Mamici de septembrie-octombrie 2005 (46)
Raspunsuri - Pagina 14
kristinutza spune:
mi-a fost teama degeaba de echo!!! 
bebele meu are 1.100!!! si e cel mai frumos copil din lume! doctorul a insistat mai mult cu imaginea pe fetisoara copilului.
doi ochisori mari, un nasuc mic si o guritza finutza... (copilul, nu doctorul!...)
s-a dezvoltat normal baietelul meu
. he he he... si ce griji ma apucasera...
cristina 27+
Hildegard spune:
Neata
Am avut o noapte lininistita, si cu somn adanc.
Aseara am papat spanac cu 2 ochiuri oua, o felie de lubenita, o clemntina mare, si dupa vreo 1 h , 2 buc. de porumb fiert. Am zis ca pocnesc...dar a fost asa de bun!![]()
.
De azi e weekendul, si o sa dorm dimineata cat o sa-mi pofteasca inima! Noaptea a fost racoare tare bine pentru noi. Speram sa nu vina caldura aia mare iarasi.
Voi cum sunteti....?
Vero
25+
http://community.webshots.com/user/hildegard122
Hildegard spune:
fetelor, am pus poze cu burtica mea de la 4 luni incolo....si poze cu Stefanut.
vero
25+
http://community.webshots.com/user/hildegard122
Ioana75 spune:
Moama cit ati vorbit
.
Fetelor, eu sint un pic in shoc. Am fost ieri la dr mea, si m-a anuntat zimbitoare ca ... sa fiu pregatita. Colul s-a scurtat foarte mult, bb e cu capul inainte, mai trebuie doar sa se deschida "portile" si gata. Mai mult decit atit, acum imi sugereaza o nastere naturala, cik "o sa nasc ca o floare"![]()
![]()
. In concluzie, weekend-ul asta mergem la nasi sa-i "prindem" de nasi si pt bb, mergem sa facem cumparaturile pentru bagajul de spital, dupa care astept linistita
.
Dupa ce imi revin din shoc o sa ma bag si eu la discutii
. A, si poate se ofera cineva sa tina listuta pentru intilnire ... sau macar sa o puna pe prima pagina cu user-ul septoct2005, si apoi se poate adauga fiecare.
Ioana
Tonnia spune:
Kristinutza, felicitari pt. eco! A luat bine avans bb al tau!
Hilde, frumoase poze, nu te-ai ingrasat mult.
Tonnia spune:
Ioana, nu inteleg nimic!!! Cum adica sa te pregatesti? Ai doar 31 de sapt! Cat e colul?
Ioana75 spune:
Tonnia, Pop la eco morfo nu mi-a putut masura colul, din cauza pozitiei lui bb. Iar dr mea l-a simtit "la mina" ca e foarte scurtat, nu are eco atit de performant incit sa masoare colul. Totul depinde de bb, cit de grabit e sa vina la intilnire
. Mai e si varianta ca bb sa semene cu mine, sa se pregateasca din timp, dar de fapt sa astepte pina la 36 de saptamini, sa ajunga si el la termen
.
Ma pun pe mutat capitolul, sper sa termin pina isi termina sotul de calcat camasa
.
Ioana
septoct2005 spune:
Capitolul 47 ne asteapta www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52777" target="_blank">aici.