Rahova sau apropiere...(4)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
aissa spune:
Andreea chiar ma gandeam la tine mai devreme, cum iti e pe caldura asta...Hai ca mult nu oi mai avea si tu. Nastere usoara!
![](copilas.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
andre_ea spune:
Off, nesuferita caldura asta! Eu suportam ceva mai bine, dar hormonii astia...
Mai sunt 2 zile si termin 40 sapt. si bb nu vrea sa iasa.
Stii ce fac acum? Nimic. Stau si astept. Dar n-am nici o durere, nimic. Si cand vor venii... sa te tii, vor fi din alea zdravene.
Cred ca nici 30 iulie nu va scrie pe certificatul de nastere. Mai asteptam.
Andy si 39+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos
monica-elizabet spune:
buna fetelor, ce mai ziceti? ce mai faceti? noi toata ziulica am stat in casa si la umbra afara cand a fost mai racoare si acum mai pe seara ne-am mai plimbat dar tot cald a fosterau astia mici transpiriciosi rau de tot.
chiar ca parca regret frigul...facea mai bine fatza centrala decat AC-ul hi hi
va pup
andrea, hai ca mai ai putintel...lasa sa vine bb and vrea si cand e pregatit...numai binesa ne dai de veste cand nasti, da?
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
aissa spune:
Andreea, hai ca poate scrie 31....
Monica, eu seara nu am mai iesit, l-am trimis doar pe Tony si eu am fiert la supa....Maine dimineata merg in Carol.
Vioooooo!!!! Petreci de zor cu socrela, deci. Daca i-a luat barba'su haina de blana n-ai ambitie daca nu o pui sa o probeze vreo 2 ore....
![](copilas.gif)
monica-elizabet spune:
cristina esti mortala, buna indicatie pentru soacra violetei
eu nu am dormit aproape deloc azi noapte, nu stiu ce-a fost cu ruxi dar face din ce in ce mai urat, nu doarme, se zvarcoleste in patutz, apoi se ridica in picioare, vrea la mine in pat, plange...ne-am uitat la ea in guritza si dintisorii nu dau semne ca ar vrea sa iasa...oare ce-o fii? in camera erau 25 de grade.dar zau ca nu mai potacum mi-am facut o cafelutza sa-mi mai revin un picutz.
va pup, sa aveti o duminica placuta
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
Anculina spune:
Buna fetelor !
Viovio, dar petreci, nu gluma, ca ai disparut de pe-aici...
Si noi ne plangem de aceeasi problema : A.C. -ul nu face fata saracul...
Bine, daca am sta doar in sufragerie, ar face fata, dar noi ne fataim peste tot si el nu reuseste sa raceasca atatea camere...In alt dormitor mai aveam un ventilator mare, dar l-am dus la fratele meu la spital, ca acolo in saloane te topesti...
Aissa, mai rezisti mama sa fierbi atata la supite ?
Monica, s-a dus raceala ?
A mea mai e doar mucioasa, dar rau...
Si nu mai stiu ce sa fac, o feresc de caldura, o feresc de aer conditionat, o feresc de racoare, unde sa ma ascund cu ea ?
Andre_ea, ce faci, mami ? Vrea in august ?
Pupici.
Daca iei totul prea in serios, faci riduri !Zambeste !
andre_ea spune:
Se pare ca august scrie pe el. Desi eu tare am vrut iulie. Pe 8 e ziua lui tati, da' n-as vrea sa vina atunci. Vroiam sa fie o diferenta sa se bucure fiecare de ziua lui.
Deh, se sacrifica tati!
Va dau eu de veste cand se intampla.
Andy si 39+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos
aissa spune:
Pai Monica, daca are asa o soacra pretentioasa, macar sa o chinuie si ea un pic, ca prea era hotarata ca blana vrea.
Cat despre maraiala nu-mi spune. Copilul meu, care de cand e nu a plans, scoate acum parleala. Nu vrea in pat, nu vrea in carut, nu vrea in premergator, vrea doar in brate. Si in parc azi la fel a facut, de vreo 15 minute a dus-o Tony in brate, cum o pun deasupra carutului urla. Si nu mi-e de alta dar se agita si transpira toata.
Anculina, ce sa fac, oricum fac la 3 zile mancare, normal faceam azi pentru azi, maine si poimanie, dar pentru ca vroiam dimineata sa merg in Carol (m-am intalnit acolo cu o fata de la mamicile de sept-oct) si nu aveam cand am fiert aseara. Iar AC-ul din sufra nu face fata, in dormitor tot cald e, mai ales ca aseara am lasat si la bucatarie deschis ca dupa ce am fiert atat frigea efectiv usa de la congelator, tragea ala sa tina -18 grade ca naiba. Si cum e casa impartita se face culoar sufra-bucatarie si in dormitor pauza aer.
Andreea, hai lasa, oricum e zodie buna, ce daca nu e iulie. Poate prinzi si tu o zi mai racoroasa macar. Uf, mult nu mai ai, rabdare multa!
Vio, hai te-am inteles vineri, te-am inteles ieri, dar azi unde umbli, nu ne dai si noua un semn, o felie de tort, o bere calda, o cafea rece ceva? Sau niste cartofi prajiti, zice Tony. Te pup si sper sa ne vedem prin parc.
![](copilas.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Viovio/Viovio.jpg)
Viovio spune:
Uite ca am aparut!
Multumesc de urari Aissa,Anculina,Andreea si Monica(nu ma asteptam sa ma suni,a fost o super surpriza.)
Ramin datoare cu si
Ieri a fost prezenta obligatorie la ...soacra.Haina de blana n-a primit-o,a trebuit sa se multumeasca cu un inel de aur de la socrul meu si cu un ceas suflat cu aur de la noi...
Nesuferita asta de caldura ma scoate din minti si cind o vad pe Bya cit se chinuie imi vinre sa pling...
Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA
"Viseaza ca si cind ai traii vesnic,dar traieste ca si cum ai murii azi"
Anculina spune:
Beeeeyyyy...i-auziti ce cadouri acolo...dar cat a facut ? 25 ? Ha !
Pupici.
Daca iei totul prea in serios, faci riduri !Zambeste !