarcita, dar am multe haine primite din Italia, o parte noi, altele aproape noi, mie ori nu-mi vin, ori sunt un pic demodate. Am citit un articol ca ccc Crucea Rosie ar cumpara haine sau aduce din strainatate pt ca data trecuta, cand s-a strans ajutoare pt Banat multi romani au donat haine ce efectiv nu se puteau purta, degradate si mizerabile. Am vazut si la Tv ca se adunasera munti de haine dar oamenii din acele sate refuzau sa le ridice pe motiv ca-s carpe si nu au ce face cu ele.
Serios ca as dori efectiv sa ajut pe cineva, nu hainele bune sa se amestece cu haine degradate si sa nu le mai foloseasca nimeni cand sunt oameni care efectiv au nevoie.
In fine, vad eu cum o sa procedez, poate o sa le ambalez frumos ca sa nu fie aruncate.
Fetele de pe DC
Creierul este un organ oarecum indispensabil capului.
ghinetz spune:
Eu vreau. Da as putea vineri. Ma gandesc si ca e mai putin aglomerat. Ora...? Banuiesc ca pe seara. Stabiliti voi. Locatia? (adica PUb25) super faina! Asa cred eu. Adica mai pentru noi, astea trecute cu putin de opshpe ani.
O sa mai intru si maine sa semnez, daca e nevoie.
Oana si Stefanel
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
GabrielaG spune:
Hop si eu, ca mai nou vad ca doar dimineata reusesc sa intru cate un pic. Deci lista este, locatia este, mai trebuie ora. Incerc eu sa o sun pe Adela, parca am nr prin agenda de la telefon.
Va pup si abia astept sa va vad deseara,
Gabriela si baietii (acu am 3 copii)
ralucami spune:
Salut!
Fetele la ce ora se face adunarea la PUB25? Eu 99% vin, marja de 1% o las ca nu se stie ce mi se poate intampla. Abia astept.
Va pup!
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Nora__ spune:
Se stabileste si o ora?Ca tot stam in suspans si asteptam tot sa se propuna ceva si nimeni nu indrazneste.Daca trebuie rezervare,e cam tarziu.S-ar putea ca diseara sa nu fie locuri si sa tot bantuim prin Tudor sa gasim un loc.Eu as propune ora 19-20,ca daca mergem la 23...a doua zi vom fi zombi si bebei nu stiu ca mami a baut campari toata noaptea si trebuie sa o lase sa doarma.Sau ar merge si un diazepam?Oricumtrebuie stabilita ora,sa stim cum ne organizam acasa.Deci bagati propuneri.Pupici
Nora
Comorile Norei
Adela spune:
Salut cucoanelor
uups dar eu vineri (azi) nu pot merge in discoteca. Maine dimineata am un examen si tre sa fiu odihnita. In principiu vin in seara asta sa va vad dar nu stau mai mult de ora 10 sa zicem (iar dansul incepe de abia la 12 in Pub25)... dar in Pub25 nu putem merge. E prea tarziu sa fac rezervare.
Daca va hotarati la altceva (la o pizza sau un suc... sau chiar la o discoteca dar sa fie intalneala mai devreme atunci vin)
Avand in vedere ca intru rar pe internet va rog dati-mi un SMS cu ora si locul pentru asta seara. 0743483144
pupici
Adela , mamica de Julia de 3 ani!!!!