Mamici de ianuarie-februarie (12)
Raspunsuri - Pagina 14
Denisam spune:
Giova, poti sa ma treci si pe mine pe lista cu DR. SHARMA si spitalul Trafalgar din Oakville, Ontario?
Mirela stai linsitita, eus tiu ca amoxicilina se da in sarcina dc are o anumita concentratie.
Teolinda cand intri in concediu sau cand va mutati cu firma?
Denisa
10+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
adriana_i_ spune:
Maraki: incearca detergentul de vase de la Aldi ala alb cremos cu Aloe Vera. Daca tin bine minte, nu are miros.
Adriana 7+
Giova spune:
cu fata nu am probleme, dar nu am avut nici inainte de sarcina.
Carnea nu o suport nici eu, mananc putin de tot.Sau mancaruri grele, cum ar fi tocanitele, fripturile, nici sa le vad. Oricum, am citit ca nu e bine sa le mancam, cat suntem insarcinate, ci sa paam mancare mai lejera, asa ca nu pierd nimic.
In schimb bag fructe la greu.
Denisa esti pe lista.
poze
gio
si bb 12+
Denisam spune:
Tatiana ce fac bebeii?
Nici eu nu suport cafeaua, dar imi palce ice capucino in schimb, beau in weekend.Unele parfumuri nu el mai suport nici eu, am observat insa ca cu durerile de sani stau mai bine.Nu mamai dor f. rau ci suportabil.
A, voi ce mincati dimineatza, ca eu lapte cu cereale nu mai suport si bag cate un ou fiert cu un sandvis.
Denisa
10+
BEBIK
Denisam spune:
Giova, nu am zis c anu sunt pe lista, am zis doar sa imia daugi doctorul si spitalul, cum ai scris si la alte fete, atata. Multumesc.
Fetele, ati vazt noile poze din albumul 1 iulie 2005? Va plac?
VA pup
Denisa
10+
BEBIK
Maria28 spune:
Buna fetele ,scuze ca nu am intrat mai devreme ,am fost foarte ocupata pana acum 
Ralu ,bine ai venit si bebe sanatos! Apropo, pe Podasca la avut si cumnata mea care a nascut anu trecut si ea mi-a spus ca a vrut sa o menajeze asa ca ia facut cezariana ,cu toate ca nu avea nici cea mai mica problema ,mi-e mi se pare ca si medicul e un pic cam comod aici..am auzit numai lucruri bune despre el ,doar ca ma deranjat faza cu cumnata ,ca poate il alegeam si eu ,deocamdata nu ma pot hotara la ce medic sa merg ,un echo si o lama mi-am facut la Badea Valeria si acolo tare ma usturat buzunaru cand mi-a cerut 700.000 de mii .Nu stiu cat dai tu acolo la consultatii dar sunt foarte curioasa daca preturile sunt cam la fel sau nu
,sincer nu stiu ce sa fac sa caut pe alcineva ca doctora ma chemat peste 4 sapt ,daca eu lunar platesc atat ma duc la fund cu banii 
Pupici pe burticutze
Maria
6
iuliiuli spune:
Buna sa va fie ziua!
Mirela, orice ai face dar FARA RADIOGRAFIE .Mie mi s-a spus ca este foarte periculoasa , mai ales in primele 3 luni si ca se poate face doar in cazuri extreme doar daca viata mamei e pusa in pericol, altfel nu. Ai grija!!!
Vad ca unele dinfetele de pe aici slabesc...eu pun frumusel pe mine
. De la combinatia cu suc de portocale si zmeura, dupa care mi-a fost rau n-am mai avut alt episod si tot mananc
. Curand cred ca o sa inceapa sa se vada...
Abia astept sa treaca saptamana asta sa fiu sigura ca nu mai e nici un pericol de varicela la mine si sa pot spune la toata lumea... ce si cum!!!
pup fetili
iulia
adriana_i_ spune:
Denisam: micul dejun e problematic si la mine de cand cu greturile. Uneori reusesc cereale cu Kefir sau iaurt, alteori numa gandul la ele ma face sa renunt. Caz in care apelez la paine cu unt si sare, cu asta pana acum nu am avut probleme niciodata. Apoi, in alte diminetzi, un ou fiert moale cu putina paine.
Pe drum spre birou (si cam la o ora jumate distanta de cele de mai sus)), ma opresc de regula (dar numai in perioada greturilor
) la brutarie si imi iau un covrig simplu, sau unul uns si cu unt, si la birou il pap cu eterna cafea. Cand nu e covrig, e doar cafeaua cu lapte.
Apoi pe la 10:30 beau o cana de lapte, sau mananc un iaurt cu fructe.
Si iaca asa iau un mic dejun compus, dar extrem de putin variat. Deh, astept vremuri mai bune...
Adriana 7+
teolinda spune:
Vad ca iar merge greu site-ul.
Adriana nu mai papa ousor moale..din cauza de salmonela. Ai grija..fa-l tare!
Mirela daca faci radiografie...cat esti insarcinata ai grija sa iti puna un sortz de plumb pe burtica.
Denisa inca nu ne-am mutat...cica pe vineri... cine mai stie. Concediu de odihna programat am din 25 iulie...sa vad cum merge totul poate stau pana pe 1 august.
Apoi bag concediu de odihna si incerc sa leg cu medical..pana la prenatal
.
Eu , spre rusinea mea nu am mancat decat vreo 2 oua in ultimele 2 luni. N-am chef..pofta...
Dimineata mai pap fructe..nectarine sau banane. Acum se coc si caisele..si chiar am un cais in curte.Mai beau lapte ( nu cu cereale..le las pt. seara)Mai pap un baton sau 2 cu cereale sau mananc branza cu rosii si ardei.
15 fix
mirela10 spune:
IULI mercic de sfat,si eu cred ca nu o sa fac radiografie si o sa lucreze dentistul pe "orbeste".poate ma chinuie mai mult
,ca tot mi-era mie frica.
la faza cu kilele eu recunosc ca inainte eram obsedata sa nu ma ingras si ma cantaream zilnic si faceam si prostii(varsam ce mancam,de aici si facilitatea pe care o m acum la dat la rate)dar acum...jur ca nu ma mai intereseaza cata grasime pun pe mine.
la micul dejun eu mananc o fructa sau un iaurt,nu le combin.eu la inceput ma feream sa mananc ou fiert ca mi-au dat astia o lista ca cica sa mananci unul-maxim doua pe sapt.si eu am zis sa ascult si nu mancam de loc la inceput .dar acu mai mananc
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;32/st/20060120/dt/6/k/43db/preg.