Ce parfum folosim ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

eu la nunta am folosit Emporio de la Armani. a fost ok.

http://photos.yahoo.com/micumonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura10 spune:

Cred ca cel mai placut nasului meu ar fi Chanel - Chance, dar asta depinde de cum arati tu, care sunt tresaturile tale... Eu sunt de parere ca parfumul asta se potriveste cel mai bine unei satene voluptoase... Nu stiu daca te incadrezi... Dar, sfatul meu, ca si eu sunt disperata dupa parfumuri, este sa te dai cu ala care persista mai mult. Sau, cum iti sugerau fetele, cumpara-ti unul nou, cu care ti-am facut noi pofta si nu te da de prea multe ori cu el inainte de nunta, astfel incat nasucul tau sa nu se obisnuiasca cu mirosul parfumului si sa nu il mai simti si sa ai impresia ca nu mirosi bine. Daca vei avea un parfum nou, cu siguranta ca o sa-l simti si tu.
Eu asa voi face... Imi voi cumpara parfumul visului meu... Azzaro, Visit, dar asta doar inainte de nunta.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

eu o sa folosesc vesnicul meu parfum miracle de la lancome mai am si un chanel si restul sunt no namedar la nunta voi folosi lancome

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iael spune:

Eu pentru ziua nuntii am ales J'adore.Imi place cum miroase dar mi se pare ca nu persista.Eu am pielea mai uscata , poate din aceasta cauza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Eu zic ca J'adore nu e parfum de nunta, tie iti trebuie unul un pci mai tare care sa maerga si ziua si seara( doar esti mireasa , nu), eu de la Chanel am folosit, dar am uitat, trebuei sa verfic acasa, de neoronul e de vina, un parfum fresh nu merge pt ca nu mergi la servici ziua.
O zi frumoasa!

Denisa
11+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

J'adore persista cel mai bine daca te dai si cu lapte de corp inainte, sau cu baby oil in locurile in care ai de gand sa porti parfumul.
Eu am pielea grasa si la mine j'adore persista muuult si bine. Vezi ca a aparut si la noi in magazine trusa cu gel de dus, lapte de corp si parfum, in cantitati destul de mici, e drept, dar a aparut... mai exista si j'adore or, care este varianta de lux a parfumului, sub forma de esenta, nu de apa de parfum, aia e chiar super dar cooostaaaaa cat o rochie de mireasa de firma...1000 si ceva de euro!!! cred uinsa ca iti ajunge o viata intreaga! 100 ml de esenta...va dati seama? asa exista si la beautiful la 1300 de euro parca.
Tot nu mi-a zis nimeni nimic de parfumul asta. Ati accesat linkul de la mesaul meu anterior, presupun...vedeti ca acolo sunt si idei de machiaj pt diferite tipuri de mirese.
pupici!

Pisu_Miau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana07 spune:

Parfumuri!!!! Slabiciunea mea...Mi-as cumpara in fiecare zi cate unul...
Parfumul meu de suflet - Ultraviolet de la Paco Rabbane Din asta am in permanenta
Apoi... Sensi de la Armani si asta se potriveste de minune pt nunta...parerea mea
Mai am J'adore si un Bvlgari SUPER!!!
Dar pentru nunta vrem amandoi sa ne luam cate un parfum nou, pe care nu l-am mai folosit si care sa ne aminteasca de acest eveniment
Asa ca eu m-am gandit la Beyond Paradise de le Estee Lauder si el oscileaza intre Acqua di Gio si Armani Mania
Somebody stop me!!!

Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

calvin klein eternity parfumul de suflet, cred ca o sa-l "port" si in ziua cea mare
si mai este si omnia de la bulgari

http://community.webshots.com/user/cornelianeli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Eu am un parfum cu care imi dau de fiecare data cand mergem la cate un party mai special....la fiecare aniversare a noastra...parfumul cu care m-am dat cand ne-am cunoscut si cred ca acelasi parfum il voi folosi si in ziua nuntii: Eden by Chacharel.
Sau poate Light Blue by Dolce&Gabbana.
Sau poate Dolce Vita by Christian Dior
...sau poate mai tac din gura!!

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

No more than 5 smileys!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Parfumul meu de suflet este Angel, de la Thierry Mugler, il folosesc de cativa ani buni. Recent am descoperit Diorrissimo, de la Christian Dior, care mi-a intrat sub piele. Si Aqua di Gio imi place si culmea, la mine persiste foarte mult, cineva spunea mai sus ca i se pare ca nu persista. Cred ca depinde si de piele. Mai am si un Allure de la Chanel. DAca nu v-ati dat seama inca, si pasiunea mea sunt tot parfumurile... La nunta cred ca voi purta Diorissimo...

Pupici,
Angelique
http://community.webshots.com/user/kristina_deppner
Nu te incrancena, lucrule bune vin cand le astepti mai putin. Tine minte:
tot ce se intampla are un scop!

Mergi la inceput