Ieri, fetita mea mi-a dat din nou o alta lectie de viata, ca sa zic asa. Eram toti trei la masa si la un moment dat am zis eu ca sunt fraiera ca nu am facut ceva..., nu are importanta ce. Eram putin dezamagita ca nu am folosit o oportunitate. De obicei nu folosesc cuvinte asa de urate(la mine asta este, cred, cel mai urat cuvant pe care il pot folosi)
Teea, ca o mare inteleapta, m-a mangaiat pe mana, mi-a zambit atat de tandru si mi-a zis cu o voce calma si extrem de duioasa:"Mami, draguta mea, sa nu mai zici niciodata ca esti fraiera, ca daca zici, asa vei fii si nici nu este bine sa gandesti asa urat despre tine, ca se supara Doamne Doamne!"
Si mie si sotului meu ne-au scapat furculitele din mana si am ramas cu gura cascata.
Aproape in fiecare zi ne surprinde cu cate ceva minunat, in afara dragalaseniilor din fiecare clipa.
Dupa cum iti spuneam,Camelia :ai un puiut tare dulce si special!Sunt de acord cu Adela ca piticii sunt oglinda parintilor!...(In cazul meu,daca-i asa,tre' sa ma opresc din procreat ca se umple lumea cu.. )
Pupicei multi celor mai sensibile si frumoase fete!
Irina & Veve cea cumintzica foc!
Daca n-am avea atitea defecte,nu ne-ar face atita placere sa le observam pe ale celorlalti (La Rochefoucauld)