Sunt insarcinata si la ecografie mi s-a descoperit si un chist pe ovarul drept, destul de maricel (5 cm).
Doctorul meu mi-a spus ca deocamdata nu intervenim in nici un fel, vom vedea cum evolueaza si daca totul va fi OK atunci il va opera odata cu cezariana.
Mai sunt fete care au aceasta problema ?
Faceti vreun tratament ?
Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUMUL OANEI MARIA
neata!
si mie la prima ecografie de sarcina, la 4s, mi s-a zis ca am un chist de 38 mm, iar la iltimul eco, acum o luna, era de vreo 20 mm, scazuse si mi s-a zis ca pana la nastere se va resorbi complet.
parerea mea este ca n-ai nici un motiv sa-ti faci probleme, eventual cand mai faci eco sa urmaresti ce dimensiune mai are...
te pup
anda, 18+
Anda, mersi pentru raspuns.
M-am mai linistit.
Din cate intelesesem, la ecografie dupa luna a 4-a nu se mai vede chistul, pentru ca va fi acoperit de uterul marit.
Doamne ajuta !
Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUMUL OANEI MARIA
si eu am facut ecograf si am descoperit un chist pe ovarul drept de un cm.am facut 5teste de sarcina si au iesit pozitive.la eco.nu s-a vazut decat chistul.mi s-a spus ca in cazul sarcinii nu e o problema chistul doar ca o sa am dureri in partea dreapta si sa nu ma sperii!
Daniela, eu am facut stimulare si am chisturi pe ambele ovare, unul de 53 mm si unul cam tot atat. Doctora mi-a zis sa nu imi fac probleme ca pana in luna a 3 a se resorb.
Pupici
Catalina
Eu am descoperit sarcina la 8 saptamani si aveam un chist pe ovarul stang de 38/45 mm. La 15 saptamani nu se mai vedea nimic pt ca se resorbise.
Luminita
34+ cu
Andrei
Tati si mami lui Andrei http://pg.photos.yahoo.com/ph/lumylorv/my_photos
Cu adevarat, chisturile dispar odata cu sarcina, pentru ca nu se mai secreta nu-stiu-ce hormona care ii "hraneste". eu aveam, inainte de a ramane gravida, un chist frumusel. Ca si tine, urma sa-mi fie la ceariana. ei bine, acolo nu mai era nimic cand s-a nascut baiatul meu. Nu-ti fa griji, sanatate multa si un bb mancacios si cumintel.