PENTRU PAPUSICA...
Raspunsuri - Pagina 4
Theodora spune:
Draga Iulia,
Urmaresc de la inceput povestea ta,dar intotdeauna am gasit raspunsuri pe care vroiam sa dau si eu scrise de alte fete.Tot ce pot sa-ti spun si eu e ca VIATA ACUM INCEPE!!!
Continua sa faci SHOPPING THEPAPY(asa se scrie???),iesi cu prietene la cafea,imbracate frumos,machiazate...ignora-l!
Daca nu-l suni,sigur se va intreba ce se intimpla si ego-ul lui va fi lovit!
Daca vrei sa vorbim pe mail scrie-mi mpapad@acci.gr
Theodora, Alexandros, Yannis(aproape 11 luni!!!)
Duble the joy,duble the love,twins are a blessing,from above...
Kiara spune:
hai mai fata, potoleste-te! Du-te la un film (o comedie de preferinta), intalneste-te cu prietenele (dar nu te apuca sa te vaicaresti, mai bine barfeste pe careva, chit ca e urat, dar macar nu te gandesti la ale tale), scoate telefonul din priza, sau arunca cablul, scoate cartela, sterge-i numarul din memorie, zau sunt atatea chestii pe care le poti face. Zicea cineva aici ca poti sa postezi din 5 in 5 minute, sa corespondezi pe mail...implica-te in alte activitati si nu mai sta sa asculti textele cantecelor, ca in starea in care esti poti gasi ceva melodramatic si in ceata lui pitigoi!!
Citeste bancuri si razi cat mai mult!! (ai voie sa si plangi, uite sunt ingaduitopare...eu incerc sa te scot din starea in care esti, nu te supara pe mine)
Veronicai spune:
Nu stiu de ce nu pot sa intru pe nici un chat, nici aici, nici la www.reclama. Este inadmisibil.
Mi-a mai trecut, dar am luat un extraveral. Nu l-am sunat azi deloc si mai am o jumatate de ora si plec.
Oana_B spune:
CEEEEEEEE?????? L-ai plictisit???????? N-am pomenit pe lume o mai mare umilire!!!!!!!!! Papusico, si eu am trecut printr-o situatie asemanatoare cu diferenta ca nu aveam acte ci doar locuiam impreuna, si asta de 5 ani. Nenorocitul cat a stat cu mine era ca un print, si casa era ca la hotel, nu contribuia cu nimic, el tot isi strangea banii lui, avea maaaare grija de ma-sa, o tot pupa in fund pe sora-sa, dupa ce a murit tatal lui s-a mutat cu ma-sa ca cica se plangea ca e bolnava, nu se mai atingea de mine deloc, tot zicea ca e in doliu si cand am rostit prima oara cuvintele "vino si ia-ti boarfele si sa nu te mai vad" nu imi venea sa cred ca am putut. Am aflat ca ma si insela in ultimile luni. Am invinuit pe toata lumea ca m-au facut sa ma despart de el, inclusiv pe prietena mea cea mai buna care incasa cu stoicism vorbe grele de la mine si dupa 6 luni m-am maritat si am plecat din tara, acum ala ii zice ei ( la un an si ceva de la toata povestea) ca nu vrea sa vada nici o poza cu mine, el vrea originalul!!!! Mi-am cerut de o mie de ori iertare de la prietena mea care imi vroia numai binele, dar eram atat de orbita de iubire, eram prea subiectiva ca sa gandesc la rece si dupa aia ca sa rezist cand imi aminteam de zilele frumoase, imi aminteam repede si de tot raul pe care mi l-a facut si de indiferenta lui, imi era frica de singuratate, ma simteam ultimul om. Papusico, noi suntem alaturi cu toatele de tine, poti sa dai si cu rosii daca vrei dar numai nu il suna, cea mai importanta persoana esti tu, ti-am mai zis intr-un mesaj anterior, uite-te in oglinda, mizerii din astea meriti tu? (auzi, l-ai plictisit!!!). Al tau e dupa colt te asteapta si cand o sa il intalnesti o sa te miri ce fraiera ai fost (scuza-ma te rog) ca ai putut sa suferi pentru cine nu merita, o sa fii deja o femeie puternica care stie deja sa isi impuna punctul de vedere, o sa ai si un bebe neasteptat de repede si o sa te simti fericita si implinita
Multi pupici si capul sus!!!
Oana
monicar spune:
Fatuca draga,
iti garantez din proprie experienta ca in 6 luni o sa te uiti inapoi si te vei felicita ca ai scapat.
Fii tare si in nici un caz nu-l mai suna.
Stii care-i remediul la boala asta?
Iesi cu ALTII!!! Daca ai prieteni barbati si singuri, iesi in fiecare seara. Daca nu ai prieteni singuri, fa-ti! In momente din astea nu e prea bine sa mergi la teatru, filme insotita de cupluri. Mie cel putin imi facea rau.
Ai acces la internet si ai timp acum. Fa-ti prieteni pe chat.
Nu e nevoie sa iesi de la inceput cu ei in oras, dar macar ideea ca sunt barbati in lumea asta care te doresc, iti va ridica mult moralul.
Vei descoperi apoi ca nu-s numai obsedati si sonati pe chat-uri. Stiu cateva cazuri de prietenii destul de trainice de pe urma Internetului, iar eu am chiar o casnicie reusita multumita ICQ-ului (si asteptam si un bebelus). Tot dupa divort si tot pe chat am cunoscut inca un barbat cu care am ramas si acum prietena, sotul meu il considera ca pe un frate, ne ajutam extraordinar de mult.
Daca vrei sa te invat cum sa faci, da-mi un mail.
De acum gandeste-te ca ai viata inainte, si meriti sa ti-o faci frumoasa. Sa stii ca si shopping terapia a functionat la mine.
Deasemenea, ingrijeste-te; fa-ti timp pentru tine. Imbraca-te frumos si cu gust, si vei vedea ca o sa-ti placa de tine si iti vei da seama ca sunt o gramada de barbati care ar vrea macar sa bea o cafea cu tine.
Viata e frumoasa. Deschide ochii.
Numai bine,
Monica
Catalina spune:
Draga Papusica,
la ce capat de drum esti ? Poate la un inceput de drum.
Urla o data tare, tare, plangi mult, mult si gata apoi priveste numai inaninte.
De ce sa vrei sa faci un copil cu asta ? Ca sa te lase cu copilul si sa plece cand ii tuna ma-sii? Sau mai rau, prin cine stie ce tertipuri sa iti ia copilul ?
Hai mai stai cuminte ca viata ta abia acum incepe !
Capul sus !
Nu vad semnatura aia de ca iti spuneam. Hai fii o Papusica optimista
Catalina, o viitoare mamica
Veronicai spune:
Cred ca nu imi va trece niciodata dorul asta nesimtit. Vreau sa uit, dar nu pot, vreau sa nu imi fie dor, dar nu pot, vreau sa uit, dar nu pot, vreau sa nu il mai iubesc, dar nu pot. Nici nu mai vreau sa exist in acest moment.
andrruzza spune:
www.romfood.ro/chatnou
papusica, incearca sa intri pe chatul asta..is multi oamnei, te mai relaxezi...se obisnuieste sa se iasa la un cico, la o bere in grup...
intra si vorbeste cu lumea!
Noroc tzie, mie...tuturor!!"Neasteptatul se produce intotdeauna"
ralu spune:
Papusica ce se mai aude? Da-ne un semn de viata!!! Nu te izola asa!! Viata asta merita traita indiferent ce se intampla, iar tu meriti MULT MAI MULT!!!!!
Ralu-mamica Ioanei