Mamici din Arad...???(32)
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/flavia_sp_ramona/flavia_sp_ramona.jpg)
flavia ramona spune:
Buna dimineata la toata lumea.
Rh, bine te-am gasit. Iti scriu un PM si daca ai nelamuriri astept intrebari.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabitzica/gabitzica.jpg)
gabitzica spune:
ce liniste pe aici! Ce faceti fetelor?? Ati plecat toate in concediu???
Noi am avut un week-end tare agitat! Am fost la Moneasa de vineri pana sambata cu tudor si socrii. ne-am hotarat ad-hoc, vineri seara pe la 6 si la 21 am fost la Moneasa! Tudor a fost fascinat pe drum de vaci , cai, tractoare...Noaptea pe la 1.30 si-a adus aminte cipri ca sambata vine un prieten de la snagov la noi( a uitat sa imi spuna), asa ca samabata la 10 am plecat din Moneasa(am stat si noi 12 ore acolo-sau mai bine zis am mers sa dormim la moneasa). Am ajuns aproape o data cu musafirul acasa
.
sunt franta de oboseala. Am dormit si eu cu Tudor de amiaza 2 ore, ca tare putin am dormit week-endu asta.
Ioana, tie nu iti merge netu?
Clau, mai esti la Brasov?? sper ca va distrati bine!
Alina cum a fost la nunta??
Si noi mergem sambata la o(un) "botezo-nunta" la Timisoara de 200 de persoane.
www.stoc-studio.ro/tudor
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alinamoro/alinamoro.jpg)
alinamoro spune:
Ceau fetelor!
Noi am ajuns aseara la 23,30 franti de oboseala.
La nunta a fost super,foarte multa lume,peste 350 de persoane.Nunta a fost la Baile 1 mai(langa Felix) la un restaurant super.Toate au fost la superlativ,decor,meniuri,atmosfera,foc de artificii...[
Dragos a stat la parintii mei,a fost foarte cuminte a zis mama mea.
Gabi,chiar ati avut un week-end agitat! Tudor a ramas la Moneasa cu bunicii cand v-ati intors voi sambata dimineata?
L-a externat pe bunicul lui Cipri?
Ioana nu are net,le-a luat modemul sa-l schimbe,dar cam mult dureaza.
Clau,voi v-ati intors de la Brasov,cum a fost?
Saptamana asta vreau sa treaca mai repede ca sambata plecam in concediu. Alina & Dragos
(11.04.2002)
pozici
Dragos la 3 ani
![](images/user_woman.png)
Rh spune:
quote:
Originally posted by flavia ramona
Buna dimineata la toata lumea.
Rh, bine te-am gasit. Iti scriu un PM si daca ai nelamuriri astept intrebari.
Draga Flavia,
Iti multumesc pentru raspuns. Eu as vrea sa merg direct la Institutul Kaali asa ca o sa le trimit un e-mail pentru programare. Referitor la cazul tau cunosc o fata care a ramas insarcinata dupa operatia de varicocel a sotului si dupa laparascopia si epilarea de ovare a ei. Daca o sa ai nevoie de ceva informatii cand ma intorc de acolo o sa ti le dau cu cea mai mare placere.
Cu simpatie, Rh.
P.S. Vezi ca la P.M. zice ca nu primesti mesaje.
LindaG spune:
Ceau fetelor,eu de abia mai apuc sa intru pe aici.Saptamina trecuta am fost in spital,la inceput suspecta de embolie pulmonara,dar sa incep cu inceputul.
Am avut dureri de inima asta a fost seara,a doua zi aceeasi poveste dar nici nu am mai putut respira calumea.La un moment dat,dupa o intepatura zdravana la inima mi-a amortit mina stinga.Eu m-am gindit la infarct,asa ca ne-am dus la doctorita de familie,care mi-a facut un EKG (in momentul in care mi-a facut EKG-ul nu m-a durut inima de loc) deci EKG-ul a iesit bine,dar pt. linistea mea m-a trimis la spital.Acolo teste peste teste,mi-au luat singe din patru locuri,si dupa ce s-au vorbit putin intre ei au zis ca as fi suspecta de embolie pulmonara si ca trebuie sa ramin in spital.Peste trei ore cind am intrebat o asistenta,aia a zis,da de unde,nu-i embolie pulmonara,sa stau linistita.In consecinta,nu a fost embolie pulmonara,nici infarct,nici un doctor nu stie ce a fost,dar eu nici acuma nu ma simt bine.Ba ca ar fi de la tiroida,ca TSH-ul a fost foarte mic,ba ca atunci cind ma ridic imi scade rapid tensiunea si de aia nu pot sa respir,ametesc si tot tacimul.Acuma voi merge miine iarasi pina la doctorita de familie,pina atunci mai transpir vreo 5 rinduri de haine (desi la noi in casa nu-i asa de cald si stau doar cu tricou) si ma chinui sa trag aer in piept,ceea ce nu prea reusesc (in timp ce am scris,a trebuit sa ma opresc de citeva ori din scris ca obosesc ca frasul) si incerc sa nu ma gindesc ca inima mea ii la maraton.In repaus total,pulsul meu e pe la 105-110.
Asa, si ca tot m-am lungit,Diti(sora mea) ii si ea de azi in spital,suspecta de gestoza? oricum micuta este inca bine dar are doar 2200 de grame,asa ca i-au dat injectii pt. plamini in caz ca va veni pe lume,saptamina asta.
Asa ca noua aici ne merge "tare bine".
Bine ati venit noile fete.
Eu voi incerca sa mai scriu daca nu ma voi duce iar in spital.
Va pup pe toate si pe toti bb-ii.
P.S. M-am lungit de numa!!!!
gabitzica spune:
Linda, imi pare rau pentru tine si sora ta. poate ar trebui sa te duci si la alti medici sa iti stabileasca un diagnostic clar.
Alina,l-a externat ieri pe moshu. E bine. Tudor a fost tare fericit cand l-a vazut acasa. De la Moneasa am venit toti sambata dimineata, ca am fost plecati numai cu masina noastra.
Rh, iti doresc multa bafta la Szeged. Sa ne ti la curent.
Alina, la mare plecati sambata? Unde anume? mama dr Bulboaca cum se simte? stiam ca a inceput sa o opereze laparoscopic si a continuat clasic, mi-a zis soacra-mea.
Flavia, tu ce mai faci?
www.stoc-studio.ro/tudor
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/flavia_sp_ramona/flavia_sp_ramona.jpg)
flavia ramona spune:
Gabi, sunt foarte bine, mersi de intrebare. Sunt fericita ca am rezervat locuri pentru concediu. Asadar mergem in Grecia din 3 septembrie pana in 10 si partea cea mai faina e ca o familie din prietenii nostrii cu care tot mergeam in concediu s-au hotarat sa mai vina si cu noi. Era vorba ca vom merge toti si in octombrie in Egipt, dar dupa atentatele astea ne-am gandit si au spus ca cine stie ce va mai fi asa ca mai bine mergem toti patru in septembrie. Abia astept.
Linda, multa sanatate. Ceva tot trebuie sa ai daca te simti asa rau. Pulsul 105-110 e cam MARE din cunostintele mele. Cu tensiunea cum stai?
Eu mi-am luat tensiometru din Germania ca si eu sunt cu tensiunea vesnic mica, dar mai am momente cand imi creste brusc si atunci ma apuca toate cele.
Rh, aveam prea multe mesaje la Inbox si de aia nu ai putut sa-mi scrii PM. Acum le-am sters asa ca daca vrei poti sa-mi scrii. Iti tin pumnii, dar important e sa gandesti tu pozitiv si sa ai incredere in Dr de acolo. Totul va fi bine. Noi asteptam sa treaca 3 luni de la operatie sa vedem daca a avut vreun efect. Eu sunt increzatoare in sansele noastre. Spune-ne mai multe despre tine.......
Alina, o nunta, ceva, sambata?????????? Ca pana acum cred ca ai doborat recordul nuntilor pe anul acesta.
Va pupacesc si va doresc o zi minunata.
pozici
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alinamoro/alinamoro.jpg)
alinamoro spune:
Ceau fetelor!
Gabi,sambata mergem la mare,la Navodari.Mergem cu niste prieteni din Oradea,ea ii invatatoare si merge cu copiii in tabara.Are si o fetita si la Dragos ii place tare mult cu ea,are 9 ani.M-am gandit ca e fain pentru Dragos sa fie cu mai multi copii,nu ne mai "streseaza" pe noi asa mult.
Stam 8 zile,apoi eu cu Dragos mergem la parinti ca ccc Calin mereg in Germania o saptamana(de la servici).
Mama dr.Bulboaca e mai bine,a facut hemoragie digestiva a doua zi dupa operatie,acum e bine.
Flavia,nu se mai arata nici o nunta vara aceasta,dar nu se stie niciodata...
Linda,imi pare rau ca nu te simti bine.Eu zic ca poate ai facut o criza de spasmofilie,nu cred ca ai tu ceva grav.Multa sanatate iti doresc.
Alina & Dragos
(11.04.2002)
pozici
Dragos la 3 ani
Albi` spune:
Hop si eu din nou printre voi
Chiar nu stiti pe nimeni care ar fi interesat sa mearga in Grecia din 5 august? (Am scris pe pagina #8 a acestui subiect )
Si n-a mai mers nimeni pe la Steton dupa costume de baie?
Multumesc frumos
hey.. I could be wrong ! ..but at least I'm breathing..
gabitzica spune:
Albi, imi pare rau dar nu stiu pe nimeni care ar vrea sa mearga in Grecia, 4 persoane cu autocarul, daca am retinut bine. Aia de la agentie sun magari daca nu va dau banii inapoi, ca oricum le mai vand o data.
Eu la steton nu am fost , ca mi-am luat anul trecut costum de baie de acolo si mai am inca 2, asa ca nu cred sa ajung in graba. Nu ti-au dat un nr de telefon, sa suni? Ar fi mai simplu asa ca ai veni la sigur.
www.stoc-studio.ro/tudor