PENTRU PAPUSICA...

PENTRU PAPUSICA... | Autor: Emmy

Link direct la acest mesaj

Draguta Papusica,
Mai da un semn de viata. Cum stai cu moralul?
Ce mai face nesuferitul??? Mintile nu cred ca ior veni la cap. Dar macar sa-si ceara iertare de raul care a putut sa ti-l provoace.
SCRIE-NE te rooog.

Gabi mama lui Emma

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Pai n-avea cum sa scrie pana luni, ca nu a fost la servici. In weekend e cam pauza pe forum...

Numai bine!

Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emmy spune:

Merci Ruxi

Gabi mama lui Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veronicai spune:

Dragele mele,
Eu sunt cam in aceeasi situatie.
Vineri seara am fost la niste nepotele micute, ca sa-mi treaca, dar in weekend am suferit ingrozitor de tare. Cred ca am ajuns la capatul puterilor.
Sambata a fost ingrozitor de greu sa fiu fara el, sa nu mai facem nimic impreuna, am plans foarte mult, foarte mult, pana am ramas fara lacrimi, m-au durut ochii foarte tare si mi-am facut si niste iritatii pe fata. Dar nu ma pot abtine, imi tare tare dor de el.
Duminica dimineata l-am sunat la servici, dar mi-a vorbit la fel de indiferent si nu stiu ce sa mai cred.
L-am intrebat daca vrea sa ne intalnim de 1 sau 8 Martie si mi-a raspuns ca NU. L-am intrebat daca nu ma suna sa imi spuna la multi ani si nu imi trimite o floare si mi-a spus DA.
Daca ma iubeste si a spus NU.
Atunci am inceput sa plang si i-am spus "Cum poti sa spui asa ceva. Inseamna ca esti inuman, numai dupa o saptamana eu nu mia exist pentru tine. Spune tu ca seara cand te bagi in pat nu simti locul de langa tine gol, nu mai ai pe cine sa iei in brate, nu mai pune nimeni capul pe umarul tau, nu mai saruti pe nimeni, nu mai faci dragoste si toate celelalte?" Nu mi-a raspuns nimic la asta.
Intr-un final a spus ca incearca sa se obisnuiasca cu situatia, si eu ma voi obisnui cu timpul. L-am intrebat "De ce sa te obisnuiesti, de ce nu lupti????"
Nu a spus nimic. Cam atat. Dar eu cred ca nu mai este nici o sansa.
Mi-a prescis cineva sa iau in fiecare seara cate o jumatate de XANAX pentru liniste, pentru ca, din pacate, cred ca sufar de o depresie puternica.
Va scriu mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

Papusico, eu sint directa de felul meu, uneori prea directa, dar nu ma pot abtine sa nu te "scutur" putin-lasa-l in plata Domnului ca ala nu e barbat nu neaparat pentru tine, ci si pentru oricare femeie. Zi mersi ca ai scapat ieftin din infern (adica nu aveti si un bb pt. care sa suferi ca ar putea fi traumatizat)si lasa, sa mai faca si pe altele "fericite". Iar tu, sterge lacrimile, ca nu folosesc decit sa te descarci emotional, si incepe sa iesi in lume - intilniri cu foste prietene, plimbari prin magazine, taifasuri cu mama(de ce nu?) la o cafea. Fii barbata, Zoe, daca el nu e in stare!!! Lac sa fie, ca broaste, GIRLAAAAA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ponicid spune:

Draga Papusico nu mai insista.
Eu cred ca ti-ai facut datoria si ca nu mai ai ce-ti reprosa.
Oricum ai lua-o nu trebuie sa mai insisti. I-ai aratat ca il iubesti, ca iti este dor de el, ca iti pare rau iar de acum este alegerea lui.
A renuntat prea usor la tine. S-a echilibrat prea repede pentru ca sa te fi iubit adevarat.
Se spune ca intr-o iubire intotdeauna unul iubeste iar celalalt se lasa iubit. Adica nu este un echilibru: mereu unul iubeste mai tare.
La varsta mea as sfatui toate femeile sa-si aleaga barbati care sa le iubeasca un pic mai mult decat iubesc ele daca asta se poate masura sau se poate face un calcul pentru asa ceva.

Daniela, mamica de Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Daniela are perfecta dreptate! Nu pot spune mai bine decat a spus ea. Toate teoriile si sfaturile mele de pana acum cad in momentul in care e clar ca el de fapt nu te iubeste. Nu il mai suna deloc! Abtzine-te, nu realizezi nimic in felul asta. Ai facut tot ce ai putut si gata! Dupa ce vei depasesti situatzia asta, cauta-tzi un barbat care, cum a spus si Daniela, sa te iubeasca putzin mai mult decat il iubesti tu pe el si cu sigurantza il vei gasi.
Mult curaj si putere!

Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabiG spune:

quote:
Originally posted by ponicid

Draga Papusico nu mai insista.
Se spune ca intr-o iubire intotdeauna unul iubeste iar celalalt se lasa iubit. Adica nu este un echilibru: mereu unul iubeste mai tare.
La varsta mea as sfatui toate femeile sa-si aleaga barbati care sa le iubeasca un pic mai mult decat iubesc ele daca asta se poate masura sau se poate face un calcul pentru asa ceva.

Daniela, mamica de Ana-Maria

Mare dreptate ai! Si sotul meu ma iubeste ceva mai mult, un strop, dar e de-ajuns asa. Este foarte bine! Asculta, papusico de Daniela ca mare adevar graieste...

Pe lumea asta exista un singur bebelas (copil) perfect! Si fiecare mama il are!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danza spune:

Subscriu la ce-au zis fetele.
Nu te mai umili, papusico! Nu are cum sa-ti reproseze ca nu ai incercat sa refaci relatia. Incercarea vina nu are, dar in cazul tau nu se mai merita sa incerci. Din contra, toate vorbele lui ti-au fost cred suficient de clare ca el NU mai vrea nimic de la tine si NU va misca un deget ca sa te aduca inapoi, fie din dorinta proprie sau a maica-sii. Adevarul doare, dar asta e. Stergeti ochii! Ai suferit suficient si ai plans destul. E greu, dar nu e imposibil sa uiti. Fii tare, noi suntem cu tine, si, crede-ma ca te inteleg perfect. Intr-o oarecare masura am trecut si io prin asta. Curaj scumpo, esti tanara, se va sterge totul. Ai incredere in Dumnezeu. El vede tot si nu bate cu parul. Cu siguranta, ti-a pregatit ceva mai bun pt. viitor.
Poate te ajuta sa mergi sa vorbesti cu un preot. Cateodata insasi vizitarea unui lacas sfant are o influenta puternica asupra omului.

Cu drag,
Danza, mami fericita a lui Danuz

paginuta personala: http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Danza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mama spune:

Am si eu ceva de adaugat
Incearca sa te rogi cit de des nu conteaza unde te afli nu trebuie
sa mergi la biserica tot timpul pt.o rugaciune.
Toate se pot rezolva cu Dumnezeu .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Se joaca cu tine ca pisica cu ghemul de ata,in discutiile voastre parca ma vad pe mine acum 8 ani!!!!Imi imaginam ca daca ma vede cu ochii plinsi si cu riduri isi da seama ca sufar si ca-l iubesc si asta ziceam eu ca este o proba de dragoste nemarginita!pina in ultimul moment m-am agatat de orce fir de ata ce mai tinea cusuta iubirea noastra ,doar ca m-am inselat amarnic; intr-un an si jumatate de incercari de a ne impaca doar eu faceam concesii totul mergea bine pina ajungeam sa punem problema de a ne muta de la mama lui singuri ,aici era de neindurat,pina n-am mai putut nici eu ,eram la capatul puterilor ,ajunsesem la 42 de kg si a trebuit sa ma internez in spital din cauza anemiei si a nervilor care-mi cedasera ,sa nu crezi ca daca a venit la mine la spital si m-a vazut in ce hal ma adusese s-a schimbat situatia ,nu ,dar am supravietuit ,am iesit din spital ,mi-am reluat serviciul,de cite ori ieseam de la servici luam calea bisericii ma asezam la icoana Maici D.si plingeam pina ma racoream,incet incet drumul spre biserica m-a intarit,mi-am taiat parul pe care el nu-mi dadea voie sa-l am scurt,m-am vopsit,mi-am taiat toate fustele deasupra genunchiului(el nu-mi dadea voie sa am fuste scurte)mi-am cumparat citeva sacouri asortate si am inceput sa merg la serviciu altfel decit inainte ,atunci mi-am dat seama ca barbatii inca mai intorc capul dupa mine si ca lumea nu s-a sfirsit la el,m-am repus pe picioare incet incet si in ziua cind am dat ochi cu el din intimplare l-am lasat blocat,am vazut admiratia si invidia in ochii lui,sincera sa fiu mi-a facut placere !!!!!!!!!!!Am suferit enorm de mult din cauza acestui om umbra lui m-a urmarit multi ani dupa aceia ,dumnezeu a facut insa sa intilnesc omul care ma merita si pe care-l merit daca te duci la pagina mea cred ca poza noastra a toti trei i-ti va spune mai multe decit pot eu sa-ti spun in cuvinte......nu uita Papusica ca nimeni nu e singur pe acest pamint.......

AureliaGalerne

Mergi la inceput