Dr. IONESCU OCTAVIAN - polizu

Dr. IONESCU OCTAVIAN - polizu | Autor: Danutz@

Link direct la acest mesaj

Salutare mamici si viitoare mamici!
Am si eu o intrebare pt. voi: ati fost sau sunteti vreuna dintre voi paciente d-lui Dr. IONESCU de la maternitatea POLIZU? Ce parere aveti despre dumnealui ca profesionist?
Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

am nascut in urma cu un an cu dr. Mihailescu la Polizu, cezariana. Dr. Ionescu a fost alaturi de el in sala de operatie. Nu stiu decat ce am remarcat eu in acele cateva ore cat am stat sus la sala. Mi s-a parut ca este nemaipomenit ca Om si ca medic. Subiectul a mai fost asta iarna cand tot asa intreba cineva de el si i-am raspuns acelasi lucru. Ulterior am tinut legatura, a nascut si mi-=a confirmat parerea. Cu toate ca nu eram pacienta lui a venit dupa operatie la mine in salon sa ma vada. Mi s-a parut un tip deosebit.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)POZE NOI, EXCURSIE
POZE
PRIMA ANIVERSARE, SFARSITUL CLASEI I HERASTRAU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danutz@ spune:

MULTUMESC MULT,PENTRU RASPUNS VANESSA.
Am pus de mult intrebarea asta pe forum (in luna mai)si esti singura care a raspuns. Eu sunt pacienta d-lui Dr. Ionescu din luna aprilie 2005 cand am pierdut o sarcina de 5 saptamani. Cat am fost in spital mi-a facut aceeasi impresie de OM deosebit, dar voiam sa aflu si alte pareri, pt ca imi doresc un bebe si am nevoie de un medic care sa imi urmareasca o eventuala sarcina (care sper sa vina chiar luna asta daca am noroc). Iti multumesc inca odata!

Mergi la inceput