Cu dragoste,din IASI (15)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Buna!

Am avut o saptamana destul de aglomerata si nu am reusit sa mai dau si pe aici. Oricum si eu astept cu foarte mult interes intalnirea urmatoare si sper sa fie un pci mai liniste ca sa ne putem auzi (sau eu sunt surda de o ureche ).
Eu am tot vrut sa va intreb, mai ales pe Raluca, dar voi de unde vreti sa slabiti? Eu de exemplu as vrea sa merg la sala, dar nu mai am timp. Inainte de a ramane insarcinata am fost la Armony, este intre magazinul Moldova si Panasonic/Sony, la subsol, mie mi-a placut foarte mult, aveau si foarte multe aparate si preturi rezonabile (dar acum 1 an si 1/2).

Week-end placut va doresc!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Salut!
Am fosta seara la circ si nu ne-a prea placut.Chiar m-a umplut de mila numarul cu ursul...si cel cu ursuletul,care alerga bietul de el dupa laptic...Putini circari si slabut programul.Nici Catalina n-a fost prea incantata.A asteptat atat de mult animalele..in mod special elefantul(care n-a mai aparut ca a baut apa rece si-a racit/ce alta explicatie sa-i dau copilului?)...si n-au fost decat doi ponei,o lama,doua camile si un strut care a intrat si a iesit imediat din arena...Au mai fost si serpi,iguane si paianjeni.Nici urma de elefant, zebra ,maimute sau ce mai aveau ei pe afis...

La Armony mergeam si eu acum vre-o doi ani.Faceam fitnes, sauna si masaj(la Michel)si aveau preturi bune.

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

quote:
Originally posted by Inspirata

Va rog sa-mi recomandati un medic ORL bun in Iasi ,care sa aiba cabinet particular.Daca stiti si adresa cabinetului sau nr de telefon de la cabinet ar fi minunat.

Un oftalmolog foarte bun este Dr.Chiselita.Pe vremuri avea un cabinet undeva in Canta,pe partea stanga,la parterul unui bloc.In pagini aurii am gasit un nr. de pe Independentei (240822).Incearca si tu,poate afli mai multe.Oricum,dr. e unul dintre cei mai tari in domeniu.

Fetili,m-am intors di la tara,unde-am facut si eu impachetari....cu vinut si cozonac!Aviz amatoarelor!Acu'-ncerc sa ma hodinesc in asteptarea marii cuconiade!(da' va repet,senzatia mea e de fund lipit de scaun si ghiozdanu' burdusit cu pizza dezgolit indecent)...Aaaaa,Elena (ca cu tine ma-ntalnii la dermato),si cupilu' meu tot o micuta dermatita atopica are...Ehhhhh,deja m-am saturat eu,d-apoi el,mititelu'...

Irina,veve & croko
poze,poze,poze si iar poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Ei, cand incep planurile pentru "destrabalare" (o bere si o pizza e destrabalare? Vai! Am imbatranit...)Daca e sambata viitoare va trebui sa ma impart intre bauta de acasa - e ziua sotului si se anunta mare chef, mare - si cea din targ. Poate gasim ceva mai fain decat doar o bere si o pizza, macar dans, ca sa am alternativa mai tentanta...

Veve, da vad ca ti-a priit "impachetarea" a la suceava (si sotul e de pe acolo, asa ca eu stiu cum e ). Nu de alta, dar fata a cerut un medic orl-ist, si ai trimis-o la oftalmolog. Daca mai asteapta raspunsul pana dupa "cuconiada", ii dam ceva adrese si de stomatologi sau, de ce nu, ginecologi. Asta daca nu vrea sa vina cu noi...sa le amestecam impreuna si sa nu le mai discernem. Duca-se durerea cu totul!

Oana - asa arat pana luni, 18 iulie. Si Stefanel

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Fiindca tot a venit vorba de medici, spuneti-mi si mie, va rog, care sunt cei mai renumiti PEDIATRI din Iasi, cu sau fara cabinete particulare (poate unii lucreaza doar la spital).

Cristina
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Robert, 14.12.2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

ORL: Dr.Preda Zenovia, Dispensarul Petru si Pavel, 215.940, marti, joi 11-13, luni, miercuri, vineri 13-15
medic pediatru: am sa-ti dau telefonul dr. Gotzea, personal nu am fost la ea dar am auzit ca este buna, chiar si de la unele fete de aici: 212.711
p.s. veve, brei,,. sa-ti fie de bine plimbarea, de ce tot ii dau io cautare avansata cu cuvint cheie pe dc si nu-mi gaseste ce cat?? ca am scris de multe ori aici tel dr. Preda si zau daca nu-mi era o lene sa le scriu iar... ma-ntelegi ce vreau sa zic? si nici macar nu m-am impachetat cu nica...

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de iunie la serbare

Toti pentru unul!...Iata-ma-s !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Ce cautare sa-ti dau,bre,pasarel?
Doar mai citisem odata asta cu orl-istu si chiar ma informasem,da'-ntre timp am uitat...Cred ca-i vorba de dr. Cobzeanu.Il gasesti la Sp.Spiridon...

Irina,veve & croko

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Salut!
Fetele dragi, eu tot cu ale mele, asa cum ma stiti, cu impachetari (nu ca ale lui Veve, dar pe-aproape).Adela ai gasit cabinetul minune pana la urma? Vrei sa mergem impreuna? Cum merge cu scoala de soferi?
M-ati intrebat pe unde vreau sa slabesc: pai eu pana la buric sunt OK, de la buric in jos e problema. Acolo se aduna toate caloriile de la pizza, Big Mac, bere, dulciuri. Data trecuta nu v-ati dat seama ca stateam tolanita pe una din canapele(e pozitie strategica de zapacire a "dusmanului"), dar daca sunt pozata din spate, deja va dati seama de problema.
Fetelor mi-am facut o programare la doamna doctor Mihaela Grigore si abia pe data de 26 m-a programat. E destul de nasoala perioada pt mine si mi-e rusine sa sun acum si sa o rog sa ma programeze alta data. A mai anulat cineva o programare? E prima data cand ma duc la ea si nu vreau sa ma considere neserioasa.
Gabi ai fost la lansarea cartii cu HP? Eu am vrut sa ajung, dar m-a luat somnul. Oricum am fost ieri in mall si m-am dus tinta sa cumpar cartea, dar este doar varianta in Lb engleza.

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Veve, ueic ap, brei, am scris de sute de ori despre dr. preda telefoane si program, aseara i-am dat cautare avansata ca am vrut sa speculez tehnologia si nu mi-a gasit nica pe dc, desi io stiu sigur ca am scris cu minuta mea... capisci??

quote:
Originally posted by Veve

Ce cautare sa-ti dau,bre,pasarel?
Doar mai citisem odata asta cu orl-istu si chiar ma informasem,da'-ntre timp am uitat...Cred ca-i vorba de dr. Cobzeanu.Il gasesti la Sp.Spiridon...

Irina,veve & croko

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de iunie la serbare

Toti pentru unul!...Iata-ma-s !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

raluca, poti suna sa-ti schimbi programarea ca doar vb cu asistenta, nu cu d-na dr. Si daca e aceeasi tipa pe care o stiu eu, e f de treaba. Numai ca intr-adevar e f aglomerata:(

Cristina
-----------------------------------------------
accepta, sau schimba!
iertarea este parfumul florii ramas pe talpa pantofului ce tocmai a calcat-o

Mergi la inceput