40 cu + sau -
Raspunsuri - Pagina 15
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/marius/marius.jpg)
marius spune:
Ana imi aduc aminte de filmul de care spui si chiar de linia melodica. Actrita daca bine retin avea parul strans in spate o palarioara o fusta bej un cum ii spune taior de aceeasi culoare strans pe talie si cand radea avea doua gropite in obraji. Si o umbreluta. Si cred ca la palarioara avea o fundita nu fundita ci ceva panglica. Si daca bine mai retin canta frumos. Poate ma insel deh timpul ...
Pis... sa fiti iubiti. Noi mai avem 1 saptamana si 2 zile pana la 14 ani de la oficializare si 2 saptamani si 1 zi pana la 14 ani de la aniversarea religioasa. Bey ce le am cu matematica. Acum am inceput sa ma framant ce sa fac eu (noi) in ziua aceea, eu o consider pe cea din 24 august nu stiu de ce. brrrr.... 24 august 1991... hi hi e ceva vreme. Impreuna suntem din august 1988... adica de 17 ani!!!!! mai mai.... ametesc.
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
adrienne12 spune:
Marius du-o pe sotia ta intr-un loc in care ati fost in tinerete. fa ceva care sa va aminteasca de atunci. Nu aveati vreo terasa favorita sau asa? Si spune-le alora sa va cinte muzica pe care o ascultati atunci etc... Cit despre ameteli, Fiu-meu are 19 ani si ametesc...cruise:http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adi2003/adi2003.jpg)
adi2003 spune:
quote:
Originally posted by marius
Noi mai avem 1 saptamana si 2 zile pana la 14 ani de la oficializare si 2 saptamani si 1 zi pana la 14 ani de la aniversarea religioasa. Bey ce le am cu matematica. Acum am inceput sa ma framant ce sa fac eu (noi) in ziua aceea, eu o consider pe cea din 24 august nu stiu de ce. brrrr.... 24 august 1991... hi hi e ceva vreme. Impreuna suntem din august 1988... adica de 17 ani!!!!! mai mai.... ametesc.
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
Ce de aniversari! La multi ani fericiti Marius si Angela!
Pai trebuie sa marcati momentul prin ceva deosebit. De ce nu plecati in concediu in perioada aia? Parca ziceai de Croatia,nu?
Indiferent ca sarbatoriti aici sau acolo, sa va simtiti excelent impreuna!
P.S. Parintii mei implinesc pe 21 august 34 ani de casatorie...Hihihi...ai sa vezi ca la batranete incep inevitabil problemele de sanatate, nu mai e forta si puterea din tinerete!
Deci profitati de clipele frumoase de acum.
Simina
album foto1 si album foto2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/chatonel/chatonel.jpg)
chatonel spune:
mama ce copii mari... 19 ani??? pai ati scapat de griji, de-acum treceti la distractii... io nici macar nu am reusit sa ma impac cu gindul ca ar trebui sa fac copii... deh, is cam intirziata
Toulouse, la ville rose
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Rufus/Rufus.jpg)
Rufus spune:
Voi va laudati cu copii mari...Eu cu prunc de doua luni intineresc pe zi ce trece. Hai sa vedem, care are copil mai mic dupa 40 de ani? (Asta ca sa nu spun iar exact cat am...).
In alta ordine de idei, recunosc ca am o usoara invidie (nostalgica) pentru cei care isi sarbatoresc aniversari dupa ani multi impreuna. Este o mare realizare, daca stai sa te uiti in jurul tau.
Lor, dar si voua tuturor, La multi ani! impreuna cu persoanele iubite.
http://community.webshots.com/user/tora97
lorena.n spune:
DOMNITELOR,vreau sa va salut si sa-i urez lui Marius tot ce poate fi mai bun lui si sotiei lui!
Si apropos de aniversari ,eu azi fac azi 41 de ani si....ce daca...
Nu pot sa spun ca ma simt ca la 20 de ani , ptr ca atunci mai aveam 5 zile si mi se nastea primul copil, adica IONUT, dar reccunosc ca mi-ar fi fost buna mintea de acum , sa o am atunci!Multe ar fi fost astazi altfel!
Daca ajunge cineva prin Focsani fac cinste!
Aveti grija de voi si fiti la fel de nebunatice ptr ca asta cred ca inseamna sa fii tanar!
Ana68 spune:
Mey,mey....ce se mai sarbatoreste lumea pe aici....Zic si eu,cu intarziere,LA MULTI ANI! tuturor celor care se sarbatoresc si se aniverseaza....Sa aveti,oameni buni,parte numai de lucruri bune,sanatate si sa iubiti si sa fiti iubiti pana la 100 de ani...
Pis,pai ucigasi de neuroni,ca altfel nu le poti spune la nazdravanii mei...Chit ca e diferenta de 8 ani intre ei....pazea cand se dezlantuie amandoi....Sanatosi sa fie,ca poate cu timpul le-o veni si mintea la cap(de parca mintea e ceva aditional care creste pe parcurs sau se alipeste ulterior....hihihihihihi....pretentii de parinte care vrea oleacuta de liniste).Scuze daca am deraiat putin....sa ai parte numai de bine!
Marius,ti-ai aminitit.....Eram noi,astia de acum,niste copilasi cand se difuza filmul....Distractie placuta la sarbi!
Rufus,las',nu mai fi invidios,ca nici eu nu am avut sansa sa serbez multi ani de stat impreuna cu cineva....Sa sti ca aceeasi treaba cu intineritu' langa un bebe am vazut-o si la al meu barbat....iaca,Luana a venit pe lume cand tatal ei avea 39 de ani,iar sora ei 16 ani....Sa fiti sanatosi !
Lorena....la multi ani.....Deci ai flacau de 20 de ani...?Oho....ce frumos!Azi-maine esti soacra mare....
Mey oameni buni....sa aveti o saptamana buna!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
vanessa ionescu spune:
ma inscriu si eu in clubul vostru. Am 36 spre 37 de ani. si ma laud mai mult cu cei doi baieti, unul de 8 ani si celalalt de 1 an si 2 luni.
Citind mesajele voastre mi-am dat seama ca am o singura "invidie" fata de cele care au copii de 20 de ani. nu zic ca i-asi vrea de 20, dar de 16 ar fiimers.
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR!!!
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE-SI ANIVERSEAZA CASNICIA!! E mai minunat la 10-15 ani decat primul an. sau mie asa mi s-a parut anul asta la 10 ani. E o realizare. Un an au multi, dar peste 10 parca e din ce in ce mai greu.
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)