Raspunsuri - Pagina 9
Angela T. spune:
quote:
Originally posted by Floare de colt
Ati vazut "Malena" sau "A Walk to Remember" ?
A Walk to Remember"(2002)-romanta, drama. Mi-a facut placere sa-l vad si am plins, desigur.
nu am vazut filmul, dar am citit "A walk to remember" doar cu vreo 1 luna - 2 inainte sa fie ecranizata :-) am ales-o pur si simplu aleatoriu din mormanul de carti de la public library.
si cartea e intr-adevar lacrimogena... eu plangeam pe infundate sa nu ma vaza al meu sot si sa rada de mine. si ca descrierea sa fie completa, sa va mai spui ca aveam si rola de hartie igienica (hac!! ca e mai practic) langa mine. acuma nu stiu, a fost cartea de vina sau hormonii mei de sarcina, ca inainte ma emotionam o data pe an :-)
Andrada spune:
Am imprumutat aseara de la un prieten "Rocco si fratii sai" cu Annie Girardot si Alain Delon, dragul de el. De abia astept sa-l culc pe bebe si sa ne uitam....Sa mai pling si eu putin....
Lia spune:
Reli,subscriu la ce-ai spus despre Kate&Leopold!!!!
Pe "Someone like you" nu l-am vazut inca.E mai vechi decat 'Kate & Leopold"?
Lia&Andrew
Corina spune:
Dintre filmele mai vechi care mi-au ramas la suflet este "Out of Africa" si "Mica Romanta",un film taaare romantic(l-am vazut cind aveam vreo 16 ani).
Dintre cele mai recente:Forrest Gump,Les Rois Mages,Amelie Poulain.
Moulin rouge nu mi-a placut deloc,iar Stapinul inelului(Les seniors des anneaux)m-a ingrozit.In schimb barbatu-meu e innebunit dupa filmul asta,vrea sa se duca sa vada si partea a doua.
Corina si Anna
katty spune:
Mie mi-a placut un film de pe HBO, "Meet Joe Black" cu Brad Pitt si Anthony Hopkins. De vis filmul. L-ati vazut???
Catalina+Andrei(bb)
Floare de Colt spune:
Mihaela si mie mi-a placut foarte mult Monica Belluci (vezi mesajul meu din pag 5).
"Green card" l-am vazut cu ceva timp in urma, dar mi-a placut si imi amintesc cu placere de el.
Angeluta, m-ai facut sa rad, dar sa stii ca si eu aveam pachetul de servetele langa mine cand am vazut filmul "A walk to remember" . Actorii principali sunt frumusei foc si ea canta divin.
Katty si mie mi-a placut "Meet Joe Black" cu Brad Pitt si Anthony Hopkins.
Deschide poarta sufletului si vezi in tot ce te inconjura splendoarea lui Dumnezeu
Reliana spune:
Lia, scuze, abia acum am observat intrebarea! Da e ceva mai vechiut, cred ca de prin 2000, dar e superb! E cu Asley Judd, tipa care a jucat si in "Crima dubla".
Un An Nou plin de bucurii si impliniri!!!http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=117&cid=16
heron spune:
Dupa ce am reusit sa vad si al doilea film din setul "Lord of the Rings", pot sa spun ca este filmul cel mai bine realizat si cel mai captivant din toate filmele pe care le-am vazut in viata mea. M-am apucat sa citesc si cartea lui Tolkien si pot sa spun ca filmul este foarte bine realizat. De abia astept sa vina si al treilea film, probabil la Craciunul urmator.
Un film de asemenea foarte bine realizat mai ales d.p.d.v. al efectelor speciale este "Harry Potter" atit primul cit si al doilea film (mai ales al doilea).
Tot prin efecte speciale dar si prin prestatia actoriceasca se remarca "Gladiator", in care Russell Crowe a obtinut Oscarul. Ce pacat ca este o bestie care se manifesta violent in public si care i-a ratat Oscarul de altfel pentru "A Beautiful Mind" (de asemenea un film de exceptie).
Liliana
Angela T. spune:
... tocmai am revazut zilele astea "Ultimul Tango la Paris" si "Sabrina", ultimul fiind un remake, cu Julia Ormond, Harisson Ford, Greg Kinnear. insa parca nu a avut farmecul filmului original, iar sarmul lui Audrey Hepburn nu cred ca ar putea fi vreodata egalat ....