mi se face rau in pat!
m-am intors de la mare de doua zile.acolo mi-a fost ok.sau poate ca nu am avut timp sa bag in seama ce-i cu mine.
inainte de plecare, am avut cateva zile niste scurgeri maronii, asta in loc de ciclu.acolo mi-au trecut.scurgerile insa sunt in continuare mai ciudate decat de obicei.
in alta ordine de idei nu imi revin de oboseala. la mare am dormit mult, aici nu m-am spetit cu efortul, m-am culcat devreme, si totusi...am niste ameteli, mintea parca incetosata,iar cand ma intind in pat parca mai rau ma ia ameteala.manan binisor-adica in stilul meu caracteristic,putin- beau lichide cam putine- asta mi-as reprosa.in rest, nu fumez, nu beau alcool...iau calciu-magneziu si un complex de B-uri.ma gandeam sa nu am ceva cu tiroida...nici nu stiu cum si de unde sa incep investigatiile, ca daca ma duc la grozava mea de dr de familie imi da un set de analize de sange care ies ok si cu asta basta.
de unde incep sa ma caut?
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
Raspunsuri
papadie spune:
incepe cu un test de sarcina:-)
sanatate maxima!
"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)
Kittycat spune:
Exact asta vroiam si eu sa sugerez; poate e cu ochi
. Fugutza la testul de sarcina.
Andra,
de printesa
(15 noiembrie 2004)
amik spune:
credeti, mai fetelor?eu iau pastile...ce sanse sunt sa fie bebe?1%...![]()
am uitat sa va zic ceva:cand au inceput sangerarile eram la penultima pastiluta antibebe.aveam de gand insa sa continui cu inca o cutie ca sa nu imi vina ciclul chiar in timpul sejurului, lucru pe care l-am si facut de altfel.mica sangerare ce-o aveam a tinut cateva zile, dar a fost atat de neinsemnata incat nu mi-a creat probleme pe plaja.acum vin si intreb:e posibil sa am stari de-astea nasoale din privina faptului ca organismul nu s-a "curatat" luna asta?e prima oara cand fac faza cu doua folii antibebe consecutive si chiar nu stiu cum si in ce fel...
orice raspuns e bine venit!
amik spune:
mi-am luat test.maine dimineata il fac...slabe sanse insa...desi o parte din mine tare mai spera!
april spune:
Iti vajaie cumva si capul? Eu am avut anul trecut ameteli , tot dupa ce m-am intors de la mare. Culmea, ameteam doar cand stateam intinsa. La mine s-a complicat situatia si a inceput sa-mi sune urechile, adica sa-mi tiuie, dar nu am mai ametit.
Antonela &
Andrada
Marox spune:
Cred ca ai o lipsa de fier, adica o anemie. In timpul sarcinii imi tiuiau urechile, am facut analize si asa a fost.
Iar marea oboseste foarte mult, poate a contribuit si asta la starea ta de rau.
Sanatate multa!
alinaxeni spune:
Buna, sint o noua membra. Pt. amika, incearca sa incepi cu un control ginecologic mai amanuntit si daca folosesti cumva OB-uri renunta f.f.f. urgent la ele.
Am patit-o si eu la mare, era soc toxic de la OB, dar aveam si o rana pe col pe care acum am tratat-o chirurgical
cucu alina