Copilul Gemeni
![](images/user_woman.png)
Buna,
Poate cineva sa-mi spuna cum este copilul Gemeni(eu fiind rac)?Care este relatia lui la maturitate cu familia(si mai ales cu mama,desigur)?
Va pup,
Gabi
Raspunsuri
olim spune:
Draga Gabi, eu nu pot sa generalizez aceasta zodie, ci doar vreau sa iti spun cum este relatia mea( gemeni) cu racul: fatala.Probabil sunt o persoana mai dificila, dar pana acum nu am reusit sa ma inteleg bine cu nici un rac, din pacate.La inceput totul este foarte bine, si apoi incetul cu incetul se deterioreaza.
Vreau sa iti spun ca depinde in ce decan este, eu sunt din 17 iunie si poate fii si asta.
Iar ca si copil, este destul de dificil, incapatanat,se plictiseste repede de ceva, nu vrezinta un interes foarte mare pentru un lucru care il are deja, trebuie sa fie impins de la spate, dezordonat.
Iar acum calitatile, care are multe: sociabil, deschis, foarte istet, prinde repede totul,curios pentru tot ce este nou, nu are friica de nimic, este foarte sufletist, imparte tot ce are cu toata lumea, .
Eu cred ca fiecare om este o lume diferita, si trebuie sa il cunosti tu zi de zi.
Al meu este tot gemeni(30 mai) si nu se compara nici pe departe cu mine.
Cam asta este.
pupici
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
gabriela 1969 spune:
Buna Olim
L-ai descris f.bine pe baiatul meu(20 iunie).Asta este marea mea durere.Este f.istet, prinde repede dar nu are rabdare sa citeasca o carte (citeste f.usor), la mate rezolva repede problemele dar la romana mananca litere,nu respecta alineatul, cratima, Inca scrie numele cu litera mica intr-un cuvant nu da importanta cu toate ca teoretic stie f.bine ce are de facut.Iar darnicia lui ma scoate din sarite pt. ca vad tot ceea ce am adunat noi ducandu-se pe apa Sambetei.Vorbeste mult si cateodata prostii. A fost selectat pt.inot de performanta dar a zis ca nu vrea a se mai duca pt.ca ii oboseste prea tare.La scoala doamna spune ca e sclipitor, a luat premiul I dar asta cu f.putina munca.Ma gandesc pe viitor ca va fi intrecut de copiii cu vointa mai multa,mai muncitori.In ceea ce priveste zodia Gemeni iti pot spune ca mama mea e Geamana iar asta a fost cosmarul vietii mele.Nu ne-am inteles niciodata.Sensibilitatea mea a fost pusa la grea incercare de felul ei de a te jigni nonsalant pt.ca in secunda doi sa vorbeasca cu tine ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.
Si tine prea mult la parerea lumii despre ea,pozeaza de multe ori intr-o tipa de treaba iar acasa face instructie de la cel mai mic la cel mai mare.Si m-a mai enervat duplicitatea ei.Una peste alta la cei 36 de ani ai mei inca mai incerc sa ma inteleg cu ea.Si inca ceva:e foarte egoista, tine la tabieturile ei si nu si le schimba pt.nimeni si nimic.Relatia mea cu baiatul meu este buna cu toate ca incercam sa ne dominam reciproc, este f.apropiat de mine si ma iubeste f.mult dar eu am fost ceea care a incercat sa fie o prietena pt.el.Ma interesa daca atunci cand va ajunge la maturitate isi va pastra acelasi atasament fata de mine.As suferi mult daca nu ar fi asa cu toate ca incerc de pe acum sa ma obisnuiesc cu ideea.Multumesc pt.raspuns.Te pup,Gabi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kitty/Kitty.jpg)
Kitty spune:
Si Raul e geaman(25 mai), dar mie deocamdata mi se pare ca e f. bun la suflet si iubitor si nu prea intra in conflicte.
In schimb, e intr-adevar lipsit de rabdare! Si ii place sa aiba locusorul lui si tabieturile lui! Si pentru varsta lui e cam copilaros, adica nu stiu daca la 6 ani e normal sa te porti cu mutunachii de plus ca si cand ar fi vii si sa mai si intrebi de ei la tel. ce fac......
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/LauraNicole/LauraNicole.jpg)
LauraNicole spune:
Alexa mea e nascuta pe 23 mai , e un copil mamos , dulce ca o pisicuta , ascultatoare dar mai are cateva crize de personalitate ,incearca sa multumeasca pe toata lumea , e un copil foarte foarte foarte sensibil , inteligent dar timid, combinatie de indrazneala si timiditate , bun simt ,nu incearca sa iasa in evidenta dar nici codash .
Un bb are nevoie de noi :
http://www.unesco.8m.com/Sabina/introduction.htm