Dragoste extraconjugala???

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

Eu cred ca voi mi-ai pus gand rau.

Dar...NU ma loveste, ca sunt iute si stiu sa ma feresc...sic!

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

quote:
Originally posted by ileanacz
Si inca ceva: sunt zodia taur

Ei,asta explica multe!De-aia ne-ntelegem asa bine!Da' totusi,inca nu spune "hop"...

Irina,veve & croko
poze,poze,poze si iar poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anella spune:

Ileana te asigur ca in ce ma priveste nici vorba sa-ti pun gand rau.Doar ca ma sperie faptul ca siguranta ta ca esti de fier(in principii desigur)poate supara pe Doamne Doamne .Eu n-am nimic cu principiile tale,,doar cred ca ar trebui sa fii putin mai rezervata si sa spui Doamne fereste.Nu poti sa stii pe unde-ti infige destinul cornitele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Haideti fetelor nu va mai aprindeti asa..
Pe montanna a luat-o flama si ca orice femeie cu principii in loc sa se bucure de moment o apuca sentimentele de vinovatie.

Bucura-te Montanna ca esti indragostita. Iti da aripi. E asaaa de bine, mai ales daca si celalat iti raspunde la fel. Jocul asta al seductiei e innebunitor. Dar se termina la un moment dat intr-un fel sau altul si cred ca depinde de fiecare daca ajunge la drama sau ramine doar un joc.

Dar nu te arunca cu capul inainte. Poate ca ce ai acasa e mai solid si de lunga durata. Poate nu. Dar numai dupa un timp o sa stii.

A mai fost cineva acum citeva luni cu o poveste similara. Nu mai stiu nick-ul. Mai stiti cum s-a rezolvat??? Parca ii trecusera fluturii fetei chiar dupa citeva saptamini.

DPN 31.10.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Draga daca te uit la subiectul cu titlul je me souviens, o da vezi povestea unui cuplu de medici repartizati in Dobrogea in care ea la- inselat o singura data pe el dar in aceeasi seara a facut amoe si cu sotul. Cind a ramas gravida toate lumea a zis ca e copilul sotului. Dupa ani, cind sotul a murit si i-au facut autopsia s-a dovedit ca era steril. Copilul era al celuilalt. E atit de complicat subiectul asta....cruise:http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

adrienne, eu vad alta poveste la subiectul cu titlul mentionat de tine, o poveste despre doua prietene, pe vremea comunismului, una dintre ele a murit...
unde e povestea asta despre care spui tu?

Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza
Cei trei muschetari Bebelusii
Omul traieste pentru bunastarea pisicii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

intra pe Cuprins povestiri/Taina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paraluta spune:

Dupa cite femei maritate s-au bagat de curiozitate pe subiectul asta, se pare ca acest subiect este de interes. Si imi intareste convingerea ca orice femeie maritata s-ar juca uneori cu focul.
Dar arta este sa participi la "joaca" cu capul cit mai limpede si sa nu te "bagi" prea tare, ca te arzi! Eu m-as mai calma puitn, si as lua din joaca asta numai atit cit sa ma faca sa-mi iubesc sotul si mai tare. Dar, de multe ori nu te poti opri, asta e. Calculeaza la rece urmarile posibile, scrie-le mai bine pe puncte, pe hirtie, asta "racoreste" putin; apoi vei sti cum sa procedezi si vei avea si raspunsul!
Daca nu poti sa te hotarasti, actioneaza cum iti vine, dar sa fii constienta de consecinte! Si sa ti le si asumi!
Este fals punctul de vedere al unor femei, care dupa ce se marita, isi "trag jaluzelele" si se condamna la supliciul de a nu se mai uita nici macar pe strada dupa alti barbati! Dar asta depinde de nivelul cultural si educational al fiecaruia. Mie imi place cind vad pe strada un tip care arata bine. Il privesc ca pe ceva estetic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

adela, mersi, am gasit...

paraluta, pai aici e toate kestia... sa poti avea o aventura daca vrai, dar sa-ti pastrezi capul... din pacate, cum mai zicea cineva, femeile isi pierd usor capul si se implica emotional... pe cand barbatii pot sa o faca fara sa se implice emotional prea tare... aici e avantajul lor...

Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza
Cei trei muschetari Bebelusii
Omul traieste pentru bunastarea pisicii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

quote:
Dupa ani, cind sotul a murit si i-au facut autopsia s-a dovedit ca era steril.

DPN 31.10.05

Mergi la inceput