Bebelusi de martie - aprilie 2005 (13)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Buna, fetelor!

Am un pic de timp liber si am profitat de ocazie sa mai intru putin pe forum sa vad ce mai faceti.

Darievelin super ideea pentru invitatia pe care i-ati facut-o lui Teo.Va tinem pumnii sa vina si pe la voi!!Casa de la tara e intradevar parca rupta de real,e superba,ce mai...

Mamacita e tare faza cu recoltatul urinei.Ati cumparat suficiente pungute, ca s-ar putea sa mai aveti astfel de mici "surprize"

Oana Crainic bine ai revenit in tara.Iar despre atitudinea functionarilor din Ro, iti spun doar ceea ce imi raspunde sotul meu de cate ori ma enervez si eu pe la ghiseele lor: "Bine ai venit in Romania!"Acest lucru este ceva la ordinea zilei aici, de aceea si noi suntem deja cu un picior in , in sensul ca am primit deja certificatele de selectie, mai trebuie sa platim vizele si ne-am luat zborul de aici

Alexandra e mai cuminte un pic, ma lasa sa ma ocup de botezul ei.Desi am ceva emotii, nu stiu cum va rezista nasa in biserica, pentru ca e si e in faza de inceput, cu stari de ameteala si de .

Sper sa iasa totul bine.

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/adici_l/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hiroral spune:

Buna mamici!Intram cam rar in ultimul timp si....,dar stiti si voi cum este treaba cu timpul...
Mamacita am vazut si eu pozele,ai aratat superb si tinuta si coafura care zici ca ai facut-o singura..felicitari,insa nici micutul print nu s-a lasat mai prejos
Mary-Jane bine ai revenit sa-ti traiasca micuta Sylvia!
Dariaevelin,faina tare ideea,am vazut pozicile,iar micutul Brien nu are urechiusele deloc ca la Jumbo cum zici tu,fii serioasa si lasa baietelul in pace,succes cu emisiunea lui Teo!!
Karen a mea in ultimul timp adoarme sera dupa baita imediat,pe la ora 8,iar apoi se trezeste pe la 12 noaptea,respectiv2,5,7,oricum foarte des nu stiu ce sa mai fac sunt moarta de somn ziua...in loc sa isi formeze un program de somn mai lung,ea se trezeste mai ceva ca atunci cand avea o luna de zile
Vaccinul nu am reusit sa-l facem ca e cu programare ,nu stiam si a ramas sa-l facem sambata asta ce vine,insa din cate am auzit asta ce-l fac ei aici nu doare si e diferit fata de cel din tara ,il fac cu nu stiu ce chestie...voi vedea eu atunci sper sa nu doara.
Pupici la mamici si bebici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Bun, vad ca sintem la pagina 10, sper sa reusesc sa scriu pina se trece la capitolul urmator.

Ana71
, am vazut pozele, Eva e o scumpa, la fel si fratiorul ei, sa va traiasca!

Dariaevelin, originala ideea. In poze se vede foarte bine camasa. Pe Teo o stiu, de la radio si de la TV, de cind era cu Mircea Badea. Dar nu cunosteam emisiunea pt care te pregatesti tu. Multa bafta, in orice caz!

Mary Jane, eu nu incep diversificarea pina la 5 luni-5 luni jumate. O sa aiba ea timp toata viata sa manince si altceva decit lapte.

Andira, imi dau si io cu parerea, daca o intzarci pe Irina incearca sa eviti sa incepi diversificarea in acelasi timp. Las-o mai intii sa se obisnuiasca cu formula si dupa aceea introdu-i alte alimente.

Ocrainic
, ceaiuri solubile de la Milupa parca am vazut in farmacii anul trecut.

Danna_J, imi pare rau ca treci printr-o pasa mai dificila. Pe la voi nu exista asa numitele "Relais mamans-bébés"? Sint locuri unde mamici cu bebei se intilnesc saptaminal si-si impartasesc experienta, copilasii se joaca impreuna, etc. Am auzit ca sint interesante, nu le cunosc din proprie experienta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

danna_j,marox,hyoral,adsena multumim!Speram sa treaca,macar s-o vada,chiar daca nu vor filma.De fapt,eu nu tin musai sa ne filmeze pe noi,in schimb imi place atat de tare de Teo,incat as da orice s-o cunosc si altfel decat prin intermediul TV.Cred ca nu are sems sa va povestesc in ce stare sunt....
hyoral ma bucur ca urechile lui Brien nu ti se par clapauge.Cred ca am facut eu obsesie stiindu-l pe Mircea mai clapaug.
danna_j daca aveti cum,cred ca ar fi o idee minunata sa veniti in tara!Iti dai seama ce tare s-ar bucura familia?!

Daria si Brien

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dariaevelin/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Astazi trebuia sa facem vaccinul de 4 luni, dar din cauza ploii torentiale de dimineata am renuntat. Poate maine, daca nu ploua din nou..

Va

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

dariaevelin, bafta multa, sa te vedem la Teo!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

buna fetelor, mey da' scriet nu gluma, Bianca e putin racita, am fost azi la dr. si i-a dat picaturi de nas ceva mai puternice decat serul fiziologic caci este o viroza, si niste supozitoare cu menta si eucalipt pt gat. (haraiala) care o auzeam eu nu era doar la mine'n cap, dar nu are nici bronsita si nic pe fond alergic nu-i, m-a asigurat dr.
pupici

anca si micutza Bianca(14/03/2005)
http://community.webshots.com/user/biancahugoanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

Acum cateva minute a plecat Teo de la noi. E minunata,exact asa ca la TV. va povestesc mai multe cand ma calmez putin.acum inca tremur de emotii.

Daria si Brien

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dariaevelin/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CatXO spune:

Salutare fetelor!

Vroiam sa va spun ca Alexia nu e deloc grasa, are la 4 luni si o saptamana 6 kg. Eu citeam despre copiii vostri ca au aceasta greutate la 3 luni. De aia eram eu asa de diperata. Oricum din cereale si fructe cu biscuiti de-abia imi ia cateva lingurite.

Va pup
Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

felicitari dariaevelin. Abia asteptam amanunte!

catxo, am inteles ca nu e grasa, noi ziceam sa ai grija sa nu o faci grasa. Adica poate asha e felul ei mai slabuta. Sper ca nu te-ai suparat pe noi ca am sarit cu gura pe tine ca soacrele!

Mergi la inceput