Biserici in Iasi...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Multumesc
Acolo vrem si noi, este prima varianta
Apoi urmeaza Biserica de langa Orizont.

http://photos.yahoo.com/codrii_de_arama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by ghinetz

Intreb si eu...din ce punct de vedere va intereseaza biserica?
De dat bine in Poze da Barboi. Si din acest motiv e foarte cautata. Mie nu mi-a placut ca fiin foarte multe nunti acolo e asa..ca la armata. Acum cativa ani era "un nene" care dirija acolo miresele de ziceai ca-s soldati. Corul mi-a placut, intr-adevar. Am inteles ca se plateste suplimentar.
La capela din curtea Liceului Pedagogic nu cred ca se fac nunti. Dar daca vreti un cor de baieti de la Seminarul Teologic, dati un PM si sa vad ce se poate rezolva.
Eu am ales biserica in functie de preotul care slujea. Mi s-a parut ca e un eveniment care trebuie sa ramana in suflet si nu neaparat in poze.

Oana - asa arat pana luni, 18 iulie. Si Stefanel

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Multumesc mult pt raspuns.. Eu nu tin neaparat la acel cor (presupun ca e mai scump in astfel de conditii, ceea ce nu-mi pot permite ca nu am de unde!)... Ma gandeam la acea bisericuta de la Lic Pedagogic pentru ca e liniste, umbra etc.. Mie mi-a placut la biserica de pe Independentei, vis-a-vis de Spital Spiridon... O slujba si o predica ff frumoase si emotionante... Si nu pe fugarite...

E si maine o zi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

mie sincer imi place la barboi pentru curtea plina de verdeata si flori si pentru cum arata biserica ca doar preotul abia daca-l auzi in ziua aia

Mergi la inceput

Intr-adevar, la Barboi e super decorul!!!
Dar slujba am inteles ca este pe ceas, cate 30 de minute pentru fiecare cuplu si gata...

E si maine o zi!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ralnied1

Intr-adevar, la Barboi e super decorul!!!
Dar slujba am inteles ca este pe ceas, cate 30 de minute pentru fiecare cuplu si gata...

E si maine o zi!!!

slujba dureaza 60min stiu eu clar ca asa mi-a zis coana preoteasa doar nu spune minciuni

Mergi la inceput

Tot coana preoteasa i-a zis colegei mele care are nunta pe 30 iulie, ca nu va fi toata slujba decat maxim 30 de minute... Si nu este singura persoana la care aud asta despre Barboi... Tocmai pentru ca este f aglomerat... Poate in sept e mai liber si de asta ti-a zis tie 60 de min. Speram ca va fi asa!

E si maine o zi!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ralnied1

Tot coana preoteasa i-a zis colegei mele care are nunta pe 30 iulie, ca nu va fi toata slujba decat maxim 30 de minute... Si nu este singura persoana la care aud asta despre Barboi... Tocmai pentru ca este f aglomerat... Poate in sept e mai liber si de asta ti-a zis tie 60 de min. Speram ca va fi asa!

E si maine o zi!!!

cred ca ai dreptate poate ca in septembrie fiind mai liber fac si eu o slujba mai lunga si completa ...e posibil dar v-am zis mie asa mi-a zis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta78 spune:

eu am nunta in septembrie, anul asta, am fost si am rezervat la biserica "Sf.Nicolae Domnesc" dar nu am mai gasit chiar ora pe care o vroiam, ci doar de la 15 la 16. E bine si asa pt ca vrem mult sa facem acolo.

Mergi la inceput