Bebelusi si copilasi de mai-iunie 2004 (49)
Raspunsuri - Pagina 14
anacami spune:
vad ca link-urile la chicco nu merg; intri pe site-ul www.chicco.ro, iar la 5 luni+ le gasesti la sectiunea hranire, farfurii si linguritze...
P.S. si noi am cumparat mai multe castronase/farfurioare/tacamuri de bebe (printre care si un castronel asem. cu cel de la Chicco, cu aceleasi facilitati , uite al nostru , care mai de care mai colorate), dar tot ale noastre ii plac mai mult....
Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Poze < 8 luni , > 8 luni
dupa 1,1 ani
acris spune:
Nally, exact ca Sebi a procedat si fata mea azi-noapte. La ora 3 dim. a vrut in pat cu noi (vad ca se repeta "chestia" asta). Tot asa m-a luat de gat, s-a cuibarit la sanul si dusa a fost. Asa am dormit 4 ore fara sa ne miscam. La 7 dim. am mutat-o in patutz ca trebuia sa plec la servici.
Si "murea" tati cand ne vedea asa iubaretze.
Mami Cristina & fetita mea dulce - Amalia (data nasterii:20.04.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze Amalia
Madisor spune:
Buna fetele!
Am trimis copiii mari in tabara si va scriu repede paote apuc si eu sa ma intind un pic cat doarme Clara.
Irinusha, multa sanatate. LA noi sunt niste vitamine pentru asa ceva, pe baza de plante: Liv 52. Daca vrei ma uit sa vad ce plante contzine. Chiar ma bucur ca tzi-au placut. Am avut asa niste emotzii. Pupicei de la mic la mare!
Madutza,

felicitari! Sper sa itzi calc pe urme cat mai curand!
Acris, ma bucur ca Amalia e mai bine. Multzi pupici!
Nally, ce fericita esti... Si Clara e pisicoasa, na ca s-a trezit... S-a dus dormitul meu... Da' nu sta sa adoarma cu mine in pat, doar in bratzele mele. Cand o pun langa mine in pat incepe sa misune peste tot, ca oricat de somn ii este nu se culca. Am stat, odata, la 2 a. m., si o juma' de ora si ...nimic. Daca faci ciroba din acel "animal", cheama-ma si pe pe mine, il voi manca cu mareeee
![]()
Alina, sanatate Alexandrei si muuuultzi pupicei de la noi!
Madalina
http://community.webshots.com/user/madalina160
Bebe Beca spune:
Sunt tare necajita.
In primul rand pentru ca, de aseara, Rebeca vomita si are diaree. Azi a baut doar ceai si a mancat numai tzitzi. Asteptam rezultatele.
In al doilea rand, in seara asta am fost la un salon pentru un tratament anticelulitic cu niste ventuze. Rezultatul este groaznic, pe fese si pe picioare sunt ca si taiata, ori s-au spart vasele de sange, ori s-a intamplat ceva cu vergeturile. Mai nasol este ca nu stiu daca va trece...
Ioana si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
madutza spune:
Buna fete dragi,
Vad ca ati aflat deja ca sunt proaspata shoferita. Vineri iau si permisul si gata. Am fost foarte stresata si am invatat. La sala a fost usor si la sofat m-am descurcat, am mai si gresit, dar a fost bine in final. Noroc cu saraca mama ca a tinut-o la ea pe Ana de joi pana marti.
Mey fetelor, ati vazut ce nenorocire in tzara asta? Schimbarea asta a climei e ciudata rau. In Canada e soare, frumos si aici potopul de pe lume. Ati vazut ca in fiecare an e din ce in ce mai ploioasa vara?
Wow, cat am de scris, abia am terminat sa citesc. Sa o iau cu sfarsitul:
Ioana, imi pare rau pt. ce ti s-a intamplat...Nu am habar de faza cu ventuzele, dar poti posta un mesaj pe forumul "femina intim".
Madisor, te astept in trafic
!!! Hai ca se poate! Felicitari pt. cerutul la olita. A mea nu mai vrea sa stea pea ea...Sa iti traiasca si finutza si sa iti aduca numai bucurii, iar tu sa ii fii un sprijin in viatza!
Nally, super faza cu kaki! Castron cu ventuza am si eu de la Farlin si e ok. In timp ce scriu ma uit si la pozele de la zoo. Foarte frumos! Te rog sa o saluti pe Maria din partea mea.
Irinush, ia zi ce bei? Sa stiu sa pun la rece de acum
. Imi e dor deja de Cris, este o figura scumpa foc! Imi pare tare rau ca nu ne-am putut intalni mai des...Dar la anu' ne scoatem parleala, promit! Ce mail? Messenger direct!
Cu Iuliana unde te-ai intalnit?
Bun venit mihaelajulia! Asteptam povestile tale despre Andru!
Mona, sa stapaniti sanatosi noua masina si sa faceti multi km cu ea!
Bertha, ptiu-ptiu, sa nu fie de deocki Darius! Mooamaaa, cat poate sa pape! Io zic merci daca a mea papa un sfert din ce zici tu la o masa.
Haideti sa va povestesc si eu ce face fi-mea: CIRCULA! Si face prosti: telecomanda de la aerul conditionat prin vasul wc, hartia igienica rupta bucatele mici-mici prin sufragerie...astea sunt d-alea zilnice...Nu mai vrea sa pape de la mine, doar singura. Nu ca ar fi o mancacioasa... Acum ii pun pe masa bucatele de cartof, morcov, carne si fata se serveste. Indeasa in gura cu pumnutii aia mici. De vorbit zice doar cateva: mama, tata, tic-tac, uca-uca (uta-uta), apte (lapte), coco (gaina), asha (sasha - catelul) si mai are ea unele pe care nu le-am tradus inca. Stie cum face calul, vaca, pisica, rata...Se chinuie sa se ia dupa noi cand vorbim. Intr-o zi i-am facut (cum faceam de obicei) cand face kk, "piu, ce pute!", si ea dupa mine "puuu". E greu de enumerat acum toate lucrurile pe care le fac ei la varsta asta, deja sunt prea multe. Oricum, ma uit la kopii nostri ce scumpi si destepti sunt! Imi vine sa-i mananci nu alta! Ii pup pe toti!
Ma bucur ca am reusit sa mai va scriu cate ceva! Imi cer scuze ca nu apuc sa va iau pe toate la rand...
Madutza
si Mariuca
(17 Mai 2004)
acris spune:
Buna dragele mele,
Sunt ingrozita de ceea ce se intampla in tara 

Doamne,am vazut cum erau cu bebelusi in brate pe acoperisurile caselor, asteptand sa fie salvati....oameni batrani...
Va rog sa ma credeti ca am plans.
BebeBeca, sanatate multa Rebecai scumpe !!!
Imi pare rau pt. ce ti s-a intamplat.
Madutza, felicitari pt. vocabularul Anucai. Pupici multi la scumpa dulce.
Mami Cristina & fetita mea dulce - Amalia (data nasterii:20.04.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze Amalia
Irinusha spune:
'Neata fetelor cucuietelor! Pupici la banditi!
Ioana, multa sanatate Rebecai! Ai fost cu ea la dr? Sa nu fi facut vreo indigestie, ceva. Pupici sa-i treaca puiutului. Despre "isprava" ta nu stiu ce sa-ti spun ... refacere rapida, sa fie doar de moment.
Madutza, sa inteleg ca de week-end esti calare pe masina ;) ... sa le spun prietenilor sa stea acasa
... glumesc mai! Boby a exersat mereu noaptea, cand erau strazile goale, iar dupa vreo luna de sofat nocturn s-a incumetat si ziua. Eu am dat tare de la inceput ... insa pe strazile nemtesti ... nu ca ar fi mai liber aici, dar te injura pe germana si astia n-au vocabular bogat in injuraturi, deci "doare" mai putin ;)
Beau orice ... alcool sa fie
...
, mai fain ar fi insa o iesire in doua, sa ne facem de cap ... ca tot povesteau prietenii ca in Ploiesti ar fi table dance cu barbati ... si tot
aici de una singura ... ce zici? o facem la anu'?
Madisor, deci esti mamica de un puiut acum. Cat stau in tabara? Ce misto de ei ... mie imi placea rau de tot in tabara ... pacat ca eram mereu ori cu mama ori cu matusa-mea (cadru didactic) de trebuia sa fiu si acolo cuminte si ascultatoare
... strica tot cheful!
Acum ca esit mai libera poate apuci si tu mai multa odihna ... sau sa te ocupi de sofat! Sa ne spui cand ai examenul sa-ti tinem pumnii! Pupici si de la noi!
Mai fetelor, chiar asa de rau e in tara cu inundatiile? Au fost in Oltenia si cand eram in tara, dar nu mi s-a parut chiar asa de catastrofal. S-a inrautatit? Aici nu arata astia nimic ... si cum n-aveam tv romanesc sunt ca pe luna. Doamne ajuta sa treaca!
Nally, ai facut ciorba de cocos?
Nu-i asa ca-i minunat sa dormi cu puiul tau? ... al meu daca doarme langa noi are cale libera ... si de pe la 5-6 e calare pe mine, adica doarme pe mine, ma ia in brate, isi baga nasul in pieptul meu ... e o nebunie! Nu ma mai misc cateva ore sa nu-l deranjez sa plece :) ... N-o fi bine, dar e asa de minunat ca nu conteaza, ma rasfat acum cand ma mai lasa, ca maine-poimaine o sa ma roage sa nu-l mai iau in brate si sa-l pup ... doar trebuie profitat.
Incercam sa-l invatam sa pupe - nu prea are treaba cu chestiile astea ... doar il impinge pe ta-su cand vine sa ma ia in brate si sa ma pupe, sa arate el ca-s doar a lui ;) ... Aseara l-am pupat pe ta-su si i-am aratat din nou: Uite vezi, mami il pupa pe tati ... hai, nu-i dai si tu un pupic lui tati! Uite asa! ... si cioc! S-a uitat el, a trebuit sa repet de vreo 4 ori - spre fericirea lui ta-su ;) - , cand dintr-o data s-a repezit la obrazul lui Boby cu gura deschisa ... l-a manjolit putin, dupa care s-a pus pe ranjit ...ta-su deja era topit. Au crescut piticii ... mor de dragul lui cand il vad baietel. Mie mi se pare ca-i cea mai perfecta perioada! ... ca-i mult mai usor nu trebuie sa va spun, nu?
Madisor, ca uitai. Saru'mana ptr. grija ... e deja mai bine. Azi am papat paine cu branza si m-a durut, dar f. putin ... maine, ca mi-l ia din nou pe Cris, sunt la dr., la prima ora. Nu cred ca are ce sa-mi faca, dar sa-mi dea niste trimiteri acolo, ca nu se poate asa ... eu is o mancacioasa, deja ma abtin cu colita de la mutle, sa incep acum si ptr. fiere! Ihh!
Va pupic, trec la munca! O zi faina!
Irinusha &
Cris (03.05.04)
site-ul lui Cristian
poze, pozilici si poze de vacanta
Irinusha spune:
...si tot am uitat ceva.
Rog pe Mamica de Mai vrednicuta, cand schimba subiectul sa schimbe si titlul in "copilasi de mai-iunie 2004" ca doar suntem copii mari de acum!
Zic saru'mana!
Eu - nebuna ![]()
Irinusha &
Cris (03.05.04)
site-ul lui Cristian
poze, pozilici si poze de vacanta
cius22 spune:
Doamne fetelor cat ati mai scris!...pai cum sa ma descurc eu sa va scriu la toate?...
M-am amuzat de pataniile voastre,m-am intristat pentru copilasii bolnaviori si mamicile bolnavioare,m-am bucurat pentru reusitele voastre...si m-am simtit ca intr-o familie,seara la cina,cand fiecare povesteste ce a patit peste zi...
Si eu sunt ingrozita de ce se intampla prin tzara...ma sperie gandul ca "omoram" planeta pe care vor trai scumpisorii nostri...
Intre timp, lui Victor i-a rasarit timid un dintisor sus si se vede al doilea la orizont...a fost putin mai marait ca deobicei,dar a fost curajos si s-a comportat de minune...ma gandesc la "clubul mamicilor cu ochii in pioneze"...ca eu nu stiu ce-i aia sa nu dormi...hai,nu dati cu rosii in mine,ca nu e meritul meu...e al lui Victor...el,de la ora 8:30 seara,pana la 8:30 dimineata doarme neintors...fie sanatos,fie bolnavior!
Am inceput sa-i dau ribomunyl;mi-a prescris doctorita,ca sa-i marim imunitatea...sa vedem dupa cateva luni,daca au efect sau nu.
Eu tusesc de mama focului si nu stiu daca sa incep sa iau ceva sau nu...pana ma hotarasc,poate imi trece
Ma iertati ca nu scriu prea mult,dar nu ma simt deloc bine...doar sa stiti ca ma gandesc la voi...ca imi face placere teribil sa citesc ce scrieti, si ca sunt alaturi de voi!
toate mamicile dragute,curajoase si frumoase si toti
nazdravani si super frumosi!
cius22
Madisor spune:
Buna seara!
Dupa cum bine ai zis Irinusha sunt mamica de un pui... Da' tot la ora asta ajung sa scriu... Eh, noi sa fim sanatosi.
Ma bucur ca te simtzi mai bine. Situatzia cu inundatziile este destul de grava, pe de alta parte, oamenii politici, totzi
, in loc sa faca ceva pentru oamenii afectatzi, intretzin starea de tensiune prin intermediul mass-mediei (instrumentul de manipulare cel mai convingator si la indemana), ca sa-si deruleze ei jocurile cum vor. Am sa itzi dau pe PM (ca sa nu plictisesc lumea pe aici)cateva randuri mai obiective, pe cat posibil, despre fenomen. Copiii sunt bine, se distreaza de minune. Azi nu mai ploua, a fost soare, si in Cheia si in Bucuresti. Cu sigurantza am sa va spun cand ma programeaza la examen.
Cius22, felicitari pentru dintzisori si multa sanatate tzie.
Bebe Beca, pup-o pe Rebeca sa ii treaca cat mai repede. Despre partea cu ce ai patzit tu nu pot sa itzi doresc decat sa itzi treaca cat mai repede, ca nu am experientza in asa ceva.
Madutza, multzumesc si pupici Anucai pe guritza ei harnica. Maine s-ar putea sa ma duc iar la sofat... Abia astept si eu sa termin cu bine si asta... A fost si Clara in faza pe care ai spus-o, adica sa manance singura si sa nu o ajute nimeni. Da' i-a trecut, acum mananca si ea si primeste si de la noi.
Va pup, ma sa ma culc![]()
Madalina
http://community.webshots.com/user/madalina160