Bebelusi de mai-iunie 2005 (1)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Hai sa va zic cum se fac vaccinarile la noi in oras...
Ma duc la dispensar sa vad de ce nu m-au chemat la vaccin,mai mult curioasa de fapt de gerutatea
si lungimea lui fii-mea...
As fi intrebat pe cineva ,dar nu era nimeni...Intr-un tarziu apare o asistenta disperata...Ii
spun pe scurt oful meu iar ea imi spunea ca dr.fetei este bolnava ,nu stie cand si daca se mai
intoarce si in situatia asta nu stie ca sa-mi spuna sa fac.Sa innebunesc de draci...Sun alta dr
ca sa-mi spuna cui sa ma adresez.Sun pe la 14 la cabinet si atunci am explodat...Vorbesc cu o alta dr
care a preluat pacientii celei bolnave,ii spun pe scurt povestea mea,la care ma i-a din scurt
ca nu stiu ca pe 20 ale lunii se trimit vaccinurile si atunci se vaccineaza toti copii?!
Si ca acum sa astept pana pe 20 luna asta si o va vaccina pe 22...Din start am urlat ca in primul rand
eu nu vaccinez copilul la 3 luni si in nici un caz pe 22 cand am botez...Si apoi de ce nu m-a chemat pe
20 iunie...tot dr spuse cu tupeu...Da' eu ce sunt pe-aici reponsabil cu vaccinurile?!
A ramas sa sun maine sa vada daca mai are o doza, daca nu imi cumpar eu,mi-l fac unde vreau da-mi iau
si fisa de la ei...
Nu ma revolta faptul ca s-a imbolnavit dr,doamne fereste,si ea este om ca noi toti,insa ma intriga
faptul ca pana la urma tot pacientul este vinovat ca nu cunoaste treaba doctorului...

Loreen cu Bianca(15.10.1996)si Delia(26.04.2005)
Poze cu bebe Delia
Bianca mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corni spune:

Mamicile a caror bebelusi au colici, aveti mare grija la alimentatia voastra. Mie doctorita nu mi-a dat voie decat un fruct sau o leguma in stare proaspata pe zi, evitati tot ce fermenteaza si excitantele cafea, cola, bauturile acidulate si sa vedeti ca o sa fie mai bine bebelusilor vostri. Eu am evitat toate acestea si bebelusa mea a scapat de colici. Nu stiu daca asta este motivul pentru care a mea nu are colici dar totusi incercati.Merita sacrificiul.
Doctorita ma invatse in cazul in care ne confruntam cu colici dar nu a fost cazul sa calc un scutec in scopul de a-l incalzi si sa-l stropesc cu spirt diluat cu putina apa si sa-l pun pe burtica.
Sau incercati sa le dati suzeta,molfaind la ea ii mai calmeaza.

Am trecut si noi de la Pampers newborn la marime mai mare, am vrut sa iau nr.2 dar nu am gasit si am luat 3. Cu toate ca sunt mai mari un pic pentru ea dar sunt foarte multumita de ei si anume noul model Active Baby.Are aripioarele mult mai mari si sunt chiloteii mai inalti.Poate stiati de ei dat eu sint incantata in primul rand ca am trecut si noi la o marime mai mare si in al doilea rand ca nu se mai uda pe hainute.

Corni si bebe(Timeea-Ioana)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corni spune:

Loreen,dupa ce am transmis mesajul meu l-am vazut pe al tau asa ca m-a indignat si pe mine cele povestite de tine.Mai ales ca sunt si eu din Cta.Nu stiu de ce te complici cu dispensarul si nu treci la un medic pediatru care are si cabinet particular. Vei fi tratata altfel .Fa un compromis,cumpara-l de data asta si nu mai astepta, cauta un medic bun si transfera fetita. Eu ti-o recomand pe a mea, Doctorita Munteanu Eugenia- pediatru , vorbeste foarte frumos, are un cabinet frumos plin de jucarii, vine acasa o data pe luna si ori de cate ori ai nevoie poti sa o suni pe mobil, iti da relatii prin telefon sau daca este cazul vine acasa.Si cel mai important este un doctor foarte bun, imi spunea ca in prezent are sub supraveghere 80 de bebelusi pe langa copii binenteles.

Corni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Ruxel dar am pus poze nu le-ai vazut? Special pentru tine uite inca o data linkul si astept sa-mi spui daca iti place de fetitza mea http://photos.yahoo.com/cristinaandreistancu
Denisa si eu am avut in primele zile de alaptata niste mici crapaturi pe sfarc dar care au trecut in doua zile cu Bepanthen asa ca ti-l recomand din suflet (parca 180.000 am dat pe el).
Fetele intrebam si eu de buric la cat timp a cazut la voi ca la noi au trecut 2 saptamani si e tot acolo..............se mai tine intr-o chestie ce-i drept dar nu vrea sa cada si pace ce sa fac????
Luluku nu te intrista si ai rabdare cu bebele mic. Si a mea noaptea se trezeste din 2 in doua ore uneori si mai repede dar ea recupereaza ziua sau invers. E mai grea perioada asta dar ne facem noi mari.
Mickyy n-am stiut ca e telefonul de servici.............e bine totusi ca te-a gasit. Iti urez sanatate si sa se vindece cat mai repede operatia.
Si spuneti ca si la cezariana e dureros..................dar de ce? eu ma gandeam ca ar trebui sa fie mai putin dureros ca dupa o nastere normala. Am si eu o problema cu asta..........................glumesc.

O seara placuta de la Crissu Si Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Salut mamici!
Crissu, frumusica Iulia Eu prospectez ca o soacra mare ce ma aflu
Mai, noua ne-a cazut buricul in ziua 4 sper 5. Asta dupa ce in ziua 4 i-am facut prima baita. Baita in toata regula, exact cum ii fac si acum. Stiu ca inca mai sunt medici care nu recomanda baia pana nu cade buricul, dar mie in maternitate mi s-a spus sa-i fac baie copilului si i-am facut. Apoi a mai ramas ceva mucilaginos in buric, am sters cu spirt de jur imprejur si am pus pudra de baneocin si a doua zi nu mai era. Dar aparuse in schimb o cojita de sange uscat pe care dupa 3-4 zile mi-am facut curaj si am curatat-o cu tupeu cu fasa sterila inmuiata in spirt. Si gata! La maxim doua saptamani nu mai aveam nimic la buricut. Voi ati facut baie sau doar cu buretele?

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

Crissu, sa-ti traiasca fetitza, este o dulceatza.
La buric eu am tamponat la fiecare schimbat de pampers cu tifon inmuiat in spirt. Mai mult, chiar lasam tifonul cu spirt acolo. In ziua 12 a cazut buricul. Apoi, trebuie deasemeni sa tamponezi mereu cu spirt pana se vindeca complet.

Lucas....merci frumos !

Pupici

Ruxel

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns red rose spune:

Buna seara,
Fetelor care aveti bebelushe, le-ati pus cercei? Eu as vrea sa ii fac gaurele Marei dar nu stiu cum o sa reactioneze. Ea doarme doar pe partile laterale si ma gandesc ca daca o sa ii pun cercei o sa o doara si nu o sa mai poate dormi bine. Spun tampenii? Impartasiti-mi si mie din experienta voastra. As vrea ca pana la botez (care nu stiu cand va fi, oricum va fi luna asta) sa ii pun cerceii pe care i-a adus nasa.
Dati-mi si mie niste idei de cadouri pt nasi. Nu stiu ce sa le iau, avand in vedere ca au in jur de 60 de ani, el e senator iar ea jurista. Ma gandesc ca nu pot sa le iau o nimica toata. dar ce???
Stie cineva pe unde se fac invitatii de botez frumoase?
Noapte buna la mamici si bebici
Red rose si Mara Ioana
http://community.webshots.com/user/redrosemara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Din capitolul "mama somnambula"...m-am trezit pe la 5.30 cu copilul la mine in pat. De fapt, m-a trezit ea, saracuta, era pe burta si incerca sa se intoarca. Stiu ca aseara am venit tarziu de la nasi, ma durea spatele, pe ea burtica si am alaptat-o stand intinsa in pat. De aici, s-a rupt filmul. De obicei, o puneam in ptutz dupa papa dar se pare ca de data asta am adormit eu inaintea ei. Habar n-am cand am pus-o pe burta sau daca i-am mai dat sa manance in timpul noptii....dar nu cred, ca m-am trezit f odinita!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Neatza...

Vad ca nebuni matinali ca mine la scris,mai rar...TRebuie sa fac ceva cu netul asta ca ma capiaza...Dimineata merge iar spre dupa-amiaza imi ia cate 3-4 ore sa citesc un rand...

Corni m-am exprimat eu gresit cand am zis dispensar...FAta este la cabinet particular la o pediatra oarecare pe care am ales-o pur si simplu in ideea de a-mi face schema de vaccinari, de copil ocupandu-se efectiv medicii militari unde suntem inscrisi restul familionului...Oricum dupa ziua de azi cand astept raspunsul,voi hotari ce naiba sa fac...Dr. Munteanu de care spui are cabinetul cumva pe Soveja?! Daca este aia da-mi te rog si mie telefonul ei!...

Delia nu mai face progrese extraordinare , doar la biberon,in sensul ca mananca de sparge...lapte ,ceai ce-o fi.MA chinui sa-i fac program la 3 ore,ca de avem maine poimaine 2 luni jumate,bea laptele dupa o ora maxim 2,interval in care a mai balotat putin ceai, urla a disperare dupa lapte...Nu ma rabda sufletul si ii fac laptele ...

Sa nu uit...PArca la voi am auzit...Spuneti-mi va rog si mie cum se numesc vaccinurile alea care se cumpara? Vreau sa stiu ce naiba cer la farmacie in cazul in care tuta de la cabinet imi spune ca nu are!!!Parca sunt blestemata cu dr la copii...LA Bianca am avut o pediatra pe care nu stiu cum de nu am decimat-o dupa ce mi-a dat calciu la copil pana i se inchisese frontanela suficient de mult cat sa apara riscul de a nu se mai dezvolta creierul...Am schimbat-o si am dat peste alta mai "beton" care si acum ma injura ca mi-am retras copilul de la ea...
Cu Delia vad ca o iau de la capat...

La Delia buricul a cazut in a patra zi ca m-am si speriat si am zis ca o fi ceva anormal,insa la Bianca a durat 2 saptamani...De facut baie insa am facut,mai ales ca din spital am scos-o mai jegoasa decat era in burta la ma-sa. Dupa baie am tamponat bine buricelul cu spirt, apoi o tona de baneocin si asta a fost tot...Au mai aparut firicele de singe pe pampers,dar le-am ignorat ca oricum au disparut dupa cateva zile...

M-am scos si in dimineata asta la scris... Sa-mi ajunga toata ziua

Loreen cu Bianca(15.10.1996)si Delia(26.04.2005)
Poze cu bebe Delia
Bianca mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Neatza

Crisu, mai eu mananc absolut orice de la fructe pana la legume, beau si cafea si am baut si fanta. Si pustiul meu nu are probleme. In spital mi-au zis sa mananc orice si sa nu fac excese.
Monicica, nasol cu sanul ala ce sa-ti zic. Eu dupa ce am terminat cu mastita la sanul afectat m-am muls mult si am reusit sa-mi desfund canalele bine. Incearca sa folosesti pompa dupa ce mananca bebe pentru ca in felul asta nu mai lasi lapte in sani, chiar daca ai senzatia ca nu iei decat foarte putin. Eu aseara m-am muls si am luat de la un singur san 100 ml lapte. Iar de la celalalt numai 50... (Cel care a fost afectat de mastita)...
Bebe al meu si-a facut program de somn... Adica se culca la 23.00 si se mai trezeste la 5 dimineata. Ii da ta'su sa manance si se mai trezeste pe la 8... Zici ca are senzor seara la ochi. Ca noi ne uitam la ceas si pana nu se face ora 23 nu se culca.
Ai vostri la fel fac?

Mami de Alex mancacios

Povestea nasterii micului Alex:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885

foto: http://photos.yahoo.com/piticii2003

Beatrice

Mergi la inceput