Cu dragoste,din IASI (15)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

La multi ani Elena i de la Ilie...
Aveam si eu o Ilinca si credeam ca am motiv de sarbautorit azi...dar se pare ca n-am...asa ca beau doar virual de la Elena I...de la Ilie...:)

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena I. spune:

ee, m-am alintat si io, ca doar e nume de familie, nu de botez. da' multam de urari!

Gabi, stiu ca una dintre fetele DC avea un subiect, chiar in mai multe episoade, in care le spunea fetelor ce sanse au- de baiet sau fata- si acolo am gasit si eu link-ul cind eram insarcinata. dar nu-mi aduc aminte cum o chema (oare Floare de Colt? nu sint deloc sigura). poate isi aduce aminte altcineva. oricum, mie mi-a iesit baietel si de-aia Erica a fost Cezaricä o perioada buna din sarcina.

numai bine tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Deci, pe cand destrabalarea? sambata? sau vineri? si la ce ora? eu sambata imi sarbatoresc sotul, am mai zis, dar nici de la intalnire n-as vrea sa lipsesc. O sa vad cum o sa fac...

Oana - asa arat pana luni, 18 iulie. Si Stefanel

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Pub25 e un club fain. Am fost si eu recent si mi-a placut. Se si danseaza acolo? Si poate ne gandim la o varanta de evitare a "bisericutelor", nu?

Oana si Stefanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Ilinca se sarbatoreste de sf.Ilie, asa stiu, eu tocmai de asta i-am pus numele asta pentru ca anul trecut de Sf.Ilie era s-o nasc (aveam contractii si io credeam ca-s crampe de la prune, hihihi)
Se apropie we, cum facem cu cuconiada?

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de iunie la serbare

Toti pentru unul!...Iata-ma-s !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Fetili-cochetili,v-ati molesit?Io declar sedinta deschisa si va convoc vineri seara (?!)la clubu ppppensionarilor ala din Tudor!Cine mai serveste?Adela cand tre' sa rezolvi cu masa?

PS Pentru evitarea bisericutelor,propun nijte body-shotsuri la intrare;vedem cum gasim "body" disponibile ...

Irina,veve & croko
poze,poze,poze si iar poze

Mergi la inceput

Mey, veve, adecalea ce-s astea body-shotsuri, brei, ca pe vremea mea nu erau, sa nu mor
Si unde e bre, clubu` asta? Deci tre` sa ma invioesc motivat vineri seara? da` nu-i zi de post vinerea, pot bea??

Carmen,Ilinca&Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Bei pasarica-mi bat gura de pomana cu tine!Nu vrei sa le zici la feti ci instructaj ti-am facut la prive,huh?...Pei vineri seara postim,soro,normal!Numa ca' tre' sa ne luam medicamentele,nu? (io-mi iau niste tinctura de portocali cu campari si eventual nijte ceai de tequilla daca au ajtia la plafaru' ala de noapte asa ceva)Aseaaaa,acu' sa vedem ce colege cumintele ne mai gasim noi pe-acilea!

Irina,veve & croko
poze,poze,poze si iar poze

Mergi la inceput

Definitia la body-shotsuri a la veve, ia ascultati aici: se pune baitanu frumos pi spate gol de la jiuma-n sus,ii bagi paharelu la buric,sarea pe gat si lamaia-n gura si prestezi; adeca lingi sarea,api bei paharu direct cu gura,fara sa te-ajuti de maini si-i mananci si lamaia din gura; po' sa-i bagi paharelu si la cingatoare daca te tine; da' daca chisi pe spate?

Carmen,Ilinca&Ionut

Mergi la inceput

Da, pentru vineri seara. (Ca sa ne dregem pana luni, nu?)

Oana si Stefanel

Mergi la inceput