Mamici de septembrie-octombrie 2005 (46)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

mi-a fost teama degeaba de echo!!!
bebele meu are 1.100!!! si e cel mai frumos copil din lume! doctorul a insistat mai mult cu imaginea pe fetisoara copilului. doi ochisori mari, un nasuc mic si o guritza finutza... (copilul, nu doctorul!...)
s-a dezvoltat normal baietelul meu . he he he... si ce griji ma apucasera...

cristina 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

si eu vreau la intalneala!

cristina 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Neata

Am avut o noapte lininistita, si cu somn adanc.
Aseara am papat spanac cu 2 ochiuri oua, o felie de lubenita, o clemntina mare, si dupa vreo 1 h , 2 buc. de porumb fiert. Am zis ca pocnesc...dar a fost asa de bun!.
De azi e weekendul, si o sa dorm dimineata cat o sa-mi pofteasca inima! Noaptea a fost racoare tare bine pentru noi. Speram sa nu vina caldura aia mare iarasi.
Voi cum sunteti....?

Vero
25+

http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

fetelor, am pus poze cu burtica mea de la 4 luni incolo....si poze cu Stefanut.

vero
25+

http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Moama cit ati vorbit.

Fetelor, eu sint un pic in shoc. Am fost ieri la dr mea, si m-a anuntat zimbitoare ca ... sa fiu pregatita. Colul s-a scurtat foarte mult, bb e cu capul inainte, mai trebuie doar sa se deschida "portile" si gata. Mai mult decit atit, acum imi sugereaza o nastere naturala, cik "o sa nasc ca o floare". In concluzie, weekend-ul asta mergem la nasi sa-i "prindem" de nasi si pt bb, mergem sa facem cumparaturile pentru bagajul de spital, dupa care astept linistita.

Dupa ce imi revin din shoc o sa ma bag si eu la discutii. A, si poate se ofera cineva sa tina listuta pentru intilnire ... sau macar sa o puna pe prima pagina cu user-ul septoct2005, si apoi se poate adauga fiecare.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Kristinutza, felicitari pt. eco! A luat bine avans bb al tau!

Hilde, frumoase poze, nu te-ai ingrasat mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Ioana, nu inteleg nimic!!! Cum adica sa te pregatesti? Ai doar 31 de sapt! Cat e colul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Tonnia, Pop la eco morfo nu mi-a putut masura colul, din cauza pozitiei lui bb. Iar dr mea l-a simtit "la mina" ca e foarte scurtat, nu are eco atit de performant incit sa masoare colul. Totul depinde de bb, cit de grabit e sa vina la intilnire. Mai e si varianta ca bb sa semene cu mine, sa se pregateasca din timp, dar de fapt sa astepte pina la 36 de saptamini, sa ajunga si el la termen.

Ma pun pe mutat capitolul, sper sa termin pina isi termina sotul de calcat camasa.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2005 spune:

Capitolul 47 ne asteapta www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52777" target="_blank">aici.

Mergi la inceput