Bebelusi de martie - aprilie 2005 (12)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Ligia, eu stiu ca sunt 2 tipuri de marsupiu de la Chicco (am vazut si intr-o revista de-a lor): cel cu 2 pozitii, obisnuit - adica bebele cu fata sau cu spatele la tine - care costa 900 mii in Carrefour (noi de acolo l-am luat), si cel cu 3 pozitii- mai poti sa-l tii pe bebe si oarecum culcat, care e cam 1,7 mil.
Deci in nici un caz nu te apuca sa dai atatia bani, peste 2 mil, pe net, ca e jaf la drumul mare

Cand ziceam ca am luat un marsupiu tot din C, de 300mii, era unul "no name", prost de nu se poate, dar tot in C l-am vazut si pe cel de la Chicco, cand l-am si luat de altfel.

Ligia si Ellinia - eu inca n-am pus pe tapet problema religiei, considerand ca Irina e prea mica. Dar mai incolo imi voi arata adevarata fata, hi hi Multumesc de incurajari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Ellinia si Andira , multumesc pentru datele meteo.

Moralul meu incepe sa scoata nasul din nisip, eram darimata rau de tot de dimineata. Cum va spuneam ieri, Alex a plecat de dimineata cu mama in Romānia. Il voi revedea de-abia peste 2 luni. Offff...Nu credeam ca-mi va fi atit de greu. Cu exceptia unei nopti dormite la soacra-mea acum 1 an n-am mai fost despartiti de el. N-am putut nici macar sa-i string jucariile lasate in sufragerie, parca il astept in orice moment sa apara...Acuma m-am mai linistit, au ajuns cu bine, in avion a fost cuminte.

Si eu am fost un copil crescut de bunici, de la 7 luni la 5 ani grosso modo; mai erau perioade, mai lungi sau mai scurte cind eram in Bucuresti. In restul timpului eram la Tg Mures, bunicii erau pensionari, bunica a fost invatatoare si s-a ocupat foarte mult de mine. Am fost foarte fericita, sint convinsa ca daca as fi stat tot timpul in Bucuresti cu parintii n-as fi avut o copilarie la fel de frumoasa. Poate o sa spuneti ca fac filosofie, dar situatia asta, copil crescut de bunici, este asemanatoare cu cea a unui emigrant, este ca un fel de dubla cultura. Ai ocazia sa vezi si altceva si nu numai superficial timp de citeva minute de vizita. In Franta bunicii nu se implica in cresterea nepotilor, ii vad din cind in cind la sarbatori, citeodata mai stau la ei cite un WE sau o saptamina din vacanta si asta-i tot. Si ii compatimesc pe copii pentru ca bunicii sint doar niste rude si atit, nu sint, asa cum au fost pentru mine, o a doua pereche de parinti.

Andira, voi stati cu chirie? In cazul afirmativ si in eventualitatea ca vreti sa cumparati, v-ati putea muta mai aproape de socri. Daca nu, o solutie de compromis ar fi sa o duceti si sa o aduceti la si de la socri in fiecare zi atita timp cit e vreme buna si sa o lasati toata saptamina atunci cind afara e prea frig.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

oana, nici nu stii cum ma regasesc in cele scrise de tine, doar ca eu am crescut cu bunica pana m-am facut mare, nu le port pica parintilor mei pt ca ei au fost ocupati(tata era mereu in delegatii iar mama lucra de dimineata pana seara), si nu si-au dorit sa cresc cu cheia de gat ca fratele meu, sau sa fac toate bolile copilariei pe care el le-a luat de la cresa si gradinita, mama venea mereu la mine dupa servici iar in weekend si in vacante mergeam la ei, si cu ei in vacante, material am dus-o la fel de bine ca si fratele meu dar mi-au lipsit... familia..., mama, de multe ori la scoala a trebuit sa dau explicatii de ce cresc cu bunica si credeti-ma ca nu era usor sa-mi exprim cauza fara sa mi se citeasca tristetea in ochi, i-am reprosat mamei si-si aduce si-acum aminte, dar oricum relatiile s-au imbunatatit de cand am devenit mama la randul meu si constientizez ca nu exista mama care sa-i vrea rau copilului, dar Bianca va merge la cresa si nu la rude, ma voi descurca cum pot, sper doar sa nu ajung la limita imposibilului
Oana un buchet de flori din partea uneia care te intelege si care a trecut prin aceleasi etape ca si tine

zuzu, o imbratisare si un pupik, nu te mai necaji, sunt alaturi de tine

elinia, ce energie ai la scris

anca si micutza Bianca(14/03/2005)
http://community.webshots.com/user/biancahugoanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lantana7 spune:

DanaJ, Dariaevelin, sarumina!
Mamacita, am uitat, multumim si tie pentru urari ("casa de piatra" tot incercam sa o "cladim" de ceva ani buni incoace (aproape 7!)) si pentru informatiile despre vaccin. M-am mai linsitit. Deci si in Romania cam tot la fel e.
Ligia13, da, ai inteles bine, i-au facut 4 injectii, aici vaccinurile vin gata pregatite in niste siringi mici de unica folosinta, asa ca nu aveau cum sa-i faca pe toate intr-unul singur.
Aoleu, Andirutzo, ce povestesti tu despre socrii tai, bre? Eu n-am nimic cu nici o religie, dar asta cu mormomonii si cu modul lor de viata este un subiect controversat si destul de mediatizat si aici in state. Traiesc in comunitati inchise de obicei, marea majoritate sint in statul Utah, pe linga Salt Lake City si au cite 6, 7, 8 neveste, fac copii cu duiumul (adica la atitea neveste, un barbat ajunge sa aiba si 40 -50 de copii, da ati auzit bine!...) pe care-i pun sa munceasca de mici si sint lipsiti de orice contact cu mediul exterior comunitatii lor, n-au voie sa mearga la scoala, sa practice vreun sport, sa se uite la tv, etc. Sint destul de habotnici si de discutati pe aici.Iar daca vreunul dintre copii nu se supune regulilor lor sint alungati din comunitate cu singe rece. chiar acum citeva saptamini a fost un reportaj pe NBC despre ei.

http://community.webshots.com/user/lantana777

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Marox, nu stam cu chirie, stam in apartamentul meu, pe care tocmai de-aia nu vreau sa-l vand, pt ca il am de la parintii mei, dinainte de casatorie.
Ne-am pus problema ca ne trebuie oricum o casa mai mare (acum stam in 2 cam), si la anu' incercam sa ne apucam de treaba.

Asa e, o solutie ar fi si asta, cand crapa pietrele la noi sa o lasam la bunici. Oricum, la ei va merge doar pana o pot da la gradinita. Mai vedem.

Lantana, stiu cam care e religia lor, ca sunt destul de faimosi pe tema nevestelor, dar nu stiam ca inca se mai practica!... Credeam ca tine de secolul trecut. In tot cazul, nu se pune problema asa la socrul meu, om la 60 de ani , dar recunosc ca ma cam zgandare treaba cu habotnicia si exclusivismul lor. Ce mi-ai povestit tu m-a cam zbarlit si m-a facut sa imi intaresc convingerea ca Irina n-o sa aiba nimic de-a face cu religia asta.
Socrii mei, din punctul asta de vedere, au fost oameni saraci cu duhul. Sau, mai bine zis, uite ce ajungi sa faci pentru copiii tai. Ca sa-i faca o imagine buna la biserica fiului, au venit alaturi de el. Acum, lui i s-a luat, nu mai vrea sa auda de ei, dar lor, oameni la 60 de ani, le e greu sa tot treaca dintr-o tabara in alta. Si intr-adevar, mai e si sentimentul asta ca apartii unei "comunitati aparte", se ajuta intre ei, isi trimit prajituri, ii ajuta pe cei mai in nevoie, chestii de complicitate intre sectanti - parerea mea, nu va suparati pe mine.

Dar, in rest, cat am fost gravida nu stiau ce sa mai ne faca de mancare, cum sa imi mai caute in coarne, acum sunt topiti si ei dupa Irina. Sunt oameni de treaba, dar mai slabi de inger, de la un anumit punct. In fine, o sa va mai povestesc eu cand va merge Irina la ei, sper sa am numai de bine de zis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

Ligia13 ...te asteptam cu drag la piscina.Si eu sunt super incantata de ea...intr-atata incat chiar azi am petrecut dupa-amiaza incercuind anunturi in ziar ,anunturi prin care se vand case. Am vrea sa vindem apartamentul si pe banii aia sa luam o casa micuta,la periferie,dar cu curte si,in timp,s-o adaptam doleantelor noastre.Pare irealizabil,dar nu e. Parintii mei asa au facut. E drept, e nevoie de f multa daruire,rabdare si incredere.Am un exemplu de reusita cu bani putini,multa,multa munca si convingere.

Daria si Brien

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dariaevelin/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corrinutza spune:

Buna seara!
Hai sa va inveselesc cu un banc citit la mamici de martie aprilie 2004:

Un tigan conducea Mertzanu\' si deodata face pana de cauciuc. Se da jos din masina sa schimbe roata. Un alt tigan apare si il intreaba:
- Ce faci aici, mancati-as?
- Pai, scot roata.
Atunci al doilea tigan sparge parbrizul si spune satisfacut:
- Gata frate, eu iau casetofonul!

Mi-a placut la nebunie si sper sa va placa si voua!!

Gata, am plecat la nani

Bebe Daniel doarme deja de 2 ore!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betilina spune:

Buna mamici si pitici!
Nu stiu daca m-ati uitat, dar am revenit si eu printre voi dupa o pauza de aprox 4 luni. Va rog sa ma treceti si pe mine din nou pe listuta. Si cand am nascut am fost pierduta de pe listuta, dar acum sper sa nu mai lipsesc asa mult.
Irina Maria s-a nascut pe 27 feb cu 3kg si 49,5cm. Dupa prima luna relativ mai linistita, desi nici atunci nu a fost stralucit, am dat de multe alte probleme, chiar de o internare inainte de pasti si stat la perfuzii si antibiotice. Dupa 2,5 sapt am revenit acasa, dar nici acum nu suntem f bine, dar e oricum acceptabil. Se pare ca are intoleranta la lactoza si asta ne da multe batati de cap.
Am facut 4 luni , avem 5,800 kg si 62 cm. Nu stiu prea bine daca suntem chiar in grafic, dar oricum sunt tare obosita si uneori chiar deprimata cand nu stiu ce hotarare sa iau in ce o priveste pe Mariuca, mai ales ca fiecare medic mi-a recomandat de multe ori lucruri contradictorii.
Sper ca voi sunteti bine sanatoase si ai vostrii micuti la fel, caci eu nu am apucat sa citesc nimic din ce a-ti mai scris. In ciuda faptului ca am un copil tare cuminte si linistit am avut atatea probleme, ca am obosit mai tare decat daca nu m-ar fi lasat sa dorm noaptea si ziua.
Acum va las ca vreau sa dorm si eu un pic, maine o iau de la capat.

Va pup si revin in curand!

Betilina si Mariuca Irina (27 feb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corrinutza spune:

BETILINA, BINE AI REVENIT!
Imi pare rau de problemele cu fetita, dar are D-zeu grija ca totul sa fie bine. Ai incredere si totul va fi bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

fetele
n am avut cand sa va citesc.promit ca o fac
am pus poze cu invitatia in albumul invit
astept sa mi spuneti si voi ce credeti.
pup mult

Nicole si micul printz (19.03.2005)http://pg.photos.yahoo.com/ph/nezdravana/my_photos

People see God every day, they just don't recognize him.

Mergi la inceput