test de sange pentru depistarea sarcinii?

test de sange pentru depistarea sarcinii? | Autor: Danutz@

Link direct la acest mesaj

Buna, fetelor!
As vrea si eu sa stiu cat de repede pot afla daca sunt insarcinata. In afara de testele de urina, care stiu ca se fac la aprox. 14 zile de la ovulatie, am auzit ca exista si teste de sange, care pot fi facute la 7-8 zile de la ovulatie.Este adevarat? Voi ce stiti despre asta?
Poate par prea nerabdatoare. Asta poate se datoreaza si faptului ca in luna aprilie anul acesta am pierdut o sarcina de 4 saptamani , si de aceea atata nerabdare. Stiu ca nu sunt singura care a trecut printr-o astfel de experienta, de aceea astept cu nerabdare raspunsul vostru.
Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns salisa spune:

Buna!
Nu stiu sa-ti spun sigur de aceste teste dar am citi ceva si cred ca daca intri la subietele endometru, ovulatie s.a.m.d......, acolo fetele sigur iti vor raspunde mai repede.
Eu iti doresc sa fie asa cum iti doresti tu cel mai mult!
Sa ne auzim cu bine!
Salisa 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Se determina hormonul betahcg. Bafta!!!

Ana Maria si bebe Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Testul de singe BHcG e bien sa il faci dupa 11 zile de la conceptie, dc stii exact data, bine?
Bafta multa si numai bine!

Denisa
10+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Draga mea, prietena mea si-a facut un test de sange zilele trecute la MEDSANA, 500.000 lei si e gata seara dupa 19.00 daca te duci dimineata pe la 8.00.Testul e relevant la o sapt de la ovulatie(conceptie) si e sigur.
Bafta multa !!

------------------------------------------------------------------------
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"-Michael Levine

CORNELIA_LAURA mamica lui bb Eduard (21 06 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Danutz@ - Din cate stiu eu exista si teste de sarcina normale (cu urina) pe care le poti face la 7 zile de la data conceptiei. Intreaba si tu la farmacie! Dar chiar daca scrie pe ele ca se fac la orice ora, fa-l dimineata, ca altfel risti sa nu iasa bine! (eu l-am facut seara si a aparut a 2-a liniuta dupa 3 ore!!!!!!!! si f f pala!
Oricum iti doresc succes si Capul sus! O sa fie bine de data asta!

Simona si Mario 36+

Mergi la inceput